fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
25 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

5 igaz történet, ami segíthet folytatni a fogyókúrát!

A fogyókúrában olykor nagyon nehéz kitartani, főleg ha nem jön olyan sebességgel az eredmény, ahogy szeretnénk, vagy úgy érezzük, megállt a folyamat. Összegyűjtöttünk és lefordítottunk 5 igaz történetet, amelyek tovább motiválhatnak mindenkit, aki úgy érzi, feladná az egészséges életmódot.

A fogyókúrának vannak könnyebb és nehezebb napjai. Általában utóbbiból van több, és ezekből is a legrosszabb, mikor egyik napról a másikra egyszerűen megáll a fogyás. Nem azért, mert csalunk, vagy mert rosszul csinálunk valamit, egyszerűen csak a testünk azt mondja, ezen a héten nem akar több kilótól megszabadulni, vagy éppen tovább kell "emelni a tétet", és új fokozatra kapcsolni az edzésben. Ez bárkivel előfordulhat, teljesen természetesen, ám nem könnyű kitartani és átvészelni ezt az időszakot. Összegyűjtöttünk és lefordítottunk 5 olyan igaz történetet, amik segíthetnek továbblendülni a fogyókúrás holtpontokon. 

1. Gondolj arra, mit értél már el eddig!

„Mikor azt érzem, hogy fel akarom adni – és higgyétek el, van ilyen bőven –, mindig arra a lányra gondolok, aki a régi képekről néz vissza. Mert soha, de soha nem akarom a tükörbe nézve újra őt látni. Csak arra gondolok, túl messzire jutottam ahhoz, hogy egy ilyen apróság miatt feladjam!”

Cortland West, 24 éves, 36 kilót fogyott

2. Gondolj arra, miért csinálod!

„Közhelynek hangozhat, de meg kell találnod magadban azt, miért csinálod ezt az egészet. Nekem ez a 45. születésnapomon lett meg, mikor rájöttem, ha Peruba utazok, és valóban segíteni akarok az ott élő, hátrányos helyzetű embereken, nem lassíthat le és nehezítheti meg a dolgomat a testsúlyom. Mikor megállt a fogyás, mindig arra gondoltam, miért is csinálom ezt az egészet, és ez azonnal erőt adott a folytatáshoz!”

Vivian Wolf, 44 éves, 18 kilót fogyott

3. Gondolj arra, mennyivel jobban érzed már magad!

„Ha megáll a fogyás, mindig azt hajtogatom magamnak, mennyivel jobban érzem magam edzés után és mennyivel egészségesebb leszek, ha olyan ételeket eszem, amik tényleg jót tesznek nekem. Ezek a »beszélgetések« magammal végigsegítettek az egész úton. Mert bármilyen őrültségnek is hangzik, néha tényleg az kell, hogy kimondj valamit hangosan a tükör előtt!”

Kenzie Pittman, 26 éves, 20 kilót fogyott

4. Ne csak a kilókat nézd!

„Nagyon kiábrándító tud lenni, mikor mindent helyesen csinálsz, a mérleg mégis ugyanazt a számot mutatja hetekig. De ez az egész a kitartásról és a türelemről szól. Én ilyenkor arra koncentrálok, mennyi apró pozitív hatása van a fogyókúrának, ami a mérlegen nem látszik. A ruháid egyre könnyebben jönnek fel? Képes vagy kontrollálni, mit, mikor és mennyit eszel? Jobban érzed magad? Ha igen, akkor haladsz, még ha a mérleg nem is mutatja!”

Joanna Wilcox, 33 éves, 28 kilót fogyott

5. Ünnepelj meg minden egészséges döntést!

„Egyszer megakadt a fogyásom másfél hónapra, ami borzasztó frusztráló volt. De szerencsére mindig el tudtam jutni arra a pontra, hogy megnyugtassam és emlékeztessem magam, türelmesnek kell lennem. A fogyás sajnos nem egyik napról a másikra történik, és nem egy villámgyors változás az életedben. Emlékezned kell, minden egyes egészséges döntéssel, amelyet meghozol, jót teszel, és ezeket értékelned kell! Vannak jobb és rosszabb napok, de az életben semmit nem adnak ingyen. Hidd el, a kitartásod meg fogja hozni az eredményt!"

Emily Powers, 24 éves, 54 kilót fogyott

 

Minden napos motivációra volna szükséged a fogyáshoz? Tuti Fogyás Program könyvünk 42 napos életmód-átalakító programjához minden napra tartozik egy motivációs levél is! Most AJÁNDÉKBA adjuk a Herbal Zsírégető tabletta mellé >> kattints ide!


A történetek eredeti verziója a womenshealthmag.com oldalon olvasható.

Felhasznált irodalom
womenshealthmag.co.uk/weight-loss/weight-loss-stories/8039/real-life-weight-loss-tips-real-women/
Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Fogyókúrás sikersztorik 1.
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal