fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Fogyás
Valódi fogyás történet, fogyókúra tapasztalat, vélemény

Fogyókúrás sikersztorik 1.

Olvass valódi fogyókúrák valódi tapasztalatairól! Ismerd meg egy nő történetét, akinek sikerült 57 kilót leadnia! Története, tanácsai a fogyáshoz a cikkben!

Új sorozat indul a Netaminon! Ezentúl rendszeresen jelentkezünk cikkekkel, melyekben olyan emberek történeteit osztjuk meg veletek, akiknek már sikerült lefogyniuk. Ezekben a rövidebb-hosszabb írásokban összefoglaljuk számotokra a bámulatosan sikeres fogyókúrák mögötti emberi történeteket. Mi a célunk ezzel? Egyrészt bebizonyítani, hogy bármilyen nehéznek is tűnik, nem lehetetlen elérni az álomsúlyt, másrészt motiválni és praktikus tanácsokkal ellátni titeket. Természetesen minden ember más, eltérnek céljaink és adottságaink, de lehet, hogy magadra ismersz majd valakiben, és pont ez segíthet kitartást adni a fogyókúrádhoz. Olvass hát tovább!

Az amerikai Tricia Minnick (28) 58 kg-ot fogyott kevesebb mint másfél év alatt1

[caption id="attachment_10429" align="aligncenter" width="740"]Valódi fogyás történet, fogyókúra tapasztalat, vélemény Tricia fogyókúra előtt (balra) és után (jobbra)[/caption]

 

Tricia Minnick éveken át próbálkozott különböző diétákkal, sokszor drasztikusan csökkentve a kalóriák számát, de ennek ellenére sehogy sem tudta súlyát kontrollálni. A 172 cm magas nő 2006-ban az oltár elé már 90 kilósan állt. 2007-ben teherbe esett, majd egy komplikáció következtében 4 hónapig ágyhoz volt kötve, ami további 34 kiló súlyfelesleget eredményezett nála. Amikor a mérlegre lépve azt látta, hogy 125 kg fölé kúszott a súlya, szinte alig tudta elhinni.

Triciát az orvosa figyelmeztette: lehet, hogy vérnyomáscsökkentő gyógyszerekre lesz szüksége. A nő számára a hétköznapi tevékenységek is egyre nehezebben mentek, azon kapta magát, hogy levegő után kapkod, amikor kisfiával próbálja tartani az iramot. 2009 januárjában elhatározta, hogy 1 évet ad magának arra, hogy 45 kiló feleslegtől megszabaduljon.

Tricia abbahagyta a szénsavas üdítőitalok és a feldolgozott szénhidrátok fogyasztását, és ügyelt arra, hogy minden étkezéskor a tányérja felét zöldségekkel rakja tele. Előszedte a szekrényben porosodó futó babakocsit és elkezdett kisfiával sétálni. A kezdetekben nem tudott hosszabb távokat megtenni, de három hét után már napi majdnem Így fuss még hatékonyabban10 km-es sétáknál tartott és addigra 9 kilót leadott. Hamarosan otthoni súlyzós edzéseket is elkezdett beiktatni, naponta kb. fél órát. Márciusra, 108 kilósan, a vérnyomása visszaállt normálisra, majd szeptemberre elérte kitűzött -45 kilós célját – azonban nem állt meg itt. Elkezdett heti 4 alkalommal futni járni, és 2010 márciusára a mérleg már csak 68 kilót mutatott.

Sosem éreztem még jobban magam”, így összegezte Tricia ezt az óriási teljesítményt. 2010 novemberében lefutotta élete első maratonját is: „a célt átlépve úgy éreztem, hogy bármire képes vagyok”, mondta Tricia. „Egészségesebb és boldogabb vagyok, mint valaha!

Tricia fogyókúrás tippjei

Moss fogat vacsora után!

Moss fogat jó alaposan az esti étkezés után! A fogkrém erőteljes íze azt az üzenetet küldi az agynak, hogy az étkezésnek vége, ettől csökken az éhségérzet. Ráadásul így kevésbé valószínű, hogy elcsábulsz és az esti sorozatnézés közben még nasizol egy kicsit.

Sose add fel!

Persze klisének hangzik, de Triciának is sokat segített a pozitív szemlélet. Ha le is tért a helyes útról, mindig úgy tekintett a következő egészséges étkezésre, mint egy a sikerhez vezető újabb lépés. Mindaddig, míg nem adod fel és igyekszel önmagad legjobb változata lenni, addig az eredmények is jönni fognak.

Adj esélyt a zöldnek!

Tricia sokáig úgy gondolta, hogy nem szereti a zöldségeket, de azelőtt csak konzerv zöldséget fogyasztott, amit túl puhának és sósnak talált. A friss zöldség ezzel szemben ropogós és ízletes! Ráadásul olyan széles a választék belőle, hogy biztosan találsz néhány olyat, ami neked is ízlik!

Ha Te is szeretnéd velünk, illetve a Netamin olvasóival megosztani fogyókúrás sikertörténetedet, akkor írj nekünk az iroda@netamin.hu e-mail címre!

 


1 Forrás: http://www.womenshealthmag.com/weight-loss/weightloss-success-story#axzz1ltTbGzIV

Felhasznált irodalom
http://www.womenshealthmag.com/weight-loss/weightloss-success-story#axzz1ltTbGzIV
Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Fogyókúrás sikersztorik 2. rész
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal