fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Fűrészpálma Nőknek, a hormonokkal vívott csatákhoz!

Terhesség, változó kor, menstruáció – számtalan olyan eset, amikor a női testet a hormonok uralják. Sírva fakadni egy zsebkendő reklámon, dühbe jönni egy apróság miatt, aggódni a felborult ciklus miatt...ezek azok a mini-csaták, amiket sorra veszítünk el a tomboló hormonokkal szemben.

Serious green eyed woman with red gloves fighting against white backgroundTerhesség, változó kor, menstruáció – számtalan olyan eset, amikor a női testet a hormonok uralják. Sírva fakadni egy zsebkendő reklámon, dühbe jönni egy apróság miatt, aggódni a felborult ciklus miatt...ezek azok a mini-csaták, amiket sorra veszítünk el a tomboló hormonokkal szemben.

A jelentős stressz, az élelmiszerek adalékanyagai – csak kettő a rengeteg okból, amiért az egyébként is érzékeny női hormon-egyensúly felborulhat. Egyre több kutatás irányul arra, hogyan lehet gyógynövényekkel, természetes módszerekkel támogatni a női szervezetet, hogy harmonikusan működhessen.

A fűrészpálma kivonata népszerű termék a férfiak körében. A prosztata jóindulatú megnagyobbodásának mérséklésére jó ideje sikerrel használják. A növény hatóanyagaira vonatkozó kutatások mentén azonban kiderült, kifejezetten női problémákra is javasolható!

Hogyan hat a fűrészpálma?

Az Észak-Amerikában honos gyógynövény legfőbb ereje két dologban rejlik:

- Támogatja a normális hormonszint fenntartását. Ha hormonokról van szó, nők esetében rögtön az ösztrogénre gondolunk, de tudnunk kell, hogy a női szervezetben is ugyanúgy megtalálhatóak férfi-hormonok, ún. androgének. Ezek átalakulását dihydrotestosteronná (DHT)– melyek aztán negatív tünetekkel járnak a női szervezetben – akadályozza meg a fűrészpálma.

- Tonizáló hatás, azaz erősíti és újjáépíti a szöveteket, különösen a medencei részeken.

Hogyan támogatja a női szervezetet?

Számos női probléma a női-férfi hormonok egyensúlyának felborulására vezethető vissza. Ezek közül néhány logikusan adódik a probléma jellegéből:

- fájdalmas menstruáció

- rendszertelen ciklus

- szoptatási nehézség (anyatej mennyisége)

- libidó-csökkenés

- túlzott szőrösödés

Azonban egyéb gondok hátterében is állhat, úgy mint…:

- haj elvékonyodása

- hajhullás

- aknés bőr

Bármely tünet észlelésekor javasolt orvoshoz fordulni (a tünetnek megfelelően nőgyógyász, bőrgyógyász, stb.), hiszen egy hormonvizsgálattal – ami valójában egy egyszerű vérvétel – már sok minden kideríthető. A fűrészpálma a hormonokra gyakorolt hatásánál fogva tapasztalatok és kutatások szerint is látványos és érezhető változást hozhat, ha valóban ilyen jellegű problémák állnak a tünetek hátterében. A probléma megszűnése mellett sok nő olyan egyéb pozitívumokról számolt be, mint a mell enyhe növekedése, bőr szépülése.

 

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Netamin Fűrészpálma Harmónia kapszula
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér