fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

ProCreation termékek a megújult a babalesz.hu oldalon!

babaleszA Netamin egyik vezérelve a folyamatos megújulás, amihez hozzá tartozik az is, hogy figyeljük az igényeket és a legújabb fejlesztéseket egyaránt. A gyerekvállalás az egyik legkomolyabb kérdés az életben, sajnos azonban az utóbbi időben egyre több ember számára kifejezett küzdelem előzi meg az örömöt. Előfordulhat, hogy nem akar megérkezni a baba, de egyre többen vannak olyanok is, akik egyszerűen szeretnék felkészíteni testüket egy egészséges pocaklakó számára. Nekik szól a babalesz.hu!

A Netamin számára az egyik különösen fontos irány a családot tervező párok támogatása. Egyre több tudományos cikk szól arról, hogy a termékenység visszaesése szoros összefüggésben van a helytelen táplálkozással, a feszes, rohanó életmóddal. Sajnos vannak orvosi beavatkozást igénylő esetek is, de számos helyzetben az életmód-váltás az, ami meghozhatja a várva várt apróságot!

A megújult babalesz.hu…:

- átláthatóbb, modernebb, hogy bármilyen eszközről nézve kényelmes legyen

- kibővült termék-és szolgáltatás palettával rendelkezik

- folyamatos fejlesztés alatt áll, jelenleg is újításokon törjük a fejünket

- nőknek és férfiaknak egyaránt kínál termékeket

Sikertermékünk, a közel 50 gyógynövény és természetes ásványi anyagból álló ProCreation termékenység támogató kapszulák női és férfi változata is, már számos párnak volt segítségére a sikeres babavállalásban.

A ProCreation mellett további prémium termékeket kínálunk, így pl. természetes progeszteron krémet,  kifejezetten férfiaknak szánt termékeket is, melyek csomagokban, kedvezményesebb áron is elérhetőek.

Termékenységi (peteérési, ovulációs) kalkulátor, szaktanácsadás, a termékeket korábban már használók véleményei, ingyenes életmód-tanácsok: termékenységtámogató termékeink mellett ezek is várják a gyermeket tervező párokat a megújult babalesz.hu oldalon!

Ezt láttad már?
Procreation nőknek kapszula a teherbeesés támogatására
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér