fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

ProCreation termékek a megújult a babalesz.hu oldalon!

babaleszA Netamin egyik vezérelve a folyamatos megújulás, amihez hozzá tartozik az is, hogy figyeljük az igényeket és a legújabb fejlesztéseket egyaránt. A gyerekvállalás az egyik legkomolyabb kérdés az életben, sajnos azonban az utóbbi időben egyre több ember számára kifejezett küzdelem előzi meg az örömöt. Előfordulhat, hogy nem akar megérkezni a baba, de egyre többen vannak olyanok is, akik egyszerűen szeretnék felkészíteni testüket egy egészséges pocaklakó számára. Nekik szól a babalesz.hu!

A Netamin számára az egyik különösen fontos irány a családot tervező párok támogatása. Egyre több tudományos cikk szól arról, hogy a termékenység visszaesése szoros összefüggésben van a helytelen táplálkozással, a feszes, rohanó életmóddal. Sajnos vannak orvosi beavatkozást igénylő esetek is, de számos helyzetben az életmód-váltás az, ami meghozhatja a várva várt apróságot!

A megújult babalesz.hu…:

- átláthatóbb, modernebb, hogy bármilyen eszközről nézve kényelmes legyen

- kibővült termék-és szolgáltatás palettával rendelkezik

- folyamatos fejlesztés alatt áll, jelenleg is újításokon törjük a fejünket

- nőknek és férfiaknak egyaránt kínál termékeket

Sikertermékünk, a közel 50 gyógynövény és természetes ásványi anyagból álló ProCreation termékenység támogató kapszulák női és férfi változata is, már számos párnak volt segítségére a sikeres babavállalásban.

A ProCreation mellett további prémium termékeket kínálunk, így pl. természetes progeszteron krémet,  kifejezetten férfiaknak szánt termékeket is, melyek csomagokban, kedvezményesebb áron is elérhetőek.

Termékenységi (peteérési, ovulációs) kalkulátor, szaktanácsadás, a termékeket korábban már használók véleményei, ingyenes életmód-tanácsok: termékenységtámogató termékeink mellett ezek is várják a gyermeket tervező párokat a megújult babalesz.hu oldalon!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Ezt láttad már?
Astaxanthin hatása a férfi termékenységre, tesztoszteron szintre
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér