fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Megújult a netamin webshop oldala

MEGÚJULTUNK! Ismerd meg a részleteket Te is!

Hihetetlen nagy csapatmunkával, rengeteg ötleteléssel és kitartással megújítottuk honlapunkat, hogy még élvezetesebb legyen a weboldalon töltött idő és egyszerűbb a vásárlás! Olvasd el Te is, miben újult meg a netamin.hu!

Megújult a netamin webshop oldalaElérkezett végre ez a nap is. Te még nem tudtál róla, de mi már régóta vártuk, hogy végre megmutathassuk Neked: az ÚJ NETAMIN.HU OLDALT!

Hihetetlen nagy csapatmunkával, rengeteg ötleteléssel és kitartással megújítottuk honlapunkat, hogy még élvezetesebb legyen a weboldalon töltött idő és egyszerűbb a vásárlás!

Ezek a mi kedvenc újításaink!

1) Most már minden eszközről könnyű a vásárlás!

Kattints akár laptopról, tabletről, vagy okostelefonról, most már minden eszközről élvezetes lesz böngészni oldalunkat!

2) Van egy fantasztikus VITAMINKALKULÁTORUNK

Használatával kiderítheted, melyik Netamin vitaminokra van a legnagyobb szükséged!

Próbáld ki most, válaszolj pár rövid kérdésre és már meg is tudhatod, mit ajánlanak Neked szakértőink! 3 különböző árkategóriájú csomagot találsz majd a végén, amit akár rögtön a kosaradba is tehetsz!

Ide kattintva rögtön ki is próbálhatod! >>>> Vitaminkalkulátor

3) Cikkek, cikkek, cikkek

Szeretünk cikkeket írni aktuális kérdésekben az egészséges életmódról, vitaminokról, de ezek a cikkek az eddigi oldalunkon kissé elrejtőztek. Most már a főoldalon is nyomon követheted, miről szólnak legfrissebb írásaink!

4) Termékek új környezetben!

Termékeinkről új fotókat készítettünk, amelyek nem csak esztétikusabbak, de hasznosak is! Kattints a termékek fotóira és az így megjelenő galériában láthatsz közeli fotókat is a kapszulákról/tablettákról!

Kattints ide és nézd meg például ennek a terméknek a fotósorozatát, ez a mi egyik kedvencünk!

5) OUTLET és állandó akciók

Megnyitottuk az OUTLET-et, amelyben óriási kedvezménnyel vehetsz meg kifutó, közeli lejáratú termékeket. Érdemes rendszeresen visszatérni ide, hátha épp óriási szerencséd lesz!

De ha az OUTLET-ben nem találod meg, amit kerestél, akkor se csüggedj, mert MINDEN terméket megvehetsz 10%-kal olcsóbban, ha 3 db-ot veszel belőlük! Nincs más dolgod, mint a termékeknél található gombra kattintani, amely így néz ki:

10% kedvezmény 3 termék vásárlása esetén

Ezután rögtön be is teheted kosaradba a 3 db-os kiszerelést, 10%-kal olcsóbban.

 

Óriási öröm, hogy végre megmutathatjuk új honlapunkat, hiszen Neked készült! Oszd meg velünk bátran tapasztalataidat, véleményedet, mindig örülünk a visszajelzéseknek!

Ezt láttad már?
Tuti Fogyás Program Könyv
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér