fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Megújult a netamin webshop oldala

MEGÚJULTUNK! Ismerd meg a részleteket Te is!

Hihetetlen nagy csapatmunkával, rengeteg ötleteléssel és kitartással megújítottuk honlapunkat, hogy még élvezetesebb legyen a weboldalon töltött idő és egyszerűbb a vásárlás! Olvasd el Te is, miben újult meg a netamin.hu!

Megújult a netamin webshop oldalaElérkezett végre ez a nap is. Te még nem tudtál róla, de mi már régóta vártuk, hogy végre megmutathassuk Neked: az ÚJ NETAMIN.HU OLDALT!

Hihetetlen nagy csapatmunkával, rengeteg ötleteléssel és kitartással megújítottuk honlapunkat, hogy még élvezetesebb legyen a weboldalon töltött idő és egyszerűbb a vásárlás!

Ezek a mi kedvenc újításaink!

1) Most már minden eszközről könnyű a vásárlás!

Kattints akár laptopról, tabletről, vagy okostelefonról, most már minden eszközről élvezetes lesz böngészni oldalunkat!

2) Van egy fantasztikus VITAMINKALKULÁTORUNK

Használatával kiderítheted, melyik Netamin vitaminokra van a legnagyobb szükséged!

Próbáld ki most, válaszolj pár rövid kérdésre és már meg is tudhatod, mit ajánlanak Neked szakértőink! 3 különböző árkategóriájú csomagot találsz majd a végén, amit akár rögtön a kosaradba is tehetsz!

Ide kattintva rögtön ki is próbálhatod! >>>> Vitaminkalkulátor

3) Cikkek, cikkek, cikkek

Szeretünk cikkeket írni aktuális kérdésekben az egészséges életmódról, vitaminokról, de ezek a cikkek az eddigi oldalunkon kissé elrejtőztek. Most már a főoldalon is nyomon követheted, miről szólnak legfrissebb írásaink!

4) Termékek új környezetben!

Termékeinkről új fotókat készítettünk, amelyek nem csak esztétikusabbak, de hasznosak is! Kattints a termékek fotóira és az így megjelenő galériában láthatsz közeli fotókat is a kapszulákról/tablettákról!

Kattints ide és nézd meg például ennek a terméknek a fotósorozatát, ez a mi egyik kedvencünk!

5) OUTLET és állandó akciók

Megnyitottuk az OUTLET-et, amelyben óriási kedvezménnyel vehetsz meg kifutó, közeli lejáratú termékeket. Érdemes rendszeresen visszatérni ide, hátha épp óriási szerencséd lesz!

De ha az OUTLET-ben nem találod meg, amit kerestél, akkor se csüggedj, mert MINDEN terméket megvehetsz 10%-kal olcsóbban, ha 3 db-ot veszel belőlük! Nincs más dolgod, mint a termékeknél található gombra kattintani, amely így néz ki:

10% kedvezmény 3 termék vásárlása esetén

Ezután rögtön be is teheted kosaradba a 3 db-os kiszerelést, 10%-kal olcsóbban.

 

Óriási öröm, hogy végre megmutathatjuk új honlapunkat, hiszen Neked készült! Oszd meg velünk bátran tapasztalataidat, véleményedet, mindig örülünk a visszajelzéseknek!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Ezt láttad már?
Tuti Fogyás Program Könyv
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal