fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Cikkek
Melyik az eredeti ördögnyelv-kivonat? Tudd meg a döbbenetes igazságot!

Melyik az eredeti ördögnyelv-kivonat? Tudd meg a döbbenetes igazságot!

Sokan mondják, hogy övék az "eredeti" ördögnyelv-kivonat. Közösségi oldalunkon erről izzanak a viták. Honnan tudhatod, melyik "az eredeti"? Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Lássuk a tényeket!

Sokan mondják, hogy övék az "eredeti" ördögnyelv-kivonat. Közösségi oldalunkon erről izzanak a viták. Honnan tudhatod, melyik "az eredeti"? Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Lássuk a tényeket!

Kinek van igaza?

Az ördögnyelv-kivonat az Egyesült Államoktól Kínáig a világ számos pontján népszerű fogyasztószer immár 30 éve. Európában nagy reneszánszát éli ez a termék - nem véletlenül, mert tényleg szuper, én is használom - de jó tudni: ezt már Columbo is szedhette két nyomozás között (vagy a felesége).

Ami különbséget tesz ördögnyelv-kivonatok között, az a hatóanyag-tartalom, a hatóanyag minősége és az esetleges hozzáadott anyagok.

4 dolog biztos:

1. Sokan "hígítják" az ördögnyelv-kivonatot egyéb összetevőkkel. Gyártói szempontból érthető, hogy olcsóbb alapanyagot kevernek az ördögnyelv-kivonathoz, mert többet tud keresni rajta, de aki a legjobbat és a legtöbbet akarja az ügyfelének nyújtani az nem a saját zsebét tömi elsősorban azzal hogy olcsó alapanyagokkal felhígítja a termékét, hanem igyekszik a kedves ügyfél érdekeit képviselni és igényeit maximálisan kiszolgálni.

2. Mi a Netaminnál úgy gondoljuk: ha te Ördögnyelv-kivonatot keresel, akkor mi ezt nyújtjuk neked, a lehető legjobb minőségben és legmagasabb hatóanyaggal. Te is boldog leszel, mert jobban fog hatni a termék. Hogy mások ezt miért gondolják másképp, arról őket kell kérdezni.

3. Több ügyfelünk számolt be arról, hogy a másnál vásárolt ördögnyelv-kivonat megemelte a vérnyomását és rosszul lett. Ez pont a más gyártók által hozzá adott stimulánsoktól (zöld tea kivonat például) lehetett. A Netamin Ördögnyelv kivonatban ilyen nincsen, ezért szívbarát.

4. Mi a Netaminnál minden termékünk esetében a lehető legjobb alapanyagot használjuk fel. Ha kell, a világ végéről hozatjuk. Egyszerűen nem tehetjük meg hogy rossz minőségű terméket adunk Neked, mert mi hosszú távra tervezünk és ha csalódsz bennünk, az nekünk a legnagyobb csapás.

Remélem kielégítő mennyiségű infót szolgáltattam. Ezek tények, nem az én véleményem.

Szép napot!

Szeretettel:

Péter

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér