fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Környezetvédelem
Műanyagmentes Július

Műanyagmentes Július - "zöld" törekvések a Netamintól

Te hallottál már a Műanyagmentes Július (Plastic Free July) nevű nemzetközi kezdeményezésről? A lényege pofonegyszerű: egy teljes hónapon át nemet kell mondani az egyszer használatos műanyagokra, helyettük pedig tartósabb alternatívát keresni és használni. Legyél Te is partnerünk a műanyagmentes júliusban!

Te hallottál már a Műanyagmentes Július (Plastic Free July) nevű nemzetközi kezdeményezésről? A lényege pofonegyszerű: egy teljes hónapon át nemet kell mondani az egyszer használatos műanyagokra, helyettük pedig tartósabb alternatívát keresni és használni.

A mozgalom már 9 éve létezik, és évről évre egyre népszerűbb – tavaly világszerte több mint 230 millióan vettek részt benne! Ezt a Netamin csapatával mi is örömmel látjuk, hiszen a környezet védelme és a fenntarthatóság fontos célkitűzés számunkra.

ISMERD MEG A NETAMIN KÖRNYEZETVÉDELMI RENDSZERÉT

Egészségünk elválaszthatatlan bolygónk egészségétől, ezért lehetőségeink szerint mindent meg kell tennünk környezetünk megóvása érdekében. Tudnod kell, hogy ez a „zöld” szemlélet cégünk teljes működését átjárja, az alapanyagok kiválasztásától a csomagoláson át a hulladék visszagyűjtéséig.

A Műanyagmentes Július egy remek kezdeményezés, ami megtanít, hogy kis lépésekben, fokozatosan haladva változtassunk életvitelünkön és fogyasztási szokásainkon. Nem az a cél, hogy egyik napról a másikra hulladékmentessé váljunk, sokkal inkább az, hogy mindannyian, a magunk tökéletlen módján, de tegyünk valamit az ügy érdekében.

Amit mi teszünk 👇

  1. Minden csomagolóanyagunk 100%-ban újrafelhasználható.
  2. 2020-tól már csak részben vagy teljesen újrafelhasznált műanyag tégelyeket használunk gyártáskor.
  3. 5 éven belül műanyagmentessé válunk! Újrafelhasznált műanyagot csak akkor fogunk használni, ha a jogszabályok betartása, illetve termékeink minőségének megőrzése miatt indokolt.

Tudj meg még többet törekvéseinkről!

Amit te tehetsz 👇

Amit te tehetsz a műanyagmentességért

Mindannyian más életet élünk, ezért mások a lehetőségeink is a műanyag száműzésére. Viszont a jó hír az, hogy már néhány egyszerű változtatással is sokat tehetsz a környezet védelméért!

Tudtad? Vászon bevásárlótáskát és BPA mentes műanyagból készült kulacsot már nálunk is beszerezhetsz!

Jó, ha tudod ezt is: használt műanyagok újrahasznosítására szerződéses megállapodást kötöttünk. A műanyag vitaminos tégelyeket visszagyűjtjük, amennyiben személyesen elhozod nekünk budapesti központunkba (ahol vásárolhatsz is, vagy átveheted rendelésed). Ezeket újrahasznosításra átadjuk szerződéses partnerünknek.


Köszönjük, hogy a Netamin-termékeket választod!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Húsmentes Hétfő: kinek, miért és hogyan érdemes tartania?
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal