fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

A Netamin segít! Segíts Te is!

DSC00371Mid van ugyanis, amit nem kaptál volna? - írja a Könyvek könyve, és milyen igaz: mindenünk, amink van, az Élet ajándéka. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mennyire sok ajándékkal van tele az életünk, és nem értékeljük azt, ami van. Hogy ajándék a mozgás, a járás képessége is.

A Tárt Kapu Alapítvány minden nyáron tolerancia- és mozgássérülttábort szervez, mely során mozgáskorlátozottak számára biztosítanak táborozási lehetőséget. Idén két táboruk is lesz Szóládon, melyhez még körülbelül 7-800 000 forint még hiányzik.

A Netamin.hu csapata a mai napon 200 000 Ft adományt küldött a Tárt Kapu Alapítványnak. Köszönjük Neked, hogy ügyfelünk vagy, és ezáltal adhatunk! Ez a te adományod is!

Az elmúlt években több, 20 év alatti segítő fiatal résztvevőjük is volt, hadd álljon itt az ő „élménybeszámolójuk”:

„Mi, hárman lányok már évek óta lelkes résztvevői vagyunk a mozgássérülttáboroknak. Sok színes program, pl. közös zenélés, kirándulások, a Balaton, „kalandparkozás” vár mindenkit. Ez az egy hét lehetőséget ad arra, hogy megtanuljuk elfogadni és értékelni egymást. A szeretetet és kedvességet többszörösen visszakapjuk sérült barátainktól. A nehézségeik ellenére derűsek, vidámak, és ettől mi is feltöltődünk. Rengeteg élményt és tapasztalatot szerzünk. Sok segítő kézre lenne szükség, hogy a tábor még teljesebbé váljon. Várunk mindenkit szeretettel. »Aki másokat üdít maga is üdül.«”

Ha te magad is segíteni szeretnéd az Alapítványt, megteheted az alábbi számlaszámra való befizetéssel:

A Tárt-Kapu Alapítvány bankszámlaszáma: OTP Bank 11743040-20065087-00000000

DSC00441

Nagyon örülnék, ha a Netamin közösség minél nagyobb részt tudna fedezni a szükséges anyagiakból. Ez egy nemes, jó ügy.

Köszönettel:

Péter

Budapest, 2014. 06. 25.

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér