fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

A Netamin segít! Segíts Te is!

DSC00371Mid van ugyanis, amit nem kaptál volna? - írja a Könyvek könyve, és milyen igaz: mindenünk, amink van, az Élet ajándéka. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mennyire sok ajándékkal van tele az életünk, és nem értékeljük azt, ami van. Hogy ajándék a mozgás, a járás képessége is.

A Tárt Kapu Alapítvány minden nyáron tolerancia- és mozgássérülttábort szervez, mely során mozgáskorlátozottak számára biztosítanak táborozási lehetőséget. Idén két táboruk is lesz Szóládon, melyhez még körülbelül 7-800 000 forint még hiányzik.

A Netamin.hu csapata a mai napon 200 000 Ft adományt küldött a Tárt Kapu Alapítványnak. Köszönjük Neked, hogy ügyfelünk vagy, és ezáltal adhatunk! Ez a te adományod is!

Az elmúlt években több, 20 év alatti segítő fiatal résztvevőjük is volt, hadd álljon itt az ő „élménybeszámolójuk”:

„Mi, hárman lányok már évek óta lelkes résztvevői vagyunk a mozgássérülttáboroknak. Sok színes program, pl. közös zenélés, kirándulások, a Balaton, „kalandparkozás” vár mindenkit. Ez az egy hét lehetőséget ad arra, hogy megtanuljuk elfogadni és értékelni egymást. A szeretetet és kedvességet többszörösen visszakapjuk sérült barátainktól. A nehézségeik ellenére derűsek, vidámak, és ettől mi is feltöltődünk. Rengeteg élményt és tapasztalatot szerzünk. Sok segítő kézre lenne szükség, hogy a tábor még teljesebbé váljon. Várunk mindenkit szeretettel. »Aki másokat üdít maga is üdül.«”

Ha te magad is segíteni szeretnéd az Alapítványt, megteheted az alábbi számlaszámra való befizetéssel:

A Tárt-Kapu Alapítvány bankszámlaszáma: OTP Bank 11743040-20065087-00000000

DSC00441

Nagyon örülnék, ha a Netamin közösség minél nagyobb részt tudna fedezni a szükséges anyagiakból. Ez egy nemes, jó ügy.

Köszönettel:

Péter

Budapest, 2014. 06. 25.

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal