fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Fogyás
Tervezzen és fogyni fog!

Tervezzen és fogyni fog!

Egy világhírű üzletember híres mondata volt, hogy a sikeres vállalkozókat hosszú távon az különbözteti meg a sikertelenektől, hogy a sikeresek terveznek. Hogyan hasznosíthatjuk ezt a fogyás terén? Jobban, mint gondolnád! Katt a részletekért!

Notepad on food plateEgy világhírű üzletember híres mondata volt, hogy a sikeres vállalkozókat hosszú távon az különbözteti meg a sikertelenektől, hogy a sikeresek terveznek. Hogyan hasznosíthatjuk ezt a fogyás terén? Jobban, mint gondolná!

Üljünk le, gondoljuk át, mikor-mit fogunk enni. Ha előre tudunk főzni, tegyük meg, ha rendeljük az ételt, akkor rendeljük meg előre. Amikor nincs tervünk arra, hogy mit együnk, akkor fordul elő, hogy kimarad egy étkezés, majd farkaséhesen magunkba tömünk valamit, amit nem kellene. Ha nem marad ki étkezés, akkor általában csak a gyorsételek azok, amik könnyen elérhetőek. A tervezés hiánya bizony hizlal. Okos tervezéssel ez elkerülhető.

Ne feledje: minden jó tanács annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Kapcsolódó termékek
Ezt láttad már?
Megdöbbentő tények a helyes étrend jelentőségéről
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér