fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Tuti Fogyókúra™ Shake: Előtte-utána nyereményjáték

Natural Fit Life Kft. nyereményjáték

Tuti Fogyókúra™ Shake: Előtte-utána

tuti fogyókúra shake előtte-utána nyereményjáték nyerj 50 000 Ft-ot

Játékszabály

A Natural Fit Life Kft. (székhelye: 1027 Budapest, Bem József utca 6. továbbiakban: szervező) a netamin.hu üzemeltetője " Tuti Fogyókúra™ Shake: Előtte-Utána" címmel nyereményjátékot hirdet.

1. Nevezési feltételek:

- bármely, 18. életévét betöltött vásárló, aki a www.netamin.hu oldalon Tuti Fogyókúra™ Shake nevű terméket vásárolt (bármely ízben) és a terméket használta a fogyókúrája során (a továbbiakban: vásárló).

2. Nevezés:

A pályázó a Tuti Fogyókúra™ Shake használatával elért eredményeit dokumentálja.

A nevezéshez szükséges 2 fotó:

- egy fél évesnél nem régebbi, egész alakos fotó, amely a Tuti Fogyókúra™ Shake alkalmazása előtt készült

- egy friss, egész alakos fotó, hasonló ruházatban (hogy látható legyen a különbség) minimum 14 napnyi Tuti Fogyókúra™ Shake (1 doboz) használatát követően. Természetesen nagyobb hatás érhető el, ha a diétát hosszabban folytatja.

- a fotókat az iroda@netamin.hu címre küldve, „Tuti Fogyókúra Shake előtte-utána” tárggyal válik érvényessé a nevezés.

Nevezési díj nincs!

3. A jelentkezések beérkezési határideje:

2016. július 1. – 2016. szeptember 30.

4. Egyéb rendelkezések:

A versenyző a nevezéssel hozzájárul ahhoz is, hogy fotóit a nyereményjáték ideje alatt és után is a Tuti Fogyókúra™ Shake termékkel kapcsolatos promóciós célból felhasználjuk keresztnév megjelölésével, külön kérés esetén az arc kitakarásával. Az arc kitakarására vonatkozó kérését a nevezése során az iroda@netamin.hu címen jelezheti.

5. A verseny lebonyolítása:

- A versenyző azon tettével, hogy a 2. pontban ismertetett 2 fotót elküldi az iroda@netamin.hu címe, azonnal részt vesz a versenyben.

- A nyertest sorsolás útján választjuk ki, amelyre 2016. október 3-án kerítünk sort.

6. A verseny időtartama:

- A képeket beküldésének ideje: 2016. július 1. – 2016. szeptember 30.

- A nyereményjáték 2016. szeptember 30-ig tart.

- Sorsolás: 2016. október 3.

7. Nyertes kihirdetése:

- A szervező a verseny végén e-mail útján értesít minden résztvevőt.

- Amennyiben a győztes értesítése e-mail útján meghiúsul – azaz a győztes 7 napon belül az értesítésre nem reagál – újabb sorsolást tartunk és a helyére új nyertest keresünk.

- A győztes kihirdetésének határideje: 2016. október 4. 23:59

- A szervező a nyertes kihirdetésének határidejét „vis maior” vagy érdekkörében felmerülő okból megváltoztathatja, de 2016. október 12-ig nyertest kell hirdetnie.

- A győztes versenyzőnek legkésőbb a győztes kihirdetésének határidejét követő 7 napon belüli jogvesztő határidőn belül vissza kell jelezniük a szervező levelére és elküldeniük szállítási adataikat, ahova a kisorsolt vitamincsomagokat futárszolgálattal eljuttathatjuk.

8. Nyilatkozat:

- A szervező jogosult arra, hogy a jelen játékszabályzatot egyoldalúan bármikor megváltoztassa.

- A szervező minden tőle telhetőt megtesz a – jelen szabályzatban foglalt – határidők betartása érdekében. Előre nem látható okból bekövetkező késedelem azonban előfordulhat, mellyel kapcsolatos felelősségét a szervező ezennel kizárja.

9. Az ajándék ismertetése:

A versenyzők között 1 db 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki, amely kizárólag a netamin.hu oldalon található termékekből áll. A csomagot a szervező állítja össze és futárszolgálattal kézbesíti a nyertesnek eredményes kapcsolatfelvételt követően.

A szervező 1 db díjat sorsol ki. A díj pénzre nem váltható át!

10. Adatkezelés:

A versenyzőknek és résztvevőnek a promóciós ajánlat során összegyűjtött személyes adatait a szervező, mint adatkezelő a vonatkozó jogszabályokban foglalt előírásoknak, így különösen az 1992. évi LXIII. törvénynek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), illetve a szervező adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. A nevezéssel versenyző kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a versenybe való nevezés során megadott személyes adatait a szervező a célnak megfelelően, a játék lebonyolításának teljes időtartamáig a vonatkozó szabályoknak megfelelően kezelje. A nevezéssel a versenyző ahhoz is hozzájárul, hogy az általa beküldött fotókat, keresztnevével együtt a szervező a nyereményjáték ideje után is felhasználhassa a nyereményjáték alapját képező Tuti Fogyókúra™ Shake termékkel kapcsolatos promóciója során, a 4. pontban leírtaknak megfelelően.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a vonatkozó jogszabályokban meghatározott eseteket. A szervező által kezelt személyes adatokról tájékoztatást, valamint azok helyesbítését és törlését az alábbi címen kérheti: Natural Fit Life Kft. 1027 Budapest, Bem József utca 6. Személyes adatokkal kapcsolatos jogainak megsértése esetén az adatvédelmi biztoshoz vagy bírósághoz fordulhat.

11. Egyéb tudnivalók:

A versenyző a nevezéssel tudomásul veszi és elfogadja az ezen szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat.

A jelen szabályzatra a magyar jogszabályok az irányadók és a versenyben való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

A versenyben nem vehetnek részt a szervező munkatársai, illetve azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b) pont).

Budapest, 2015-05-29

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér