fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Tuti Fogyókúra™ Shake: Előtte-utána nyereményjáték

Natural Fit Life Kft. nyereményjáték

Tuti Fogyókúra™ Shake: Előtte-utána

tuti fogyókúra shake előtte-utána nyereményjáték nyerj 50 000 Ft-ot

Játékszabály

A Natural Fit Life Kft. (székhelye: 1027 Budapest, Bem József utca 6. továbbiakban: szervező) a netamin.hu üzemeltetője " Tuti Fogyókúra™ Shake: Előtte-Utána" címmel nyereményjátékot hirdet.

1. Nevezési feltételek:

- bármely, 18. életévét betöltött vásárló, aki a www.netamin.hu oldalon Tuti Fogyókúra™ Shake nevű terméket vásárolt (bármely ízben) és a terméket használta a fogyókúrája során (a továbbiakban: vásárló).

2. Nevezés:

A pályázó a Tuti Fogyókúra™ Shake használatával elért eredményeit dokumentálja.

A nevezéshez szükséges 2 fotó:

- egy fél évesnél nem régebbi, egész alakos fotó, amely a Tuti Fogyókúra™ Shake alkalmazása előtt készült

- egy friss, egész alakos fotó, hasonló ruházatban (hogy látható legyen a különbség) minimum 14 napnyi Tuti Fogyókúra™ Shake (1 doboz) használatát követően. Természetesen nagyobb hatás érhető el, ha a diétát hosszabban folytatja.

- a fotókat az iroda@netamin.hu címre küldve, „Tuti Fogyókúra Shake előtte-utána” tárggyal válik érvényessé a nevezés.

Nevezési díj nincs!

3. A jelentkezések beérkezési határideje:

2016. július 1. – 2016. szeptember 30.

4. Egyéb rendelkezések:

A versenyző a nevezéssel hozzájárul ahhoz is, hogy fotóit a nyereményjáték ideje alatt és után is a Tuti Fogyókúra™ Shake termékkel kapcsolatos promóciós célból felhasználjuk keresztnév megjelölésével, külön kérés esetén az arc kitakarásával. Az arc kitakarására vonatkozó kérését a nevezése során az iroda@netamin.hu címen jelezheti.

5. A verseny lebonyolítása:

- A versenyző azon tettével, hogy a 2. pontban ismertetett 2 fotót elküldi az iroda@netamin.hu címe, azonnal részt vesz a versenyben.

- A nyertest sorsolás útján választjuk ki, amelyre 2016. október 3-án kerítünk sort.

6. A verseny időtartama:

- A képeket beküldésének ideje: 2016. július 1. – 2016. szeptember 30.

- A nyereményjáték 2016. szeptember 30-ig tart.

- Sorsolás: 2016. október 3.

7. Nyertes kihirdetése:

- A szervező a verseny végén e-mail útján értesít minden résztvevőt.

- Amennyiben a győztes értesítése e-mail útján meghiúsul – azaz a győztes 7 napon belül az értesítésre nem reagál – újabb sorsolást tartunk és a helyére új nyertest keresünk.

- A győztes kihirdetésének határideje: 2016. október 4. 23:59

- A szervező a nyertes kihirdetésének határidejét „vis maior” vagy érdekkörében felmerülő okból megváltoztathatja, de 2016. október 12-ig nyertest kell hirdetnie.

- A győztes versenyzőnek legkésőbb a győztes kihirdetésének határidejét követő 7 napon belüli jogvesztő határidőn belül vissza kell jelezniük a szervező levelére és elküldeniük szállítási adataikat, ahova a kisorsolt vitamincsomagokat futárszolgálattal eljuttathatjuk.

8. Nyilatkozat:

- A szervező jogosult arra, hogy a jelen játékszabályzatot egyoldalúan bármikor megváltoztassa.

- A szervező minden tőle telhetőt megtesz a – jelen szabályzatban foglalt – határidők betartása érdekében. Előre nem látható okból bekövetkező késedelem azonban előfordulhat, mellyel kapcsolatos felelősségét a szervező ezennel kizárja.

9. Az ajándék ismertetése:

A versenyzők között 1 db 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki, amely kizárólag a netamin.hu oldalon található termékekből áll. A csomagot a szervező állítja össze és futárszolgálattal kézbesíti a nyertesnek eredményes kapcsolatfelvételt követően.

A szervező 1 db díjat sorsol ki. A díj pénzre nem váltható át!

10. Adatkezelés:

A versenyzőknek és résztvevőnek a promóciós ajánlat során összegyűjtött személyes adatait a szervező, mint adatkezelő a vonatkozó jogszabályokban foglalt előírásoknak, így különösen az 1992. évi LXIII. törvénynek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), illetve a szervező adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. A nevezéssel versenyző kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a versenybe való nevezés során megadott személyes adatait a szervező a célnak megfelelően, a játék lebonyolításának teljes időtartamáig a vonatkozó szabályoknak megfelelően kezelje. A nevezéssel a versenyző ahhoz is hozzájárul, hogy az általa beküldött fotókat, keresztnevével együtt a szervező a nyereményjáték ideje után is felhasználhassa a nyereményjáték alapját képező Tuti Fogyókúra™ Shake termékkel kapcsolatos promóciója során, a 4. pontban leírtaknak megfelelően.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a vonatkozó jogszabályokban meghatározott eseteket. A szervező által kezelt személyes adatokról tájékoztatást, valamint azok helyesbítését és törlését az alábbi címen kérheti: Natural Fit Life Kft. 1027 Budapest, Bem József utca 6. Személyes adatokkal kapcsolatos jogainak megsértése esetén az adatvédelmi biztoshoz vagy bírósághoz fordulhat.

11. Egyéb tudnivalók:

A versenyző a nevezéssel tudomásul veszi és elfogadja az ezen szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat.

A jelen szabályzatra a magyar jogszabályok az irányadók és a versenyben való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

A versenyben nem vehetnek részt a szervező munkatársai, illetve azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b) pont).

Budapest, 2015-05-29

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér