fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Netamin megújulás nyereményjáték

Lezárult nyereményjátékunk, köszönjük vásárlóinknak a részvételt! A jövőben is várhatóak játékok az oldalon, tartsatok velünk akkor is közösségi felületeinken!

Nyerteseink:

2023. március 28. - Németh Gábor

2023. március 21.- Kapócs Kata

2023. március 14. - Földes Tibor

Gratulálunk a nyerteseknek!

Mint látható, a netamin.hu hatalmas átalakuláson esett át, és ebből a különleges alkalomból egy szuper nyereményjátékkal is kedveskedünk Nektek! Három héten át, heti 50 000 Ft értékű Netamin vásárlási utalványt sorsolunk ki – olvass tovább, tudd meg a részleteket!

Mi másról szólna a tavasz, ha nem a megújulásról? Keresve sem találhattunk volna hát tökéletesebb időszakot arra, hogy a netamin.hu teljes felfrissítését megejtsük! Hosszú évek óta dédelgetett álmunk vált ezzel valóra, hiszen bármennyire is hozzánőtt a szívünk a régi weboldalhoz, ideje volt egy új fejezetet nyitni: egy szebb, jobb, felhasználóbarátabb netamin.hu-val.

Szeretnénk ezt az új fejezetet veletek, a Netaminos közösséggel együtt megünnepelni, hiszen nélkületek a Netamin sem létezhetne! Búcsúzunk a régitől és üdvözöljük az újat – erről szól most ez az időszak, a sok-sok évet megélt webshoptól elköszönünk, felidézzük a hozzá fűződő legszebb emlékeinket, és persze előre is tekintünk, ünnepeljük a megújulást, ami rengeteg jót hoz magával.

A nyereményjáték részletei

Idézzük fel együtt a számunkra legszebb Netamin-pillanatokat! Oszd meg velünk – és másokkal is – a netamin.hu-hoz fűződő élményeidet, keress korábbi fotót, vagy készíts újat és írj hozzá az alábbi felületek egyikén (vagy akár több módon is, ezzel növelve az esélyeidet):

  • az Instagram felületeden nyilvános posztban, a @netamin_vitamin oldal megjelölésével, #netaminmegujulas hashtaggel,

Írhatsz röviden, de sztorizhatsz hosszasan is. Lehet pár nappal, pár héttel, de akár több évvel ezelőtti is az élményed. Szólhat termékről, vásárláshoz kapcsolódó emlékről, vagy bármi olyasmiről, amivel a Netamin csapata egészséged, boldogságod támogathatta.

A fotón szerepeljen egy jól felismerhető Netamin termék, vagy nyomtatott promóciós anyag és nem tartalmazhatja más gyártó termékét.

A nyereményjáték 3 hétig tart: március 7-től 28-ig, ez idő alatt hetente kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki 50 000 Ft értékben kap Netamin vásárlási utalványt! (Ami kisebb címletekben is kérhető, így akár ajándékozhatsz is szeretteidnek belőle.)

Osztozz velünk a megújulás örömében, és vegyél részt a nyereményjátékunkban!

A nyereményjáték részletes szabályzatáért kattints ide!

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér