fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
25 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Netamin megújulás nyereményjáték

Mint látható, a netamin.hu hatalmas átalakuláson esett át, és ebből a különleges alkalomból egy szuper nyereményjátékkal is kedveskedünk Nektek! Három héten át, heti 50 000 Ft értékű Netamin vásárlási utalványt sorsolunk ki – olvass tovább, tudd meg a részleteket!

Mi másról szólna a tavasz, ha nem a megújulásról? Keresve sem találhattunk volna hát tökéletesebb időszakot arra, hogy a netamin.hu teljes felfrissítését megejtsük! Hosszú évek óta dédelgetett álmunk vált ezzel valóra, hiszen bármennyire is hozzánőtt a szívünk a régi weboldalhoz, ideje volt egy új fejezetet nyitni: egy szebb, jobb, felhasználóbarátabb netamin.hu-val.

Szeretnénk ezt az új fejezetet veletek, a Netaminos közösséggel együtt megünnepelni, hiszen nélkületek a Netamin sem létezhetne! Búcsúzunk a régitől és üdvözöljük az újat – erről szól most ez az időszak, a sok-sok évet megélt webshoptól elköszönünk, felidézzük a hozzá fűződő legszebb emlékeinket, és persze előre is tekintünk, ünnepeljük a megújulást, ami rengeteg jót hoz magával.

A nyereményjáték részletei

Idézzük fel együtt a számunkra legszebb Netamin-pillanatokat! Oszd meg velünk – és másokkal is – a netamin.hu-hoz fűződő élményeidet, keress korábbi fotót, vagy készíts újat és írj hozzá az alábbi felületek egyikén (vagy akár több módon is, ezzel növelve az esélyeidet):

  • az Instagram felületeden nyilvános posztban, a @netamin_vitamin oldal megjelölésével, #netaminmegujulas hashtaggel,

Írhatsz röviden, de sztorizhatsz hosszasan is. Lehet pár nappal, pár héttel, de akár több évvel ezelőtti is az élményed. Szólhat termékről, vásárláshoz kapcsolódó emlékről, vagy bármi olyasmiről, amivel a Netamin csapata egészséged, boldogságod támogathatta.

A fotón szerepeljen egy jól felismerhető Netamin termék, vagy nyomtatott promóciós anyag és nem tartalmazhatja más gyártó termékét.

A nyereményjáték 3 hétig tart: március 7-től 28-ig, ez idő alatt hetente kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki 50 000 Ft értékben kap Netamin vásárlási utalványt! (Ami kisebb címletekben is kérhető, így akár ajándékozhatsz is szeretteidnek belőle.)

Osztozz velünk a megújulás örömében, és vegyél részt a nyereményjátékunkban!

A nyereményjáték részletes szabályzatáért kattints ide!

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal