Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Vegán termékeink története

Saját tapasztalattal készítve, a te egészségedért!
Növényi alapú táplálkozás

A Netamin 2010-es megalakulása óta lelkes támogatója a növényi alapú táplálkozásnak. Mára általánosan elismert, tudományosan megalapozott tény, hogy a döntően növényi alapokon nyugvó étrend az egészséges élet záloga. Lehetsz vegán, vegetáriánus, mediterrán, flexitáriánus diétát követő vagy olyasvalaki, aki javítani szeretne az étrendjén– mi aktívan segítünk abban, hogy minél több, teljes értékű, növényi étellel gazdagíthasd az étrendedet!

Nem volt ez mindig könnyű. 2010-ben nem volt népszerű a növényi étrend. Nagyon sok márka távol tartotta magát a vegán termékektől, mondván, hogy az csak „egy szűk csoport őrülete”. A Netamin viszont már akkor is büszkén bátorított mindenkit, hogy növényi alapon táplálkozzon, hiszen tudományos és tapasztalati alapon is meggyőződtünk arról, hogy egy egészségesebb, aktívabb és boldogabb élet kulcsa ez. Mi magunk is éljük, amit hirdetünk, ez számunkra létkérdés!

A Netamin vegán termékekkel egy hatalmas lépést tehetsz abba az irányba, hogy még több, egészségtől és energiától kirobbanó, növényi tápanyagot vigyél be a szervezetedbe, és étrendedben nagyobb arányban legyen a növényi alapú tápanyag. Hisszük, hogy bármilyen étrendet követsz, vegán termékeink elképesztően sokat segíthetnek neked, hogy megtaláld az egészséges önmagad!

Vegan Protein Triplex 4 ízben
Egészséges és finom növényi fehérje.

A növényi táplálkozás tudományos alapjaiban egy amerikai, Georga állambeli életmód-központba tett látogatás során merültem el igazán. Azelőtt én is azt gondoltam (mint már akkor is aktív sportoló), hogy a csirkemell+rizs kombó áll a táplálékpiramis csúcsán, kondícióm pedig – a húsevésnek köszönhetően – kiemelkedő. Amikor saját szememmel is láthattam, hogy a növényi alapon táplálkozók fiatalosak, energikusak, szellemileg és fizikailag is csúcson vannak, akkor eldöntöttem: én is változtatok.

Az új étrendhez új kiegészítők kellettek, ezért megvettem az akkori legmenőbb márkák vegán fehérjéit – és hamar rá is ébredtem, hogy a vegán fehérjék fejlesztésével nem nagyon bajlódtak. Fűrészpor íz, feloldhatatlan por, egyféle növényi fehérjeforrás, adalékanyagok, hozzáadott cukor, aszpartám. De ez mintha senkit sem érdekelt volna. Ahogy az sem, hogy a nagy protein márkák már réges-rég nem az egészséget hirdetik, hanem a külsőségeknek mindet alávető lelki rabszolgaságot.

Én viszont ebbe nem voltam hajlandó beletörődni. Magyarországra hazaérkezve beleástam magam a fehérje-komplettálás, az emberi szervezet aminosav-igényének tudományába, és elkezdtem együtt dolgozni a téma iránt nyitott, a szakmájukat magas szinten űző élelmiszeripari mérnökökkel. A 3 év fejlesztés során elképesztő mennyiségű mintát készítettünk - és dobtunk is ki. A tökéletes növényi fehérjét akartam. Nem volt kompromisszum. Végül egy napon belekóstoltam egy mintába, amire azt mondhattam: ez az.

Megszületett a Vegan Protein Triplex: 3-féle növényi fehérje keveréke, tökéletes aminosav-profil, természetes stevia édesítés, elképesztően finom íz! A célom azonban nemcsak a legjobb növényi fehérjeturmix kifejlesztése volt, hanem egyúttal véget vetni a nagy fehérjegyártók gyakorlatának is – akik profitért ipari hulladékkal tömik a vevőiket, akik olyan testképet idealizálnak, amely kicsit sem szól az egészségről, akik csak a kinézettel foglalkoznak, a belső értékekkel nem.

A Vegan Protein Triplex azoknak készül, akik értékek mentén élik az életüket. Akiknek a kinézet mellett egészségük, saját és mások boldogsága is fontos. Igazi hősöknek. Olyanoknak, mint Te.

6 DOLOG,
AMIBEN HISZÜNK


 • 1. Hiszünk az egészségtudatos életben. 
  Fontos számunkra az egészséges életmód és folyamatosan olvasunk és képezzük magunkat ebben a témában.
 • 2. Hisszük, hogy a növényi alapú táplálkozás a legegészségesebb. 
  Sokan vegánok vagyunk, sokunk viszont mindenevő. Viszont mindannyian törekszünk arra, hogy minél több egészséges, tiszta forrásból származó, minél kevésbé feldolgozott növényi alapú táplálékot fogyasszunk.
 • 3. Hisszük, hogy a sport fontos része az egészséges és boldog életnek. 
  Ezért ha sokszor nehéz is megoldani a hivatásunk és családi életünk mellett, igyekszünk megtalálni a rendszeres mozgás lehetőségét és Téged is ebben szeretnénk támogatni cikkeinkkel, videóinkkal. A sportnak azonban az egészséget kell szolgálnia, ezért tartózkodunk a szélsőségektől.
 • 4. Hiszünk abban, hogy a környezetünk védelme és a fenntarthatóság alapvető értékek, melyeket védenünk kell. 
  Működésünk 2020 óta teljesen karbonsemleges!
 • 5. Hiszünk abban, hogy az egészséges életmód nem cél, hanem eszköz a számunkra legfontosabb dolgok elérésében. 
  Az egyéni spirituális utunk, a család, a barátok és a hivatásunk a legfontosabbak számunkra. Az helyes étrend csupán fontos eszköz, hogy ezekben jól teljesítsünk.
 •  6. Hiszünk a kölcsönös tiszteletben. 
  Mindenki úgy él és étkezik ahogy jónak látja, és mi elfogadjuk és tiszteletben tartjuk mások választását. 
Hisszük, hogy a növényi alapú táplálkozás a legegészségesebb
Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér