fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
25 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Csontok Egészsége csomag Hölgyeknek

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Csontok Egészsége csomag Hölgyeknek

1 havi adag
Csontok Egészsége csomag Hölgyeknek
 • Erős és egészséges csontok minden életkorban!
 • Komplex összeállítás csont-támogató tápanyagokból
 • Az 5 legfontosabb hatóanyag egy csomagban, kedvezményes áron:
 • Organikus kalcium, szerves cink, magnézium, C-vitamin és D-vitamin
 • Harcolj a csontritkulás ellen helyes életmóddal, táplálkozással és étrend-kiegészítéssel!

Készleten
6 370 Ft
Állandó csomagkedvezmény
Eredeti ár: 7 069 Ft
A te megtakarításod: 699 Ft (10%)
A csomag tartalma:
 • 1 db Netamin D3-vitamin + olívaolaj 3000 NE kapszula (1 x 1990 Ft)
 • 1 db Netamin Szerves CINK tabletta SZERVES MAGNÉZIUMMAL (1 x 2990 Ft)
 • 1 db Netamin C-1000 mg EXTRA - 30 tabletta (1 x 1299 Ft)
 • 1 db Netamin Organikus Kálcium tabletta 500 mg (1 x 1490 Ft)
 • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 699 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 5 733 Ft. Megtakarítás 1 911 Ft.

A törődés minden életkorban kijár a csontoknak! Legyél Te is „csont-tudatos”!

Az egészséges, boldog élethez vezető út tudatossággal van kirakva: állandóan jelen kell lennie, legyen szó táplálkozásról, életmódról vagy étrend-kiegészítésről. Ahhoz, hogy csontrendszered még nyugdíjas éveidre is erős, stabil maradjon „csont-tudatosnak” kell lenned! A sportolást, a sétát vagy az egészen hétköznapinak számító és ezerszer ismételt mozdulatokat maguktól értetődőnek vesszük – egészen addig, míg egyszer csak el nem veszítjük a fájdalommentes és könnyed mozgás szabadságát.

Ha TE is szeretnél csont-tudatos lenni és harcolni a veszélyes csontleépülés ellen…

✔️ Változtass az életmódodon! Ne dohányozz, ne fogyassz alkoholt, tölts naponta legalább fél órát a szabadban, és végezz rendszeresen csonterősítő testmozgást! Szakértők szerint heti 2-3 alkalommal végzett 45-60 perc aerob mozgás (pl. séta, kerékpározás, úszás) és heti 2-3 alkalommal végzett 10-20 perc súlyzós edzés már elegendő a csontsűrűség növeléséhez. 

✔️ Táplálkozz változatosan és egészségesen! Kutatások szerint a közismert mediterrán diéta még a csontritkulás megelőzésében is segít! Ez sok zöldséget, gyümölcsöt, magokat, babot és borsót, teljes kiőrlésű gabonákat, olívaolajat és halat tartalmaz. A vörös húsok fogyasztása havonta 1 alkalomra, egyéb húsoké hetente 1 alkalomra korlátozódik. 

✔️ Pótold a legfontosabb csontépítő tápanyagokat! Köztudott, hogy a csontok alapvető építőeleme a kalcium, de ez még nem elég: magnéziumra, C- és D-vitaminra, cinkre is szükséged van. 

A vitaminok és ásványi anyagok pótlása pusztán táplálkozással azonban nem olyan egyszerű – ezért állítottuk össze a Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagot!

Az 5 legfontosabb hatóanyag a csontok számára hölgyeknek

A csontok élnek és folyamatosan megújulnak azután is, amikor már nem nőnek tovább. Speciális sejtek (oszteoblasztok) termelik a csontszövetet és tápanyagokra van szükségük, hogy munkájukat végezni tudják. Bizonyított tény, hogy helyes életmóddal és a megfelelő tápanyagok bevitelével akár felére csökkenthető a csontritkulás kockázata.1 A Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagban az egészséges csontok építéséhez és fenntartásához szükséges legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat tettük bele! 

A napi adag tartalma:

 • 500 mg organikus kalcium
 • 266 mg szerves magnézium
 • 10 mg szerves cink
 • 2000 NE D-vitamin
 • 1000 mg nyújtott felszívódású C-vitamin csipkebogyóval és bioflavonoidokkal

A csomagban található összetevők közül…: … a kalcium, magnézium és cink szükséges a normál csontozat, fogazat fenntartásához. … a D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához. … a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat és fogazat fenntartásához. … a bioflavonoidok kutatások szerint segíthetik a csontvesztéssel szembeni védelmet, hatással lehetnek a csontanyagcserére.2-4 

Ezekről a vitaminokról és ásványi anyagokról tudományos vizsgálatok igazolták, hogy segítenek megelőzni a csontok tömegének csökkenését, a csontszilárdság gyengülését és a csonttöréseket, illetve fontos szerepet játszanak az erős, egészséges csontsűrűség fenntartásában.5-9 A normál csontozat fenntartásához szükséges tápanyagok rendszeres pótlása nemcsak a csontritkulás megelőzésében, hanem annak kiegészítő kezelésében is kulcsfontosságú.10 

A Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomag komplex módon támogatja a csontok életen át tartó egészségét, hogy Te is fájdalmak nélkül, önfeledten élvezhesd a mozgás szabadságát! A négy különböző termék (összesen 5-féle hatóanyaggal) ebben a csomagban 5378 Ft helyett csak 4995 FT!

3 gyakori tévhit a csontritkulással kapcsolatban

1. TÉVHIT: A csontritkulás a nők és idősek betegsége AZ IGAZSÁG: Az ötven év feletti nők esetében minden harmadik, míg férfiak esetében minden ötödik csonttörés a csontritkulással van összefüggésben. A csonttömeg 30 éves korra éri el a maximumát és ezután az életkor előrehaladtával egyre gyorsabban hanyatlik. 

2. TÉVHIT: Ha sok kalciumot fogyasztasz, nincs miért aggódnod AZ IGAZSÁG: A kalcium valóban nélkülözhetetlen az egészséges csontokhoz, de önmagában nem elegendő, hiszen a kalcium felszívódását segítő, illetve egyéb csontépítő tápanyagokra is szükséged van – és a helyes életmódról sem szabad megfeledkezned! 

3. TÉVHIT: A csontritkulás annyira nem is komoly betegség AZ IGAZSÁG: A csontritkulás az életminőséget jelentősen korlátozó betegség, ami fájdalmas, akár életveszélyes csonttörésekkel és egyéb szövődményekkel járhat. Ráadásul alattomos tud lenni, mert kezdetben semmilyen klinikai tünetet nem okoz, sokszor csak egy törés után derül rá fény.

Csontjaid hordozzák tested súlyát, de annak mindössze 10-15%-át alkotják. Tudatos lépéseket kell tenned ahhoz, hogy erősek maradjanak és feladatukat továbbra is hatékonyan elláthassák.

Válaszd a Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagot a csonterősítő- és megőrző életmód kiegészítésére! 5 hatóanyag 1 csomagban állandó kedvezménnyel! 7069 Ft helyett csak 6370 FT! 


***A termék hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált!***

Hivatkozások

Hivatkozások:
1 Peters BS, Martini LA. Nutritional aspects of the prevention and treatment of osteoporosis. Arq Bras Endocrinol Metabol. 2010 Mar;54(2):179-85.
2 Welch AA, Hardcastle AC. The effects of flavonoids on bone. Curr Osteoporos Rep. 2014 Jun;12(2):205-10.
3 Weaver CM, Alekel DL, Ward WE, et al. Flavonoid intake and bone health. J Nutr Gerontol Geriatr. 2012;31(3):239-53.
4 Austermann K, Baecker N, Stehle P, et al. Putative Effects of Nutritive Polyphenols on Bone Metabolism In Vivo-Evidence from Human Studies. Nutrients. 2019 Apr 18;11(4). pii: E871.
5 Higgs J, Derbyshire E, Styles K. Nutrition and osteoporosis prevention for the orthopaedic surgeon: A wholefoods approach. EFORT Open Rev. 2017 Jun 23;2(6):300-308.
6 Sahni S, Mangano KM, McLean RR, et al. Dietary Approaches for Bone Health: Lessons from the Framingham Osteoporosis Study. Curr Osteoporos Rep. 2015 Aug;13(4):245-55.
7 Palacios C. The role of nutrients in bone health, from A to Z. Crit Rev Food Sci Nutr. 2006;46(8):621-8.
8 lpi.oregonstate.edu/mic/health-disease/bone-health
9 New SA. Bone health: the role of micronutrients. Br Med Bull. 1999;55(3):619-33.
10 Gueldner SH, Grabo TN, Newman ED, Cooper DR. Osteoporosis: Clinical Guidelines for Prevention, Diagnosis, and Management. New York, NY: Springer Publishing Company; 2007.

Napszak:Mit vegyél be a Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagból?
Reggeli előtt:1 db Netamin Szerves CINK tabletta EXTRA MAGNÉZIUMMAL 1 db Netamin C-vitamin 1000 mg Extra tabletta
Ebéd közben:1 db Netamin D-vitamin kapszula, 1 db Netamin Organikus Kálcium tabletta
Vacsora előtt:1 db Netamin Szerves CINK tabletta EXTRA MAGNÉZIUMMAL

Netamin Szerves CINK tabletta EXTRA MAGNÉZIUMMAL hatóanyag táblázat

HatóanyagA napi adag tartalmaz (2 tabletta)*NRV%
Magnézium (magnézium-citrátból)266 mg71%
Szerves Cink (cink glükonátból)10 mg100%
Netamin Organikus Kálcium tabletta 500 mg hatóanyag táblázat
HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%
Kálcium (osztrigakagylóból)500 mg62,5%
Netamin D-vitamin 2000 NE kapszula hatóanyag-táblázata:
HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy lágyzselatin kapszula)NRV%
D-vitamin50 mcg1000%
Netamin C-vitamin 1000 mg EXTRA tabletta hatóanyag táblázat
HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 tabletta)NRV%
C-vitamin1000 mg1250 %
Csipkebogyó-kivonat (4:1)25 mg-
Citrus bioflavonoidok (10% heszperidin)25 mg-

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Csontok Egészsége csomag Hölgyeknek
7 069 Ft
6 370 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal