fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100041
Netamin Csukamájolaj Forte kapszula

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
1 299 - 9 370 Ft

Netamin Csukamájolaj Forte kapszula

90 lágyzselatin kapszula - 1 havi adag
Netamin Csukamájolaj Forte kapszula
  • természetes omega-3 zsírsav, A- és D-vitamin forrás
  • idősebb korban hozzájárul az egészséges szívműködéshez, az ízületek egészségéhez és a normál vérnyomást megőrzéséhez
  • gyermekek normál fejlődését és növekedését támogatja

Készleten
2 490 Ft
Egységár: 28 Ft/kapszula
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 2 241 Ft. Megtakarítás 747 Ft.

Rövid leírás A csukamájolaj az egyik legelső táplálékkiegészítő, évszázadok óta alkalmazzák. A csukamájolaj természetesen gazdag A- és D- vitamin forrás, emellett értékes omega-3 zsírsavakat is tartalmaz. A D-vitamin fontos szerepet játszik a normál anyagcserében, a csontok és fogak egészségének megőrzésében, de minden sejtünk egészséges működéséhez elengedhetetlen. Hiányának számos krónikus megbetegedéssel való lehetséges kapcsolatát intenzíven kutatják. Az A-vitamin az immunrendszert és a látást erősíti, a bőr és a nyálkahártyák épségéért is felel. 

Az omega-3 zsírsavak pedig elősegítik a normális vérnyomás és koleszterinszint megőrzését és az idegrendszerre vannak remek hatással, valamint támogatják a normál zsíranyagcserét. A csukamájolaj a benne található vitaminok és zsírsavakon felül több rendkívül pozitív élettani hatással is rendelkezik, ezért feltételezhető, hogy az egyes összetevők között létrejövő szinergikus, egymást erősítő együttműködése okozza a csukamájolaj rendkívüli értékét. 

A magyar étrend-kiegészítő ipar a hetvenes-nyolcvanas években csupán néhány termékből állt, egyikük volt a kanalas csukamájolaj. Kiemelkedő jó hatása miatt széles körben fogyasztotta szinte mindenki, annak ellenére hogy kanalas bevétele az olaj tipikus íze miatt nem volt olyan kellemes, mint a Netamin Csukamájolaj forte kapszuláé. 

Miért érdemes szedni? 

A csukamájolaj remek természetes hatásaiból mindenki sokat profitálhat, két irányú felhasználása azonban különösen ajánlott:

Időseknek 

Időseknek segít fenntartani az egészséges, rugalmas, mobil ízületeket, csökkenteni a reggeli merevséget az ízületekben. Az omega-3 zsírsavak az idegrendszer normál működésében és a depresszió elkerülésében segíthetnek, az A-vitamin pedig a látás egészségének megőrzésében. A D-vitamin a csontozat épségét segít megőrizni. Az A- és D-vitaminok mindegyike hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. 

Gyerekeknek 

Aki a hetvenes-nyolcvanas években született, azok nagy részébe szinte biztosan belediktáltak időnként egy-egy üveg kanalas csukamájolajat. Nem ok nélkül ajánlották a gyermekorvosok a csukamájolajat. Támogatja a normális növekedést, részt vesz az emberi test roppant bonyolult normál fejlődésében. (Jómagam is szedtem kisgyermek-koromban csukamáj olajat, bár sokat adtam volna ha nem sírva kellett volna sokszor lenyelni a kanalas olajat, hanem kellemes lágyzselatin-kapszulában. 193 cm vagyok, hiánybetegségem vagy abból fakadó panaszaim sosem voltak. - a szerk.) 

OGYÉI szám: 27890/2021. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. 

EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) állítások: 

4_csukamajolaj

Az itt szereplő információk a törvényi előírásoknak megfelelően a termék összetevőire vonatkozó, EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által vizsgált és tudományosan igazolt állítások.

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: halat tartalmaz! A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált.

 

Napi 3 darab lágyzselatin kapszula, étkezés után, bő folyadékkal.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (3 lágyzselatin kapszula)NRV%
A-vitamin (csukamájolajból)1125 mcg141%
D-vitamin (csukamájolajból)10 mcg200%
Csukamájolaj1500 mg-
Ebből EPA (eikoza-pantoténsav) (omega-3 zsírsav)102 mg-
Ebből DHA (dokoza-hexaénsav) (omega-3 zsírsav)96 mg-

Összetevők:

csukamájolaj, zselatin, emulgeálószer (glicerin), tisztított víz

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Csukamájolaj Forte kapszula
2 490 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér