fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100079
Netamin Glükozamin tabletta

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Glükozamin tabletta

30 tabletta
Netamin Glükozamin tabletta
 • alapvető az egészséges porcok működésében
 • ízületi porcok épségének megőrzése és regenerálódása
 • segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát

Készleten
1 695 Ft
Egységár: 57 Ft/tabletta
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 1 526 Ft. Megtakarítás 509 Ft.
Újrahasznosítva
A termék tégelye újrafelhasználható műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 15,6
Karbonlábnyom

Rövid leírás 

Európában a népesség egynegyede szenved ízületi betegségben. Az ízületi szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki, a glükozamin e terekben fejti ki hatását. A sejt közötti vízterek mennyisége és rugalmassága a kor előrehaladtával csökken, az ízületek elkezdenek fájni. A glükozamin az adott szövetféleség rugalmasságát biztosítja, illetve az anyagcsere-folyamatban mint tápanyag is részt vesz. Mivel egy része folyamatosan elhasználódik, azt pótolni kell kívülről.

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából nyerik ki. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek sima felületét és zökkenő- illetve fájdalom-mentes mozgását és a porcszövetek újraképződését, mivel vízmolekulákat képes magához kötni, így kialakítja a sejtek közötti víztereket, amelyek a porcok közötti ízületi nedv mennyiségét, sűrűségét is befolyásolják. Másrészt tápanyagul szolgál a porcot felépítő sejteknek, nélkülözhetetlen az ízületi porc működéséhez.

Az ízületi problémák megoldására használható a glükozamin-szulfát bevitele, leginkább az enyhe porclágyulások esetében segíthet, de a komolyabb ízületi problémáknál is számíthatunk rá, melyek a térd, derék és gerinc esetében jellemzőek.

Személyes tapasztalatom az ízületi kopással (arthrosis) - Benkovics Péter

Az ízületi kopás nem csak az idősebbek betegsége. Nekem 28 évesen, életem első félmaratonja után a csípőmben jelentkezett fájdalom. Azt gondoltam, hogy talán csak túlterheltem, de a biztonság kedvéért elmentem szakorvoshoz. Az alábbi röntgenfelvételen jól látható, hogy az előrehaladott ízületi kopás okozta a fájdalmat. Az orvos szerint egy gyermekkori betegség alapozta meg ennek kialakulását. Az ízületi fájdalommal az a baj, hogy mire jelentkezik, már általában túl nagy a baj. Az ízületekben ugyanis nincsenek fájdalom-receptorok; ami fáj, az már az ízület alatti szövet, és akkor már az ízület szinte teljesen tönkrement. A másik nagy baj, hogy az ízület olyan speciális szövet, amelynek nincsen közvetlen vérellátása, ezért a regenerálódását sokan még ma is lehetetlennek tartják. Hogy az ízületi kopás reverzibilis (azaz visszafordítható) azt saját példámon bizonyítottam. Nagyon elszomorított az orvos által vázolt jövőkép, miszerint legkésőbb 60 éves koromra tolószékes leszek, ezért természetes megoldást kerestem. A megfelelő életmódbeli változtatásokkal és glükozamin szedésével tüneteim hamarosan megszűntek, és az előző diagnózis után másfél évvel, kevesebb mint 7 óra alatt teljesítettem egy Ironman 70.3 hosszú távú triatlon versenyt (1,9 km úszás, 90km kerékpár, 21 km futás). Gyógyulásomnak nagyobb bizonyítéka nem is lehetne.

Miért érdemes glükozamint szedni?

 • alapvető az egészséges porcok működésében
 • segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát
 • időseknek az ízületi kopás okozta tünetek enyhítésére javasolt szedni, illetve amennyiben még nincsenek tünetek, akkor megelőző célzattal
 • sportolóknak különösen ajánlott (főleg olyan sportok esetében melyek jelentős terhelésnek teszik ki az ízületeket, mint futás, súlyzózás, tenisz, futball, stb.)

EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) állítások

 • A glükozamin elősegíti a porcok egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését, megfelelő mozgathatóságát.
 • Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.
 • A glükozamin természetes alkotórésze a porcszövetnek, glükozaminoglikán formájában, és hozzájárul a porcszövetek és az ízületek egészséges működéséhez.
 • A glükozamin alapvető az egészséges porcok működésében. A glükozamin segíti az ízületek egészséges működését.

Az itt szereplő információk a törvényi előírásoknak megfelelően a termék összetevőire vonatkozó, EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által vizsgált és tudományosan igazolt állítások.

OGYÉI szám: 10556/2012. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyek nem szedhetik!

Felnőtteknek napi 1-3 tabletta.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%A napi adag tartalmaz (három tabletta)NRV%
Glükozamin133 mg-400 mg-

Összetevők:

Glükozamin-szulfát, kálcium-karbonát, stabilizálószer (dextróz), emulgeálószer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló (sztearinsav), emulgeálószer (kroszkarmellóz-nátrium), stabilizálószer (povidon), csomósodást gátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid)

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Glükozamin tabletta
1 695 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér