fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
K0300005

Jó hír a cukorbetegségről - meglepő tények, természetes gyógymódok könyv

232 oldalas könyv
Jó hír a cukorbetegségről - meglepő tények, természetes gyógymódok könyv

A tartalomból:

  • általános tudnivalók a cukorbetegségről
  • cukorbetegség és alacsony vércukorszint, inzulinrezisztencia
  • cukorbetegség szövődményei és kezelési lehetőségei
  • étrend, menük, receptek, testmozgás
  • hasznos gyógynövények

Nincs készleten
Jelenleg nem rendelhető
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 1 431 Ft. Megtakarítás 477 Ft.

Dr. Calvin Thrash - Dr. Agatha M. Thrash

Jó hír a cukorbetegségről meglepő tények, természetes gyógymódok

Kiadó: BIK Könyvkiadó Kiadás éve: 2009 Kötés: ragasztott Oldalszám: 232 


A könyv témája a cukorbetegség és az alacsony vércukorszint tünetegyüttese. Az elmúlt néhány évben számos új ismeret látott napvilágot a cukorbetegséggel kapcsolatban. A kutatók felismerték, hogy mind a magas, mind az alacsony vércukorszinten úrrá lehetünk életmódunk megváltoztatásával. A könyvből fontos információkhoz jutunk a vércukorszint egyensúlyban tartásának mechanizmusairól, a cukorbetegség szövődményeiről, és megismerhetjük a különféle természetes gyógymódokat - például a speciális diétákat és gyógynövényeket is. "Ha nyilvánvalóvá válik, hogy a diagnózis éveket késik egy betegség vagy rendellenesség kialakulásához képest, és a jelenlegi kezelési módszerek nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, akkor ideje változtatni mind a hipotéziseken, mind az alapelveken." 


A könyv szerzői a legújabb tudományos felfedezéseket közel negyvenévnyi szakmai tapasztalattal ötvözik, közös munkájuk a gyógyítás lehetőségeit a laikusok számára is érthető formában tárgyalja. Dr. Agatha és Dr. Calvin Thrash a Georgiai Orvostudományi Egyetemen végeztek. 1970-ben alapították az egészségneveléssel foglalkozó nonprofit intézményt, a Uchee Pines Intézetet, ahol egyszerű módszerekkel - például vízgyógyászattal, masszázzsal, diétával és természetes faszénnel - igyekeznek helyreállítani pácienseik egészségét. Három évtizeden át gyakorolták orvosi hivatásukat, tizenöt esztendőt a természetes gyógymódok tanulmányozásának szentelve.  

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér