fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
K0300001

A magasvérnyomás-betegség természetes gyógymódjai könyv

176 oldalas könyv
A magasvérnyomás-betegség természetes gyógymódjai könyv

A tartalomból:

a magasvérnyomás betegség meghatározása, életmódbeli okai

  • a magas vérnyomás elleni diéta
  • testsúlykontroll
  • esettanulmányokk

 


Készleten
1 590 Ft
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 1 431 Ft. Megtakarítás 477 Ft.

Dr. Agatha Thrash - Dr. Calvin Thrash

A magasvérnyomás-betegség természetes gyógymódjai 

A természetes vérnyomás-beállítás és a gyógyszermentes életmód teljes programja

Kiadó: BIK Könyvkiadó Kiadás éve: 2010 Kötés: ragasztott Oldalszám: 176 


A magas vérnyomás gyakori, ám annál rejtélyesebb probléma férfiak és nők, idősek és fiatalabbak körében. Ha magas a vérnyomásunk, általában azt a javaslatot kapjuk, hogy szedjünk ellene gyógyszereket, szorítsuk korlátok közé a fizikai aktivitásunkat, és tanuljunk meg együtt élni vele. Vajon csakugyan elegendő-e ráhagyatkoznunk egy gyógyszerre a magasvérnyomás-betegség korrigálásában? A gyógyszerszedés valóban "könnyű" kivezető út, vagy a távolabbi jövőben még súlyosabb egészségi problémák kialakulásának lehetőségét rejti? Elfogadhatók-e a jelentősebb ismert mellékhatások és az ismeretlen szövődmények csak azért, mert a gyógyszer pillanatnyilag leviszi a vérnyomást? Könyvünk nemcsak ezekre a kérdésekre ad választ, hanem a magasvérnyomás-betegség gyógyításának otthoni lehetőségeit is bemutatja. Mindenkinek érdemes megismerni a magas vérnyomás okait, lefolyását és teljes körű kezelési lehetőségeit. 


A könyv szerzői a legújabb tudományos felfedezéseket közel negyvenévnyi szakmai tapasztalattal ötvözik, közös munkájuk a gyógyítás lehetőségeit a laikusok számára is érthető formában tárgyalja. Dr. Agatha és Dr. Calvin Thrash a Georgiai Orvostudományi Egyetemen végeztek. 1970-ben alapították az egészségneveléssel foglalkozó nonprofit intézményt, a Uchee Pines Intézetet, ahol egyszerű módszerekkel - például vízgyógyászattal, masszázzsal, diétával és természetes faszénnel - igyekeznek helyreállítani pácienseik egészségét. Három évtizeden át gyakorolták orvosi hivatásukat, tizenöt esztendőt a természetes gyógymódok tanulmányozásának szentelve.

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

A magasvérnyomás-betegség természetes gyógymódjai könyv
1 590 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér