fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
C0100003
Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag

1 havi adag
Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag
  • Komplex segítség intenzív szellemi igénybevétel idejére
  • Ginkgo biloba, ginzeng és L-theanine egy csomagban
  • Természetes hatóanyagok, amelyek támogatják:
  • ...a szellemi teljesítőképességet, frissességet
  • ...az agy teljesítményét és reakciókészségét
  • ...a memóriát, koncentrációt és tanulási készséget

Nincs készleten
A te megtakarításod: 735 Ft (10%)
Jelenleg nem rendelhető
A csomag tartalma:
  • 1 db Netamin L-theanine kapszula (1 x 3490 Ft)
  • 1 db Netamin Ginzeng 250 mg tabletta (1 x 1990 Ft)
  • 1 db Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta (1 x 1865 Ft)
  • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 735 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 5 949 Ft. Megtakarítás 1 983 Ft.

Nem fog az agyad, pedig most igazán szükséged lenne rá? Nehezen koncentrálsz? Nem ragadnak meg a fejedben a fontos információk? A Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag segít: 3 agyserkentő termék egy szuper kedvezményes árú csomagban, 6950 Ft helyett -10% kedvezménnyel csak 6255 Ft-ért!

Tedd az agyad töltőre!

Mindenkinek vannak olyan helyzetek vagy időszakok az életében, amikor agyilag topon kell lennie, maximális szellemi teljesítményt kell nyújtania. Lehet szó kemény vizsgaidőszakról, állásinterjúról vagy egy új projektről a munkahelyen – a lényeg, hogy agyunk ilyenkor semmiképpen nem hagyhat cserben minket.

Tedd töltőre az agyad!Szoros határidők, magas elvárások és intenzív szellemi megterhelés hatására azonban könnyedén kialakulhat a szellemi kiégés vagy más szóval „mentális köd”. Mert ahogy a testünk, úgy agyunk is képes kifáradni, lemerülni – és milyen jó is lenne, ha ilyenkor egyszerűen csak töltőre tehetnénk, mint a telefonunkat...

Mit szólnál, ha azt mondanánk, igenis fel tudod tölteni az agyad energiával? Ráadásul ez méregerős kávék, energiaitalok vagy szintetikus (és kétes eredetű) készítmények nélkül is lehetséges!

Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag – hogy szellemi frissességed megőrizd!

A Netamin Agy-Memória-Fókusz csomagba szakértőink segítségével válogattuk össze a hatóanyagokat, amelyek gyorsan és hatékonyan segítik agyad megfelelő működését azokban a helyzetekben, amikor leginkább szükséged van rá. Akár iskolai, akár munkahelyi kihívásokkal kell szembenézned, a Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag természetes összetevőivel mindig hű társad lesz!

A Netamin Agy-Memória-Fókusz csomagban található 3 termék külön-külön megvásárolva 6950 Ft-ba kerülne, ám ebben a csomagban -10% kedvezménnyel mindössze 6255 Ft-ért a tiéd lehet!

Netamin L-theanine kapszula

Netamin L-theanine kapszulaAz L-theanine egy aminosav, a tealevelek egyik fő összetevője. Kutatások alapján fokozhatja az alfa agyhullámok keletkezését, amely összefüggésben áll a nyugodt, relaxált gondolkodással, az éber, de fókuszált figyelemmel és a stressz csökkenésével.1-4 Javíthatja a memóriát, a kreativitást és a tanulási képességet is.5-9 Napi 2 db Netamin L-theanine kapszula megfelel a klinikai vizsgálatokban használt adagnak, ami kb. 60 csésze zöld teának felel meg.9

Netamin Ginkgo Biloba 300 mg tabletta

A ginkgo biloba az egyik legősibb gyógynövény, Kínában már legalább 5000 éve alkalmazzák. Világszerte közismert az agyműködésre, memória gyakorolt hatásairól. Hatóanyagai hozzájárulnak a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reakciókészségével. Hozzájárulhat az optimális kognitív és memória funkciók fenntartásához, segíti a mentális aktivitást, a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.

Netamin Ginzeng 250 mg tabletta

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában az „élet gyökerének” nevezik. Hozzájárulhat a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét, az optimális kognitív és memória funkciók fenntartásához. Segíti a munkateljesítmény fokozását, a koncentrálóképesség növelését fáradtság, kimerültség és stressz esetén. Hozzájárul a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reakciókészségével.


Kinek és mikor ajánljuk ezt a csomagot?

✔️ Egyetemistáknak vizsgaidőszak, intenzív tanulási időszak alatt
✔️ Erős szellemi megterheléssel járó munkához (pl. határidős projektek)
✔️ Monoton munkavégzés idejére
✔️ Ha nehezebben megy a koncentráció, szétszórt a figyelmed
✔️ A mentális és fizikai fáradtság ellen (pl. home office esetén)


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadás gátló szerek szedése, magas vérnyomás esetén, műtéteket megelőzően nem javasolt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal! A Ginzeng tabletta fogyasztása adaptogén hatása miatt 6 hétnél tovább nem javasolt!

 

Hivatkozások

1 Nobre AC, Rao A, Owen GN. L-theanine, a natural constituent in tea, and its effect on mental state. Asia Pac J Clin Nutr. 2008;17 Suppl 1:167-168.
2 Higashiyama A, Htay HH, Ozeki M, et al. Effects of l-theanine on attention and reaction time response. J Funct Foods. 2011;3(3):171–181.
3 Hidese S, Ogawa S, Ota M, et al. Effects of L-Theanine Administration on Stress-Related Symptoms and Cognitive Functions in Healthy Adults: A Randomized Controlled Trial. Nutrients. 2019;11(10):2362.
4 Dassanayake TL, Kahathuduwa CN, Weerasinghe VS. L-theanine improves neurophysiological measures of attention in a dose-dependent manner: a double-blind, placebo-controlled, crossover study [published online ahead of print, 2020 Aug 11]. Nutr Neurosci. 2020;1-11.
5 Baba Y, Inagaki S, Nakagawa S, et al. Effects of l-Theanine on Cognitive Function in Middle-Aged and Older Subjects: A Randomized Placebo-Controlled Study. J Med Food. 2021;24(4):333-341.
6 Kelly SP, Gomez-Ramirez M, Montesi JL, Foxe JJ. L-theanine and caffeine in combination affect human cognition as evidenced by oscillatory alpha-band activity and attention task performance. J Nutr. 2008;138(8):1572S-1577S.
7 Nathan PJ, Lu K, Gray M, Oliver C. The neuropharmacology of L-theanine(N-ethyl-L-glutamine): a possible neuroprotective and cognitive enhancing agent. J Herb Pharmacother. 2006;6(2):21-30.
8 Lardner AL. Neurobiological effects of the green tea constituent theanine and its potential role in the treatment of psychiatric and neurodegenerative disorders. Nutr Neurosci. 2014;17(4):145-155.
9 Keenan EK, Finnie MD, Jones PS, et al. How much theanine in a cup of tea?. Effects of tea type and method of preparation. Food Chem. 2011;125(2):588–594.

Időszak:Mit vegyél be az Agy-Memória Fókusz csomagból?
Reggeli után:1 db Netamin Ginkgo biloba tabletta legalább 2 dl vízzel, 1 db Netamin L-theanine kapszula
Ebéd után:1 db Netamin Ginzeng tabletta* legalább 2 dl vízzel, 1 db Netamin L-theanine kapszula
*Megjegyzés:A Netamin Ginzeng tabletta szükség esetén napi 2-re növelhető!

Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta

HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%
Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből)300 mg-
Netamin Ginzeng 250 mg tabletta
HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%
Ginzeng (porított)250 mg-
Netamin L-theanine kapszula
HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)A napi adag tartalmaz (2 kapszula)
L-theanine250 mg500 mg

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér