Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
4000 Ft felett ingyenes szállítás!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100075
Netamin GlükoVitál kapszula fahéjjal

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin GlükoVitál kapszula fahéjjal

30 kapszula
1 vélemény
Írj véleményt!
Netamin GlükoVitál kapszula fahéjjal
  • A kiegyensúlyozott vércukorszint természetes támogatója
  • Komplex készítmény összesen 13 hatóanyaggal!
  • Króm, fahéj, magnézium, vitaminok, inulin + 6-féle gyógynövény
  • A króm és a fahéj hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához

Készleten
4 490 Ft
Egységár: 150 Ft/kapszula
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 4 041 Ft. Megtakarítás 1 347 Ft.
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 79,8 g
Karbonlábnyom

A Netamin GlükoVitál kapszula egy inulint, fahéj-és egyéb gyógynövény kivonatokat, vitaminokat, magnéziumot és krómot tartalmazó étrend-kiegészítő. Hatóanyagai segítenek a vércukorszint normalizálásában, és az inzulinérzékenység javításában. Hasznos lehet a prediabétesz, a 2-es típusú cukorbetegség és az inzulinrezisztencia megelőzése, illetve kiegészítő kezelése esetén.

2-es típusú cukorbetegség: komolyan kell venni

A cukorbetegség (diabetes mellitus) korunk népbetegsége lett: ma Magyarországon minden 12 ember közül egy cukorbeteg, illetve kóros a cukoranyagcseréje. Az összes cukorbeteg közül 90%-ot tesznek ki az 2-es típusúak. 2-es típusú cukorbetegség esetén a szervezet inzulintermelése és felhasználása elégtelenné válik. A 2-es típusú cukorbetegség leggyakoribb jelei:

  • Állandó szomjúságérzet és gyakori vizelés
  • Fáradékonyság
  • Fokozott éhségérzet
  • Homályos látás
  • Bőrviszketés
  • Lassan gyógyuló sebek és gyakori fertőzések

A cukorbetegség szív- és érrendszeri betegségeket, idegkárosodást, vesebetegséget, szemkárosodást, lábkárosodást, bőr- és szájbetegségeket, csontritkulást okozhat. Szakértői vélemények alapján azonban kijelenthetjük: a 2-es típusú cukorbetegség életmódbeli változtatásokkal megelőzhető, kontrollálható, sőt, akár visszafordítható!1-2

Az életmód és a természetes gyógymódok szerepe

A 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának okai között elsődleges az elhízás, illetve az inzulinrezisztencia, amely lényegében a cukorbetegség előszobája (prediabétesz): ilyenkor a vércukorszint már magasabb a normálisnál, de még nem érte el azt a szintet, hogy cukorbetegségről beszéljünk. A jó hír, hogy egészséges életmódbeli változtatásokkal a vércukorszint visszaállhat a normális értékre, illetve igen jól kordában tartható a már kialakult 2-es típusú cukorbetegség esetén.

  • Az egészséges testsúly fenntartásával (a 2-es típusú cukorbetegek 80%-a túlsúlyos!)
  • Rendszeres testmozgással (heti legalább 150 perc közepes intenzitású kardióedzés, úgy elosztva, hogy ne teljen el két napnál több mozgás nélkül, továbbá izomerősítő edzés is végezhető heti 2-3 alkalommal)
  • Egészséges táplálkozással (40% szénhidrát, 20-30% fehérje, 30-35% zsír – napi többszöri zöldség- és gyümölcs fogyasztása a megfelelő rostbevitel érdekében)
  • Rendszeres, jó éjszakai alvással (legalább 7 óra, bizonyítottan csökkenti az inzulinrezisztenciát)
  • Természetes hatóanyagokkal (vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények), melyeket megtalálhatsz a Netamin GlükoVitálban!

A Netamin GlükoVitál kapszula olyan készítmény, melyet speciálisan az egészséges vércukorszint fenntartásáért fejlesztettünk ki. Tudományosan igazolt hatású összetevők sorát tartalmazza, melyek sokoldalúan segítik azt, hogy az étrend- és életmódbeli változtatások célt érjenek, vércukorszinted kiegyensúlyozott legyen – Te pedig egészséges és boldog életet élhess! A Netamin GlükoVitál kapszula aktív hatóanyagait gondos kutatómunka után válogattuk össze, szem előtt tartva a természetességet és a hatékonyságot.

Ismerd meg a Netamin GlükoVitál kapszulában található hatóanyagokat:

Króm: fontos nyomelem, mely hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Kutatások megállapították, hogy a króm csökkentheti az inzulinrezisztenciát, jótékony hatással lehet a vércukorkontrollra 2-es típusú cukorbetegség esetén és segíthet csökkenteni a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát.3-5 Mindezen célokra a GlükoVitálban is megtalálható forma, a króm-pikolinát a legalkalmasabb.6

Fahéj: A fahéj nem csak fűszerként népszerű, közismert arról is, hogy hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Hogyan képes ezt elérni? Először is, kimutatták, hogy a fahéj csökkenti az étkezés után a véráramba jutó glükóz mennyiségét, ugyanis lassítja a szénhidrátok lebomlását.7 Másodszor, a fahéjban található egy vegyület, ami inzulinszerű hatással bír a sejtekre, így nagymértékben javítja azok cukorfelvételét.8 Számos, embereken végzett kutatás igazolta a fahéj cukorbetegség esetén fellépő hatását, ezek alapján az éhgyomri vércukorszintet 10-29%-kal képes csökkenteni.9-11 

Inulin: Az inulin egy vízben oldódó növényi rost. A vízben oldódó rostokról köztudott, hogy emésztés során felszívják és megtartják a vizet, így zselészerű anyagot képeznek a gyomorban és a bélben, lassítják az emésztést, aminek következtében képesek stabilizálni a vércukorszintet. Az inulin több tanulmány szerint is javíthatja a vércukorkontrollt diabéteszes és prediabéteszes állapotokban.12-15 

D-vitamin: Mindenki tudja, hogy a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez. Az elmúlt 10-15 év kutatásai azonban teljesen új megvilágításba helyezték a D-vitamint; többek között felfedezték, hogy a D-vitamin hiány akár 5-szörösére emelheti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát!16 Alacsony D-vitamin szint figyelhető meg az elhízott egyéneknél is,17 az alacsony D-vitamin szintet összefüggésbe hozták a magasabb vércukorszinttel prediabétesz és 2-es típusú diabétesz esetén is, illetve feltételezik, hogy a D-vitamin pótlás javíthatja a vércukorszintet és inzulinérzékenységet, segíthet megelőzni a 2-es típusú cukorbetegséget.18-20 

Folsav: A folsav, vagyis a B9-vitamin elengedhetetlen az egészséges élethez: pl. hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, segít csökkenteni a fáradtság és kimerültség érzését. Az utóbbi évek vizsgálatai alapján a folsav homocisztein-csökkentő hatása révén segítheti a vércukorkontrollt a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők körében.21 

Biotin: A biotin részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, kedvező hatással van a cukoranyagcserére, növeli a sejtek inzulinérzékenységét. Több tanulmány is hasznosnak találta a biotin és krómium-pikolinát kombinációját a cukorbetegség kiegészítő kezelésében, mivel együttesen segíthetnek a vércukorszint stabilizálásában.22-24 

Magnézium: A magnézium az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, csaknem 300 enzim működését szabályozza. Többek között hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál izomműködéshez. Kutatásokból kiderült, hogy magnéziumpótlással csökkenthető a 2-es típusú cukorbetegség kockázata, és a magnézium hasznos a betegség kezelésében is, ugyanis segíthet javítani a sejtek inzulinérzékenységét.25

 Görögszéna kivonat: A görögszéna egy gyógynövény, amit Ázsiában széles körben használnak fűszerként, valamint tradicionálisan kifejezetten cukorbetegség esetén. Egy 2014-es elemző tanulmány az addig elvégzett klinikai vizsgálatok alapján hatásosnak találta a görögszénát a cukorbetegek vércukorkontrolljában.26 2017-ben egy újabb tanulmány erősítette meg a görögszéna antidiabetikus hatását.27 

Szegfűszeg kivonat: A szegfűszeg egy antioxidánsokban gazdag fűszernövény, ami az egészségre jótékony hatással bírhat. Tradicionális gyógynövényként használják a cukorbetegség kezelésében. Hatékonyságát egyelőre állatkísérlet segítségével sikerült igazolni, melyben szignifikánsan csökkentette a vércukor szintjét.28 

Máriatövis kivonat: Kutatók felfedezték, hogy a máriatövisben található egy vegyület, amely egyes cukorbetegség kezelésére használt gyógyszerekhez hasonló hatást fejthet ki. Ez a természetes vegyület javíthatja az inzulinérzékenységet és csökkentheti a vércukrot.29 Egy 2016-ban közzétett szisztematikus áttekintő tanulmány szerint a rendszeresen máriatövist szedő embereknél az éhgyomri vércukorszint és a vércukorkontrollt mérő HbA1c-szint egyaránt jelentősen csökkent.30 

Aloe vera kivonat: Az aloe vera alkalmazása a gyógyászatban évezredekre nyúlik vissza. Tradicionális gyógymódként szerte a világban használják cukorbetegségre, például Latin Amerikában vagy az Arab-félszigeten.31 Az eddigi tudományos vizsgálatok biztatóak ezen a téren: egy 2016-os szisztematikus áttekintés és meta-analízis szerint az aloe vera jótékony hatással lehet a vércukorkontrollra prediabétesz és 2-es típusú diabétesz esetén.32 Az aloe vera képes lehet a sejtek inzulinérzékenységét fokozni, ami a vércukor- és inzulinszint, az inzulinrezisztencia, a testsúly, illetve testzsír csökkenéséhez vezet.33 

Keserűfű kivonat: Az ártéri japánkeserűfű gyökér (Polygonum cuspidatum) antioxidáns tulajdonságának köszönhetően hozzájárulhat a szabad gyökökkel szembeni védelemhez,34 a benne található rezveratrol segíthet a szív- és érrendszer egészséges működésében. A keserűfűt széles körben használják antidiabetikus hatású gyógynövényként a tradicionális kínai gyógyászatban.35 

Olajfalevél kivonat: Az olajfalevél kivonat nagyon ígéretes szernek tűnik, ugyanis több mechanizmus révén is segíthet a vércukorszint csökkentésében. Egyrészt lelassíthatja a keményítők egyszerű cukrokká történő átalakulását, ezen cukrok belekből történő felszívódását, illetve növeli a szövetek glükóz felvételét a vérből.36-37 Másrészt antioxidáns tulajdonságai révén megóvhat a glikáció (glükóz és fehérjék összekapcsolódása) során képződő szabad gyökök káros hatásától.38-39 Embereken végzett kutatások szerint az olajfalevél kivonat jelentősen javíthatja az inzulinérzékenységet túlsúlyos emberekben,40 illetve csökkentheti a hosszú távú vércukorszintet 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők esetében.41

A termék teljes összetétele és hatóanyag-táblázata a Részletek fülre kattintva található.

A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált. OGYÉI szám: 20876/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. 


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: terhes, illetve szoptató nőknek szedése nem javasolt. Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem "egyenszínűek", a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk - így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt. 


Speciális vitamincsomagban is kapható!

Ugye mondanunk sem kell, a 2-es típusú cukorbetegség nem játék. Ha komolyan veszed a természetes kezelést és megelőzést, akkor javasoljuk, hogy inkább komplex vitamincsomagunkat választ, amiben a GlükoVitál mellett 1 doboz Aloe Vera kapszula és 1 doboz Útifű Maghéj+almapektin is található. Ráadásul mindez kedvezményes áron lehet a tiéd!

A Netamin Vitamincsomag CUKORBETEGEK részére az okos választás. Katt ide>>

 

Hivatkozások

1 Asif M. The prevention and control the type-2 diabetes by changing lifestyle and dietary pattern. J Educ Health Promot. 2014 Feb 21;3:1.
2 Wilson V. Reversing type 2 diabetes with lifestyle change. Nurs Times. 2015 Mar 18-24;111(12):17-9.
3 Hua Y, Clark S, Ren J, Sreejayan N. Molecular mechanisms of chromium in alleviating i. resistance. J Nutr Biochem. 2012 Apr;23(4):313-9.
4 Paiva AN, Lima JG, Medeiros AC, et al. Beneficial effects of oral chromium picolinate supplementation on glycemic control in patients with type 2 diabetes: A randomized clinical study. J Trace Elem Med Biol. 2015 Oct;32:66-72.
5 McIver DJ, Grizales AM, Brownstein JS, Goldfine AB. Risk of Type 2 Diabetes Is Lower in US Adults Taking Chromium-Containing Supplements. J Nutr. 2015 Dec;145(12):2675-82.
6 A scientific review: the role of chromium in i. resistance. Diabetes Educ. 2004;Suppl:2-14.
7 Adisakwattana S, Lerdsuwankij O, Poputtachai U, et al. Inhibitory activity of cinnamon bark species and their combination effect with ac. against intestinal α-glucosidase and pancreatic α-amylase. Plant Foods Hum Nutr. 2011 Jun;66(2):143-8.
8 Jarvill-Taylor KJ, Anderson RA, Graves DJ. A hydroxychalcone derived from cinnamon functions as a mimetic for ins. in 3T3-L1 adipocytes. J Am Coll Nutr. 2001 Aug;20(4):327-36.
9 Kirkham S, Akilen R, Sharma S, Tsiami A. The potential of cinnamon to reduce blood glucose levels in patients with type 2 diabetes and i. resistance. Diabetes Obes Metab. 2009 Dec;11(12):1100-13.
10 Pham AQ, Kourlas H, Pham DQ. Cinnamon supplementation in patients with type 2 diabetes mellitus. Pharmacotherapy. 2007 Apr;27(4):595-9.
11 Mang B, Wolters M, Schmitt B, et al. Effects of a cinnamon extract on plasma glucose, HbA, and serum lipids in diabetes mellitus type 2. Eur J Clin Invest. 2006 May;36(5):340-4.)
12 Guess ND, Dornhorst A, Oliver N, et al. A randomized controlled trial: the effect of inulin on weight management and ectopic fat in subjects with prediabetes. Nutr Metab (Lond). 2015 Oct 24;12:36.
13 Dehghan P, Pourghassem Gargari B, Asgharijafarabadi M. Effects of high performance inulin supplementation on glycemic status and lipid profile in women with type 2 diabetes: a randomized, placebo-controlled clinical trial. Health Promot Perspect. 2013 Jun 30;3(1):55-63.
14 Guess ND, Dornhorst A, Oliver N, Frost GS. A Randomised Crossover Trial: The Effect of Inulin on Glucose Homeostasis in Subtypes of Prediabetes. Ann Nutr Metab. 2016;68(1):26-34.
15 Pourghassem Gargari B, Dehghan P, Aliasgharzadeh A, Asghari Jafar-Abadi M. Effects of high performance inulin supplementation on glycemic control and antioxidant status in women with type 2 diabetes. Diabetes Metab J. 2013 Apr;37(2):140-8.
16 Park SK, Garland CF, Gorham ED, et al. Plasma 25-hydroxyvitamin D concentration and risk of type 2 diabetes and pre-diabetes: 12-year cohort study. PLoS One. 2018 Apr 19;13(4):e0193070.
17 Durmaz ZH, Demir AD, Ozkan T, et al. Does vitamin D deficiency lead to i. resistance in obese individuals?. Biomed Res 2017; 28: 7491-7.
18 Kirubhakaran Kanakaraju, Rangabashyam Seetharaman Ranganathan, Shankar R. Correlation of vitamin D3 levels and the blood sugar parameters among the patients with type 2 diabetes mellitus. International Journal of Contemporary Medical Research 2017;4(4):844-847.
19 Bhatt SP, Misra A, Gulati S, et al. Lower vitamin D levels are associated with higher blood glucose levels in Asian Indian women with pre-diabetes: a population-based cross-sectional study in North India. BMJ Open Diabetes Research and Care 2018;6:e000501.
20 Mirhosseini N, Vatanparast H, Mazidi M, Kimball SM. Vitamin D Supplementation, Glycemic Control, and I. Resistance in Prediabetics: A Meta-Analysis. J Endocr Soc. 2018 May 25;2(7):687-709.
21 Sudchada P, Saokaew S, Sridetch S, et al. Effect of folic acid supplementation on plasma total homocysteine levels and glycemic control in patients with type 2 diabetes: a systematic review and meta-analysis. Diabetes Res Clin Pract. 2012 Oct;98(1):151-8.
22 Singer GM, Geohas J. The effect of chromium picolinate and biotin supplementation on glycemic control in poorly controlled patients with type 2 diabetes mellitus: a placebo-controlled, double-blinded, randomized trial. Diabetes Technol Ther. 2006 Dec;8(6):636-43.
23 Albarracin CA, Fuqua BC, Evans JL, Goldfine ID. Chromium picolinate and biotin combination improves glucose metabolism in treated, uncontrolled overweight to obese patients with type 2 diabetes. Diabetes Metab Res Rev. 2008 Jan-Feb;24(1):41-51.
24 Juturu V, Ruelle A, et al. Improved glycemic control after diabetes education and chromium picolinate/biotin supplementation in type 2 diabetes: Results from patients experience pilot program. Trace Elements Electrolytes. 2006;2:66-72.
25 Barbagallo M, Dominguez LJ. Magnesium and type 2 diabetes. World J Diabetes. 2015 Aug 25;6(10):1152-7.
26 Neelakantan N, Narayanan M, de Souza RJ, van Dam RM. Effect of fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) intake on glycemia: a meta-analysis of clinical trials. Nutr J. 2014 Jan 18;13:7.
27 Mooventhan A, Nivethitha L. A Narrative Review on Evidence-based Antidiabetic Effect of Fenugreek (Trigonella Foenum-Graecum). Int J Nutr Pharmacol Neurol Dis [serial online] 2017 [cited 2018 Sep 10];7:84-7. Available from: http://www.ijnpnd.com/text.asp?2017/7/4/84/217554
28 Adefegha SA, Oboh G, Adefegha OM, et al. Antihyperglycemic, hypolipidemic, hepatoprotective and antioxidative effects of dietary clove (Szyzgium aromaticum) bud powder in a high-fat diet/streptozotocin-induced diabetes rat model. J Sci Food Agric. 2014 Oct;94(13):2726-37.
29 Kazazis CE, Evangelopoulos AA, Kollas A, Vallianou NG. The therapeutic potential of milk thistle in diabetes. Rev Diabet Stud. 2014 Summer;11(2):167-74.
30 Voroneanu L, Nistor I, Dumea R, et al. Silymarin in Type 2 Diabetes Mellitus: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials. J Diabetes Res. 2016;2016:5147468.
31 Foster M., Hunter D., Samman S. Evaluation of the nutritional and metabolic effects of Aloe vera. In: Benzie I.F.F., Wachtel-Galor S., editors. Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical Aspects. 2nd ed. CRC; Boca Raton: 2011.
32 Suksomboon N, Poolsup N, Punthanitisarn S. Effect of Aloe vera on glycaemic control in prediabetes and type 2 diabetes: a systematic review and meta-analysis. J Clin Pharm Ther. 2016 Apr;41(2):180-8.
33 Radha MH, Laxmipriya NP. Evaluation of biological properties and clinical effectiveness of Aloe vera: A systematic review. J Tradit Complement Med. 2014 Dec 23;5(1):21-6.
34 Hsu CY, Chan YP, Chang J. Antioxidant activity of extract from Polygonum cuspidatum. Biol Res. 2007;40(1):13-21.
35 Zhang H, Li C, Kwok ST, et al. A Review of the Pharmacological Effects of the Dried Root of Polygonum cuspidatum (Hu Zhang) and Its Constituents. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:208349.
36 Wainstein J, Ganz T, Boaz M, et al. Olive leaf extract as a hypoglycemic agent in both human diabetic subjects and in rats. J Med Food. 2012 Jul;15(7):605-10.
37 Gonzalez M, Zarzuelo A, Gamez MJ, Utrilla MP, Jimenez J, Osuna I. Hypoglycemic activity of olive leaf. Planta Med. 1992 Dec;58(6):513-5.
38 Al-Azzawie HF, Alhamdani MS. Hypoglycemic and antioxidant effect of oleuropein in alloxan-diabetic rabbits. Life Sci. 2006 Feb 16;78(12):1371-7.
39 Jemai H, El Feki A, Sayadi S. Antidiabetic and antioxidant effects of hydroxytyrosol and oleuropein from olive leaves in alloxan-diabetic rats. J Agric Food Chem. 2009 Oct 14;57(19):8798-804.
40 de Bock M, Derraik JG, Brennan CM, et al. Olive (Olea europaea L.) leaf polyphenols improve i. sensitivity in middle-aged overweight men: a randomized, placebo-controlled, crossover trial. PLoS One. 2013;8(3):e57622.
41 Wainstein J, Ganz T, Boaz M, et al. Olive leaf extract as a hypoglycemic agent in both human diabetic subjects and in rats. J Med Food. 2012 Jul;15(7):605-10.

Adagolás:Napi 1 kapszula étkezés előtt, bő folyadékkal. Nyelési nehézség esetén a kapszulát húzza szét, a tartalmát keverje natúr joghurtba és úgy fogyassza el.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula) NRV%*
D3-vitamin50 µg1000%
Folsav30 µg15%
Biotin10 µg20%
Magnézium57 mg15%
Króm40 µg100%
Inulin (90%)200 mg-
Görögszéna kivonat (Trigonella foenum-graecum L. mag, 50 % szaponin)180 mg-
Fahéj kivonat (Cinnamonum cassia kéreg, 10% polifenol)90 mg-
Szegfűszeg kivonat (4:1) (Syzygium aromaticum virágrügy)40 mg-
Máriatövis kivonat (Silybum marianum mag, 40% silymarin)5 mg-
Aloe vera kivonat (10:1) (Aloe vera levél)5 mg-
Keserűfű kivonat (Polygonum cuspidatum gyökér, 50% resveratrol)4,74 mg-
Olajfalevél kivonat (Olea europaea levél 20% oleuropein)4 mg-

Összetevők:

inulin, görögszéna kivonat (Trigonella foenum-graecum L. mag), növényi kapszula, magnézium-oxid, fahéj kivonat (Cinnamonum cassia kéreg), szegfű kivonat (Syzygium aromaticum virágrügy), emulgeálószer (mikrokristályos cellulóz), D-vitamin, csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), máriatövis kivonat (Silybum marianum mag), aloe vera kivonat (Aloe vera levél), keserűfű kivonat (Polygonum cuspidatum gyökér), olajfalevél kivonat (Olea europaea levél), króm-pikolinát, folsav, biotin

István

Mióta ezt szedem nem álmosodom el minden szénhidrátdús étkezés után. Ajánlom mindenkinek aki hasonló IR, kezdődő IR problémákkal küzd.

Kapcsolódó termékeink

Netamin GlükoVitál kapszula fahéjjal
4 490 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér