fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100149
OUTLET
Netamin PYRUVAT 500 mg kapszula -OUTLET

Netamin PYRUVAT 500 mg kapszula -OUTLET

100 kapszula
OUTLET
Netamin PYRUVAT 500 mg kapszula -OUTLET
  • KIÁRUSÍTÁS – közeli lejárati dátumú, OUTLET termék (2024.03.31)!
  • Pyruvat, a zsírégetés mestere!
  • Fontos szerepet játszik az anyagcserében és az energiatermelésben
  • Kutatásokban fokozott testsúly- és zsírvesztést értek el vele
  • Biztonságos, természetes, és koffeinmentes!
  • Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód! Részletek itt >>

Készleten
2 995 Ft
Egységár: 30 Ft/kapszula
5 990 Ft Ár infó
A te megtakarításod: 2 995 Ft (50%)
Újrahasznosítva
A termék készült. A termék karbonlábnyoma: 90,8
Karbonlábnyom

A pyruvat (vagy piruvát) egy világszerte rendkívül népszerű fogyókúrás hatóanyag. Az emberi szervezetben természetes úton is termelődik, biológiai szempontból igen jelentős vegyület, amely elengedhetetlen az anyagcsere megfelelő működéséhez és az energiatermeléshez.1

Üzemanyag a sejtek számára, támogatás a fogyáshoz

A pyruvat egy biológiai, biokémiai szempontból igen jelentős, három szénatomos molekula. Kritikus szerepet játszik több metabolikus folyamatban is, beleértve a zsírok, fehérjék és szénhidrátok anyagcseréjét, a glikogén tárolását és a sejtek energiatermelését. Megtalálható a mitokondriumban, azaz a sejtek energiaszervében. A pyruvat az „összekötő kapocs” a szervezet két fő energiatermelő ciklusa, a glikolízis (anaerob anyagcsere) és a citromsavciklus (aerob anyagcsere) között. A citromsavciklus (más néven Szent-Györgyi–Krebs-ciklus) folyamata során adenozin-trifoszfát (ATP) keletkezik. 

Az ATP a test elsődleges kémiai „üzemanyaga”, szükséges többek között az energiatermeléshez, az izomösszehúzódáshoz, és a sejtek energiával való újratöltéséhez. Széles körben végzett, randomizált és placebokontrollált vizsgálatok alapján a pyruvat hozzájárulhat a hatékonyabb testsúlycsökkentéshez és zsírégetéshez.2-5 Ez a pozitív hatás feltehetően a metabolikus ráta, más szóval az anyagcsere sebesség fokozásának és/vagy az izmok fokozott glükózfelvételének köszönhető – ennek megerősítésére azonban további kutatásokra lesz még szükség.6 Szeretnéd közelebbről is megismerni a zsírégetés mesterét? 

Kattints ide, és olvasd el a cikkünket, amiben a tudományos vizsgálatokat is részletesen bemutatjuk!

Kinek ajánlott a Netamin PYRUVAT 500 mg kapszula szedése?

Azoknak, akik…

  • ...extra löketet szeretnének adni a fogyókúrás törekvéseiknek
  • ...még hatékonyabbá szeretnék tenni a diétájukat
  • ...plusz energiára vágynak a fogyókúra alatt
  • ...erős, de koffeinmentes zsírégetőt keresnek

Mindenkinek, aki a lehető legjobb formáját szeretné nyújtani! 


OGYÉI szám: 24505/2020. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. *Ezt a terméket egészséges, csökkentett energiatartalmú étrend és rendszeres testmozgás mellett ajánlott szedni. A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált! 


 

Hivatkozások

Hivatkozások: 1 Rampelt H, van der Laan M. Metabolic remodeling: a pyruvate transport affair. EMBO J. 2015 Apr 1;34(7):835-7. 2 Stanko RT, Tietze DL, Arch JE. Body composition, energy utilization, and nitrogen metabolism with a severely restricted diet supplemented with dihydroxyacetone and pyruvate. Am J Clin Nutr. 1992 Apr;55(4):771-6. 3 Stanko RT, Tietze DL, Arch JE. Body composition, energy utilization, and nitrogen metabolism with a 4.25-MJ/d low-energy diet supplemented with pyruvate. Am J Clin Nutr. 1992 Oct;56(4):630-5. 4 Stanko RT, Arch JE. Inhibition of regain in body weight and fat with addition of 3-carbon compounds to the diet with hyperenergetic refeeding after weight reduction. Int J Obes Relat Metab Disord. 1996 Oct;20(10):925-30. 5 Kalman D, Colker CM, Wilets I, et al. The effects of pyruvate supplementation on body composition in overweight individuals. Nutrition. 1999 May;15(5):337-40. 6 Onakpoya I, Hunt K, Wider B, et al. Pyruvate supplementation for weight loss: a systematic review and meta-analysis of randomized clinical trials. Crit Rev Food Sci Nutr. 2014;54(1):17-23.

Adagolás:napi 3 kapszula bő folyadékkal.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (3 kapszula)
Pyruvat (kalcium-pyruvatból)1500 mg
Összetevők: Kalcium-pyruvat, emulgeálószer (mikrokristályos cellulóz), növényi kapszula, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói)

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin PYRUVAT 500 mg kapszula -OUTLET
5 990 Ft
2 995 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal