fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
D0700001
Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
1 290 - 1 590 Ft

Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes

Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes
  • Töltődj fel éltető, friss vízzel, bárhol és bármikor!
  • Speciális TRITAN™ műanyagból készült palack
  • BPA-, BPS-, ftalát- és egyéb káros anyagoktól mentes
  • Könnyű, de rendkívül strapabíró és tartós, 5 dl-es űrtartalom
  • 25 000 Ft feletti rendelés esetén AJÁNDÉKBA kérheted!

Készleten
1 499 Ft
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 1 349 Ft. Megtakarítás 450 Ft.

30 000 Ft feletti rendelés esetén csomagodba 1 db AJÁNDÉK palack kerül!

A víz az élet forrása, egészségünk záloga! Az emberi test nagyjából kétharmada – gyermekeknél 70-78%-a – víz. Míg étel nélkül elég sokáig képes az ember túlélni, addig a víz hiánya már igen hamar okozhat komoly problémákat. A nem megfelelő folyadékbevitel az egész szervezetünkre, minden létező funkciónkra kihat: rövid távon dekoncentráltsághoz, memóriazavarhoz és fáradékonysághoz vezet, hosszabb távon negatív hatással van a veseműködésre, a gyomorra, a bélrendszerre és a szívműködésre is. Szeretnél erről többet olvasni? 

Katt ide: 10 ok, hogy miért igyál több vizet Átlagos fizikai aktivitás esetén egy felnőtt nőnek 2 liter, egy felnőtt férfinak pedig 2,5 liter vizet kellene fogyasztania. Sajnos az utóbbi évek felmérései is azt igazolták, hogy a magyar lakosság folyadékfogyasztási szokásai még mindig alulmúlják a kívánt értékeket. FONTOS TUDNI: a cél, hogy folyamatosan pótold a folyadékot, és ne várd meg a szomjúságot, mert akkorra a szervezeted már jelentős vízveszteséget szenvedett!

Töltődj fel egészséggel és energiával – töltődj fel elegendő vízzel minden nap!

Ebben lesz segítségedre az 5 dl-es Netamin palack, mely praktikus, egészséges, tartós és esztétikus megoldást biztosít a tisztított víz vagy más folyadékok szállítására. Csak töltsd meg, tedd be a táskádba és irány a munkahely, a kirándulás vagy bármilyen más úti cél! A Netamin palack nem csak saját egészséged megőrzésében segít, a környezet számára is sokkal barátságosabb! A Netamin palack újratöltésével, rendszeres használatával egyetlen év alatt személyenként átlagosan 1460 darabbal kevesebb PET palack kerül felhasználásra, ennyivel csökken a környezet terhelése. Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes

Miből készül a Netamin palack?

A Netamin palack egyedülálló Tritan™ kopoliészter anyagból készül, mely minden szempontból jobb az üvegnél, a rozsdamentes acélnál, illetve bármilyen más műanyagnál! A legfőbb előnyei: 

✔️ A palack oldódásmentes, vagyis semmilyen vegyület nem oldódik a benne tárolt folyadékba. 

✔️ Hideg és meleg italt egyaránt tölthetsz bele. Pl.: tisztított vagy természetesen ízesített víz, tea, gyümölcs- vagy zöldséglé. 

✔️ Nem csak erős és tartós, de könnyű is. Egy üveg palackkal vagy egyéb műanyagokkal ellentétben szinte törhetetlen. Nem vetemedik, nem reped vagy horpad be, mint a fém palackok. Nyugodtan dobd be a táskádba, de az se baj, ha véletlenül leejted – hidd el, bírni fogja a strapát! 

✔️ NEM tartalmaz semmilyen, a hormonrendszerre vagy általában az egészségre káros anyagot! Nem található benne biszfenol (sem BPA, sem BPS, sem bármilyen egyéb forma) ftalát, illetve nincs ösztrogenikus hatása (EA) vagy androgenikus hatása (AA) sem. 

✔️ Mosogatógépben is mosható! Nem kell attól tartanod, hogy eldeformálódik vagy megreped. Színét és fényét több száz program után is megőrzi! A Tritan™ kopoliészter alapanyag újrafelhasználható, környezetbarát műanyag. Az élelmiszerekkel érintkezésbe lépő anyagokra vonatkozó szabályoknak és előírásoknak teljes mértékben megfelel, egészségre károsító hatása nincs. 

A Netamin palack hű társad lesz a mindennapokban, segítségével bárhol, bármikor gondoskodhatsz a folyadékpótlásról! Csak töltsd fel és töltődj fel! Tanácsok, figyelmeztetések a használathoz: - Első használat előtt a palack minden részét mosogasd és törölgesd el. - Ne helyezd forrásban lévő vízbe. - Ne használd mikrohullámú sütőben. - Gyermekektől tartsd távol, ha forró folyadék van benne. - A palackba töltött folyadék hőmérséklete ne haladja meg a 95ºC-ot. - Ne tedd megtöltve fagyasztóba, mélyhűtőbe. 


A termék használati utasítását ide kattintva tekintheted meg!

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes
1 499 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal