fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
D0700001
Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
1 290 - 1 590 Ft

Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes

Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes
  • Töltődj fel éltető, friss vízzel, bárhol és bármikor!
  • Speciális TRITAN™ műanyagból készült palack
  • BPA-, BPS-, ftalát- és egyéb káros anyagoktól mentes
  • Könnyű, de rendkívül strapabíró és tartós, 5 dl-es űrtartalom
  • 25 000 Ft feletti rendelés esetén AJÁNDÉKBA kérheted!

Készleten
1 499 Ft
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 1 349 Ft. Megtakarítás 450 Ft.

30 000 Ft feletti rendelés esetén csomagodba 1 db AJÁNDÉK palack kerül!

A víz az élet forrása, egészségünk záloga! Az emberi test nagyjából kétharmada – gyermekeknél 70-78%-a – víz. Míg étel nélkül elég sokáig képes az ember túlélni, addig a víz hiánya már igen hamar okozhat komoly problémákat. A nem megfelelő folyadékbevitel az egész szervezetünkre, minden létező funkciónkra kihat: rövid távon dekoncentráltsághoz, memóriazavarhoz és fáradékonysághoz vezet, hosszabb távon negatív hatással van a veseműködésre, a gyomorra, a bélrendszerre és a szívműködésre is. Szeretnél erről többet olvasni? 

Katt ide: 10 ok, hogy miért igyál több vizet Átlagos fizikai aktivitás esetén egy felnőtt nőnek 2 liter, egy felnőtt férfinak pedig 2,5 liter vizet kellene fogyasztania. Sajnos az utóbbi évek felmérései is azt igazolták, hogy a magyar lakosság folyadékfogyasztási szokásai még mindig alulmúlják a kívánt értékeket. FONTOS TUDNI: a cél, hogy folyamatosan pótold a folyadékot, és ne várd meg a szomjúságot, mert akkorra a szervezeted már jelentős vízveszteséget szenvedett!

Töltődj fel egészséggel és energiával – töltődj fel elegendő vízzel minden nap!

Ebben lesz segítségedre az 5 dl-es Netamin palack, mely praktikus, egészséges, tartós és esztétikus megoldást biztosít a tisztított víz vagy más folyadékok szállítására. Csak töltsd meg, tedd be a táskádba és irány a munkahely, a kirándulás vagy bármilyen más úti cél! A Netamin palack nem csak saját egészséged megőrzésében segít, a környezet számára is sokkal barátságosabb! A Netamin palack újratöltésével, rendszeres használatával egyetlen év alatt személyenként átlagosan 1460 darabbal kevesebb PET palack kerül felhasználásra, ennyivel csökken a környezet terhelése. Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes

Miből készül a Netamin palack?

A Netamin palack egyedülálló Tritan™ kopoliészter anyagból készül, mely minden szempontból jobb az üvegnél, a rozsdamentes acélnál, illetve bármilyen más műanyagnál! A legfőbb előnyei: 

✔️ A palack oldódásmentes, vagyis semmilyen vegyület nem oldódik a benne tárolt folyadékba. 

✔️ Hideg és meleg italt egyaránt tölthetsz bele. Pl.: tisztított vagy természetesen ízesített víz, tea, gyümölcs- vagy zöldséglé. 

✔️ Nem csak erős és tartós, de könnyű is. Egy üveg palackkal vagy egyéb műanyagokkal ellentétben szinte törhetetlen. Nem vetemedik, nem reped vagy horpad be, mint a fém palackok. Nyugodtan dobd be a táskádba, de az se baj, ha véletlenül leejted – hidd el, bírni fogja a strapát! 

✔️ NEM tartalmaz semmilyen, a hormonrendszerre vagy általában az egészségre káros anyagot! Nem található benne biszfenol (sem BPA, sem BPS, sem bármilyen egyéb forma) ftalát, illetve nincs ösztrogenikus hatása (EA) vagy androgenikus hatása (AA) sem. 

✔️ Mosogatógépben is mosható! Nem kell attól tartanod, hogy eldeformálódik vagy megreped. Színét és fényét több száz program után is megőrzi! A Tritan™ kopoliészter alapanyag újrafelhasználható, környezetbarát műanyag. Az élelmiszerekkel érintkezésbe lépő anyagokra vonatkozó szabályoknak és előírásoknak teljes mértékben megfelel, egészségre károsító hatása nincs. 

A Netamin palack hű társad lesz a mindennapokban, segítségével bárhol, bármikor gondoskodhatsz a folyadékpótlásról! Csak töltsd fel és töltődj fel! Tanácsok, figyelmeztetések a használathoz: - Első használat előtt a palack minden részét mosogasd és törölgesd el. - Ne helyezd forrásban lévő vízbe. - Ne használd mikrohullámú sütőben. - Gyermekektől tartsd távol, ha forró folyadék van benne. - A palackba töltött folyadék hőmérséklete ne haladja meg a 95ºC-ot. - Ne tedd megtöltve fagyasztóba, mélyhűtőbe. 


A termék használati utasítását ide kattintva tekintheted meg!

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin TRITAN™ Palack 5 dl – BPA-mentes
1 499 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér