fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100217
Netamin ULTRA MAN multivitamin tabletta férfiaknak

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
Jelenleg nem rendelhető

Netamin ULTRA MAN multivitamin tabletta férfiaknak

30 db tabletta
Netamin ULTRA MAN multivitamin tabletta férfiaknak
 • Férfiak számára kifejlesztve az egészség komplex, mindennapi támogatására
 • 29 aktív összetevő!
 • Célzott segítség a jó fizikai, szellemi és szexuális erőnlét, optimális tesztoszteronszint és a prosztata megfelelő működésének fenntartásához
 • Létfontosságú vitaminok és nyomelemek, ginkgo biloba, ginzeng, mio-inozitol, kolin és likopin kombinációja
 • Biológiailag aktív folát, metilkobalamin (B12), szerves kötésű nyomelemek (cink, szelén, mangán, réz, króm)
 • A hatóanyagok felszívódását, hasznosulását fokozó feketebors-kivonattal!

Készleten
4 670 Ft
Egységár: 156 Ft/tabletta
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 4 203 Ft. Megtakarítás 1 401 Ft.
Újrahasznosítva
A termék készült. A termék karbonlábnyoma: 27,1
Karbonlábnyom

Légy az a férfi, aki lenni szeretnél: egészséges, erős, kiegyensúlyozott

Te hogyan írnád le a férfi lét esszenciáját? Milyen tulajdonságok tesznek férfivá egy férfit? Csak néhány szó, ami gyakran elhangzik válaszként: magabiztos, céltudatos, védelmező, erős. Igazából egy dolog biztos, a férfiasság mindig belülről fakad: amikor az vagy, aki lenni szeretnél.

Ez azonban csak akkor sikerülhet, ha a tested egészségesen működik, sőt csúcsformában van – mind fizikailag, mind szellemileg. A Netamin ULTRA MAN multivitamin pontosan azért jött létre, hogy Te egy egészséges, erős és kiegyensúlyozott férfi lehess, minden életkorban és élethelyzetben.

Ez sokkal több egy egyszerű multivitaminnál: kulcs ahhoz, hogy olyan férfinak érezd magad, amilyennek szeretnéd. Akinek a mindennapi és nem mindennapi kihívások sem jelentenek akadályt. Aki mindig elvárásainak megfelelően teljesít. Akire a környezete is igazi férfiként tekint.

Mitől igazán ULTRA ez a multivitamin?

Amikor szakértőinkkel leültünk, elhatároztuk, hogy olyan készítményt fejlesztünk, ami komplex, minden férfi igényét kielégíti, kiválóan hasznosul és egyszerűen alkalmazható (vagyis nem kell a nap folyamán végig a szedegetésével foglalkoznod).

Kitűztük célként, hogy napi 1 tablettával hozzájuss a férfiak számára létfontosságú vitaminokhoz, nyomelemekhez, méghozzá megfelelő mennyiségben és minőségben. És itt még nem álltunk meg!

1. TELJES KÖRŰ EGÉSZSÉGVÉDELEM

Speciálisan férfiaknak összeállított, tudományos kutatásokra épülő formula. Ideális arányban biztosítja mindazokat a vitaminokat és nyomelemeket, amelyek napi pótlása elengedhetetlen egészséged, fittséged megőrzéséhez és szervezeted helyes működéséhez.

2. KIVÁLÓ HASZNOSULÁS

Sok más vitaminkészítményekkel szemben a tápanyagokat optimálisan felszívódó, szerves formában tartalmazza, így azok magas arányban hasznosulnak a szervezetedben és garantáltan eljutnak a szövetekbe és sejtekbe, ahol kifejthetik jótékony hatásukat.

 • szintetikus folsav helyett biológiailag aktív metilfolát
 • szintetikus cianokobalamin (B12) helyett biológiailag aktív metilkobalamin
 • szervetlen nyomelemek helyett szerves nyomelemek (cink-citrát, mangán-glükonát, réz-glükonát, króm-pikolinát, szelenometionin)
 • a C-vitamin hasznosulását elősegítő citrus bioflavonoidok

3. EXTRA ÖSSZETEVŐK

Egyéb hatóanyagokat is tartalmaz, kifejezetten férfiaknak: likopin a prosztata védelméért1-3, kolin és mio-inozitol az agy, idegrendszer és spermiumok egészségéért4-6, ginkgo biloba a memóriáért és jó keringésért, ginzeng a fizikai és szellemi erőnlétért és feketebors-kivonat a szervezetbe juttatott tápanyagok még jobb hasznosulásáért7.

Mit nyújt napi 1 Netamin ULTRA MAN multivitamin tabletta?

Immunerő és antioxidáns védelem

 • Az A-, B6-, B12-, C- és D-vitamin, folát, cink, szelén és réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • Kutatások alapján a ginzeng hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez.8
 • A C- és E-vitamin, cink, szelén, mangán, réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Kutatások alapján a likopin, ginkgo biloba, ginzeng és mio-inozitol is hatékony antioxidáns.9-12 Az oxidatív stressz felgyorsítja az öregedési folyamatokat és nagy szerepe van a krónikus betegségek kialakulásában is.13,14

Fizikai teljesítőképesség és energia

 • A B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12- és C-vitamin, biotin, réz, jód és mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • A B2-, B3-, B5-, B6-, B12- és C-vitamin, folát hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai erőnlét fenntartásához, hasznos lehet fáradtság és stressz esetén.

Szellemi teljesítőképesség és memória

 • A jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
 • A B5-vitamin hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.
 • A B1-, B2-, B3-, B6-, B12- és C-vitamin, biotin, réz, jód hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 • A ginkgo biloba és ginzeng hozzájárul a normál szellemi teljesítőképesség (például memória, gondolkodás, tanulás) fenntartásához, a koncentráció javításához.
 • A kolin hozzájárulhat az agy és idegrendszer megfelelő működéséhez.4,5

Szív- és érrendszer egészsége

 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.
 • A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a B2-vitamin hozzájárul a vörös vérsejtek normál állapotának fenntartásához, a B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a folát hozzájárul a normál vérképződéshez.
 • A K1- és K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban.
 • A ginkgo biloba és ginzeng hatóanyagai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz.

Tesztoszteronszint támogatása

 • A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához.
 • Kutatások alapján a magnézium és D-vitamin megfelelő bevitele hozzájárulhat az egészséges tesztoszteronszint fenntartásához.15-18
 • Kutatások alapján a bór szerepet játszik a férfi szervezet tesztoszterontermelésében, pótlása segíthet a tesztoszteronszint növelésében és az ösztrogénszint csökkentésében.19

Prosztata egészséges működése

 • A cink a prosztatában található legnagyobb koncentrációban.20,21 Kutatások alapján megfelelő bevitele segíthet a prosztata egészségének megőrzésében.20-24
 • A likopin egy erős, természetes antioxidáns, amely kutatások alapján támogathatja a prosztata egészségét.1-3
 • Kutatások alapján a szelén és D-vitamin megfelelő bevitele is szerepet játszhat a prosztata problémák elleni védekezésben.25-31

Szexuális működés és termékenység

 • Kutatások alapján a ginzeng pozitív hatással lehet a férfiak szexuális teljesítőképességére (libidó, erekció), illetve a spermaminőségre is.32-34
 • A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
 • A szelén részt vesz a normál spermaképződésben.
 • Kutatások alapján a mio-inozitol javíthatja a spermaminőséget (spermiumszám, motilitás, DNS fragmentáció).35

Feketebors-kivonattal a fokozott, kiemelkedő hasznosulásért!

Még a legkiválóbb tápanyag-összeállítás sem ér sokat, ha az a szervezetben nem szívódik fel és hasznosul megfelelően. Éppen ezért a Netamin ULTRA MAN multivitaminba feketebors-kivonatot is tettünk, ami 95% piperint tartalmaz. Ez a hatóanyag bizonyítottan fokozza a tápanyagok (vitaminok, nyomelemek, gyógynövények) hasznosulását, vagyis a célsejtekhez való eljutását. Kutatások alapján többek között az A-, B-, C-, D-, E- és K-vitaminok, jód, cink, réz, szelén és ginkgo biloba biológiai hasznosulását is növelheti.7

Kinek ajánlott a Netamin ULTRA MAN multivitamin?

Röviden: minden férfinak a teljes testi-szellemi-lelki egészség, kirobbanó energia, és jó közérzet támogatásához. Kiemelten ajánljuk stresszes életmód, rendszeres sportolás, fokozott szellemi és fizikai igénybevétel, egyoldalú táplálkozás, csökkent felszívódás, betegség utáni lábadozás esetén, mivel ezekben a helyzetekben megnő a szervezet vitamin és ásványi anyag szükséglete.

A Netamin ULTRA MAN multivitamin 50 év feletti férfiaknak is tökéletes választás. Fejlesztése során külön figyelmet fordítottunk azokra a problémákra, amelyek férfiak körében az életkor előrehaladtával gyakrabban előfordulnak. Ilyenek a prosztataproblémák, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, alacsony tesztoszteronszint, anyagcsere lassulása, energiaszint csökkenése, libidócsökkenés, kognitív zavarok.

A termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: Magas vérnyomás, vagy rendszeres gyógyszerszedés esetén kérje ki kezelőorvosa tanácsát a termék szedéséről!

OGYÉI szám: 31108/2023

Hivatkozások

1 Chen P, Zhang W, Wang X, et al. Lycopene and Risk of Prostate Cancer: A Systematic Review and Meta-Analysis. Medicine (Baltimore). 2015;94(33):e1260.

2 Patel HRH, Elbakbak W, Bouhelai A, Muller S. Does oral lycopene reduce benign prostate enlargement/hyperplasia (BPE/BPH)? Oncol Cancer Case Rep. 2016;2(1):108.

3 Rowles JL 3rd, Ranard KM, Smith JW, An R, Erdman JW Jr. Increased dietary and circulating lycopene are associated with reduced prostate cancer risk: a systematic review and meta-analysis. Prostate Cancer Prostatic Dis. 2017;20(4):361-377.

4 Blusztajn JK, Slack BE, Mellott TJ. Neuroprotective Actions of Dietary Choline. Nutrients. 2017;9(8):815.

5 Zeisel SH, da Costa KA. Choline: an essential nutrient for public health. Nutr Rev. 2009;67(11):615-623.

6 Chhetri DR. Myo-Inositol and Its Derivatives: Their Emerging Role in the Treatment of Human Diseases. Front Pharmacol. 2019;10:1172.

7 Dudhatra GB, Mody SK, Awale MM, et al. A comprehensive review on pharmacotherapeutics of herbal bioenhancers. ScientificWorldJournal. 2012;2012:637953.

8 Kang S, Min H. Ginseng, the 'Immunity Boost': The Effects of Panax ginseng on Immune System. J Ginseng Res. 2012;36(4):354-368.

9 Imran M, Ghorat F, Ul-Haq I, et al. Lycopene as a Natural Antioxidant Used to Prevent Human Health Disorders. Antioxidants (Basel). 2020;9(8):706.

10 Noor-E-Tabassum, Das R, Lami MS, et al. Ginkgo biloba: A Treasure of Functional Phytochemicals with Multimedicinal Applications. Evid Based Complement Alternat Med. 2022;2022:8288818.

11 Park SK, Hyun SH, In G, et al. The antioxidant activities of Korean Red Ginseng (Panax ginseng) and ginsenosides: A systemic review through in vivo and clinical trials. J Ginseng Res. 2021;45(1):41-47.

12 De Luca MN, Colone M, Gambioli R, Stringaro A, Unfer V. Oxidative Stress and Male Fertility: Role of Antioxidants and Inositols. Antioxidants (Basel). 2021;10(8):1283.

13 Liguori I, Russo G, Curcio F, et al. Oxidative stress, aging, and diseases. Clin Interv Aging. 2018;13:757-772.

14 Leyane TS, Jere SW, Houreld NN. Oxidative Stress in Ageing and Chronic Degenerative Pathologies: Molecular Mechanisms Involved in Counteracting Oxidative Stress and Chronic Inflammation. Int J Mol Sci. 2022;23(13):7273.

15 Holt R, Juel Mortensen L, Harpelunde Poulsen K, et al. Vitamin D and sex steroid production in men with normal or impaired Leydig cell function. J Steroid Biochem Mol Biol. 2020;199:105589.

16 Pilz S, Frisch S, Koertke H, et al. Effect of vitamin D supplementation on testosterone levels in men. Horm Metab Res. 2011;43(3):223-225.

17 Nimptsch K, Platz EA, Willett WC, Giovannucci E. Association between plasma 25-OH vitamin D and testosterone levels in men. Clin Endocrinol (Oxf). 2012;77(1):106-112.

18 Maggio M, De Vita F, Lauretani F, et al. The Interplay between Magnesium and Testosterone in Modulating Physical Function in Men. Int J Endocrinol. 2014;2014:525249.

19 Pizzorno L. Nothing Boring About Boron. Integr Med (Encinitas). 2015;14(4):35-48.

20 Li D, Stovall DB, Wang W, Sui G. Advances of Zinc Signaling Studies in Prostate Cancer. Int J Mol Sci. 2020;21(2):667.

22 Ho E, Song Y. Zinc and prostatic cancer. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2009;12(6):640-645.

22 Sauer AK, Vela H, Vela G, Stark P, Barrera-Juarez E, Grabrucker AM. Zinc Deficiency in Men Over 50 and Its Implications in Prostate Disorders. Front Oncol. 2020;10:1293.

23 To PK, Do MH, Cho JH, Jung C. Growth Modulatory Role of Zinc in Prostate Cancer and Application to Cancer Therapeutics. Int J Mol Sci. 2020;21(8):2991.

24 Das K, Buchholz N. Benign prostate hyperplasia and nutrition. Clin Nutr ESPEN. 2019;33:5-11.

25 Sayehmiri K, Azami M, Mohammadi Y, Soleymani A, Tardeh Z. The association between Selenium and Prostate Cancer: a Systematic Review and Meta-Analysis. Asian Pac J Cancer Prev. 2018;19(6):1431-1437.

26 Muecke R, Klotz T, Giedl J, et al. Whole blood selenium levels (WBSL) in patients with prostate cancer (PC), benign prostatic hyperplasia (BPH) and healthy male inhabitants (HMI) and prostatic tissue selenium levels (PTSL) in patients with PC and BPH. Acta Oncol. 2009;48(3):452-456.

27 Minutoli L, Bitto A, Squadrito F, et al. Serenoa Repens, lycopene and selenium: a triple therapeutic approach to manage benign prostatic hyperplasia. Curr Med Chem. 2013;20(10):1306-1312.

28 Trump DL, Aragon-Ching JB. Vitamin D in prostate cancer. Asian J Androl. 2018;20(3):244-252.

29 Gupta D, Lammersfeld CA, Trukova K, Lis CG. Vitamin D and prostate cancer risk: a review of the epidemiological literature. Prostate Cancer Prostatic Dis. 2009;12(3):215-226.

30 Espinosa G, Esposito R, Kazzazi A, Djavan B. Vitamin D and benign prostatic hyperplasia -- a review. Can J Urol. 2013;20(4):6820-6825.

31 Zendehdel A, Ansari M, Khatami F, Mansoursamaei S, Dialameh H. The effect of vitamin D supplementation on the progression of benign prostatic hyperplasia: A randomized controlled trial. Clin Nutr. 2021;40(5):3325-3331.

32 Leung KW, Wong AS. Ginseng and male reproductive function. Spermatogenesis. 2013;3(3):e26391.

33 Lee HW, Lee MS, Kim TH, et al. Ginseng for erectile dysfunction. Cochrane Database Syst Rev. 2021;4(4):CD012654.

34 Lee HW, Kil KJ, Lee MS. Ginseng for Improving Semen Quality Parameters: A Systematic Review. World J Mens Health. 2020;38(3):377-384.

35 Vazquez-Levin MH, Verón GL. Myo-inositol in health and disease: its impact on semen parameters and male fertility. Andrology. 2020;8(2):277-298.

Napi 1 tabletta szedése javasolt bő vízzel, lehetőleg étkezés közben.

HatóanyagokA napi adag tartalmaz(1 tabletta)NRV%*
C-vitamin (aszkorbinsav)100 mg125 %
Ginkgo biloba levél 4:1 arányú kivonata60 mg-
Ginzeng 4:1 arányú kivonata40 mg-
Citrus bioflavonoidok 25 mg -25 mg-
B5-vitamin (D-kalcium-pantotenát) 25 mg 416,6%25 mg416,6%
Mio-inozitol25 mg-
B2-vitamin (riboflavin)20 mg1428,5%
B3-vitamin (nikotinamid)20 mg125%
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid)20 mg1428,5%
E-vitamin (d-alfa-tokoferol acetát)20 mg166,6%
Cink (cink-citrát)20 mg200%
B1-vitamin (tiamin-hidroklorid)15 mg1363,6%
Kolin10 mg-
Bór (nátrium-borát)3 mg-
Feketebors-kivonat 95% piperinre standardizálva2,5 mg-
Mangán (mangán-glükonát)2 mg100%
Likopin1,5 mg-
A-vitamin (retinil-palmitát)1200 mcg150%
Réz (réz-glükonát)1 mg100%
Folát (kalcium-L-metilfolát)400 mcg200%
Króm (króm-pikolinát) 200 mcg 500%200 mcg500%
Jód (kálium-jodid)150 mcg100%
B12-vitamin (metilkobalamin) 4000%100 mcg4000%
D-vitamin (kolekalciferol)100 mcg2000%
Molibdén (nátrium-molibdát)100 mcg200%
Szelén (szelenometionin)100 mcg181,8%
Biotin (d-biotin)60 mcg120%
K1-vitamin (fitonadion)50 mcg66,6%
K2-vitamin (menakinon-7)50 mcg66,6%

*= Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén)
** = Nincs meghatározható napi beviteli referencia érték

Összetevők: Összetevők: tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboximetil-cellulóz), aszkorbinsav, cink-citrát, ginkgo biloba levél kivonat, d-alfa-tokoferol acetát, kolekalciferol, ginzeng kivonat, bevonó (hidroxipropil-metilcellulóz, polietilén-glikol, zsírsavak magnéziumsói, barna vas-oxid, vörös vas-oxid, sárga vas-oxid), nátrium-borát, kolin-dihidrogén-citrát, D-kalcium-pantotenát, citrus bioflavonoidok, piridoxin-hidroklorid, mio-inozitol, csomósodást gátlók (szílicium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), szelenometionin, nikotinamid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, mangán-glükonát, retinil-palmitát, likopin, réz-glükonát, menakinon-7, feketebors-kivonat, króm-pikolinát, fitonadion, kalcium-L-metilfolát, kálium-jodid, nátrium-molibdát, metilkobalamin, D-biotin

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin ULTRA MAN multivitamin tabletta férfiaknak
4 670 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér