fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
25 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Netamin válogatáscsomag Depresszió esetére

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin válogatáscsomag Depresszió esetére

Netamin válogatáscsomag Depresszió esetére
 • Rossz a hangulatod, levert vagy?
 • Feszült, stresszes az életed?
 • Alvászavarokkal küszködsz, fáradtság és kimerültség kínoz?
 • Adj a szervezetednek természetes, ám tudományos alapokon nyugvó támogatást!

Készleten
12 400 Ft
Állandó csomagkedvezmény
Eredeti ár: 13 775 Ft
A te megtakarításod: 1 375 Ft (10%)
A csomag tartalma:
 • 1 db Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula (1 x 5490 Ft)
 • 1 db Netamin B-vitamin komplex FORTE tabletta - Szuper kiszerelés (1 x 4990 Ft)
 • 1 db Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta (1 x 3295 Ft)
 • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 1375 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 11 160 Ft. Megtakarítás 3 720 Ft.

A depresszió világszerte az egyik leggyakoribb népbetegség. A modern kor betegsége: a rohanó világ, a felgyorsult, stresszel teli élet következtében napról napra egyre többen szenvednek hangulatzavaros, depressziós tünetekben. A lelki problémákat gyakran testi tünetek kísérik vagy fedik el: fejfájás, emésztési zavarok, szédülés. Sokan ilyen esetben egyből gyógyszerekhez nyúlnak, pedig számos kutatás igazolja, hogy nem szükséges kémiai anyagokat a szervezetünkbe juttatni ahhoz, hogy akár teljes legyen a felépülés. Ma már bizonyított tény, hogy a depressziót természetes módszerekkel is le lehet küzdeni. A tudósok összefüggést találtak a depresszió, a lelki panaszok és bizonyos tápanyagok hiányos bevitele között. Emellett régóta ismert, hangulatjavító hatással bíró gyógynövények is segítségünkre lehetnek.

Szeretnéd, hogy jó közérzeted legyen? Úgy érzed, neked is kijár a boldogságból?

Az egészség és a boldogság kéz a kézben jár egymással! Ahhoz, hogy elmúljon a depresszió és örömmel teli életed legyen, testileg-lelkileg fel kell töltődnöd energiával. Ez életmód-váltással, és a szervezet természetes úton történő támogatásával elérhető. Mi segítünk ebben! A Netamin összegyűjtötte számodra egy komplex csomagba azokat a természetes összetevőket, amelyek bizonyítottan hozzájárulnak az agy és az idegrendszer egészséges működéséhez, hogy szervezeted hatékonyabban tudja felvenni a harcot a depresszióval szemben.

Természetes kiegészítő-csomag a boldogabb és egészségesebb mindennapokhoz!

Hogyan segít a Netamin Válogatáscsomag Depresszió Esetére? A Netamin szakértői csapata hosszú kutatómunkával állította össze ezt a csomagot, hogy Te biztosítani tudd szervezeted számára a legszükségesebb tápanyagokat depresszió esetén! 3 termék komplex együttese:

 • B-vitamin komplex: segít fáradtság, stressz esetén, hozzájárul az idegrendszer normál működésének fenntartásához.
 • Omega-3: támogatja a kiegyensúlyozott idegrendszert és a normális érzelmi jólétet.
 • Ginkgo Biloba: antioxidáns és keringésjavító hatása hozzájárulhat a jobb hangulat eléréséhez.

Kerülj ismét egyensúlyba! Hívd segítségül a természet erejét is: tedd meg már MA az első lépést egy boldogabb és egészségesebb élet felé! 


Mit tartalmaz a Netamin Válogatáscsomag Depresszió Esetére?

Netamin B-vitamin komplex FORTE tablettaNetamin B-vitamin komplex FORTE tabletta

A B-komplex csoport tagjai vízben oldódó vitaminok, melyek számtalan fontos szerepet játszanak szervezetünkben, de leggyakrabban a fáradtság elleni küzdelem, az egészséges idegrendszer, és az egészséges anyagcsere-folyamatok fenntartása kapcsán találkozunk velük. A B-vitaminok nélkülözhetetlenek az egészséges agyműködéshez: hiányukat kutatások összefüggésbe hozták hangulati zavarokkal, depresszióval.1 Egy 2005-ös kutatás szerint a B12 és a folsav csökkentheti a depresszió tüneteit.2 Két további (2010-ben illetve 2013-ban publikált) vizsgálat is megerősítette, hogy a B-komplex vitamin szedése hozzájárul a depresszió és szorongás tüneteinek enyhítéséhez, és a mentális egészség javulásához.3 4 

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszulaNetamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

Az omega-zsírsavak esszenciális – azaz nélkülözhetetlen – zsírsavak, kívülről kell bejuttatnunk, mivel szervezetünk nem képes előállítani, holott elengedhetetlenek annak egészséges működéséhez. A nyugati étrend bővelkedik omega-6 zsírsavakban, ám omega-3 zsírsavakban rendkívül szegény. Az omega-3 zsírok segítik az immunrendszer működését, részt vesznek az idegrendszer és sejthártyák felépítésében. Az omega-3 hiánya szervezetünkben a hangulatért felelős szerotonin-hormon alacsony szintjével jár együtt; megnövelt bevitele közvetlenül hat a szerotonin-szintre.5 Az omega-3 zsírsavakat több kontrollált vizsgálatban sikerrel alkalmazták a depresszió kezelésére.6 7 

 

Netamin Ginkgo Biloba magas hatóanyagtartalommal, értágító, keringésjavító, javítja a szellemi teljesítőképességet

Netamin Gingko Biloba tabletta SZUPER kiszerelés

A ginkgo biloba flavonoidok és terpén laktonok forrása, melyek antioxidáns, gyulladáscsökkentő és keringésjavító tulajdonsággal rendelkeznek. Közvetett módon növelheti a szerotonin, dopamin és noradrenalin szintjét az agyban, így a szervezet energiával töltődik fel, nő a boldogságérzet és a motiváció.8 9 Egy kutatásban depresszióban szenvedő, a gyógyszeres kezelésre csak részben reagáló betegeken vizsgálták meg a ginkgo biloba hatását. A 8 hetes kúra végeztével a ginkgo bilobát szedők körében a Hamilton-féle Depresszióértékelő Skálán 14-ről 4,5-re csökkent a tünetek súlyossága, míg a hatóanyagmentes placebót szedőknél 14-ről csak 13-ra.10 Egy másik kutatásban a 6 héten keresztül szedett ginkgo hatására a 480 mg-os csoportban 14,3, míg a 240 mg-ot szedők csoportjában 12,1 pont csökkenést tapasztaltak a Hamilton-skálán.11 

A Netamin Válogatáscsomag Depresszió esetére állandó csomagkedvezménnyel kapható. Mit jelent ez?

A termékek értéke összesen 13 275 Ft, csomagként azonban csak 11 990 Ft-ba kerülnek – ráadásul ne feledd, ez 2 hónapra elegendő adag!


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: A Ginkgo biloba fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadás gátló szerek szedése esetén, műtéteket megelőzően nem javasolt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal! *A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!* 


 

Hivatkozások

Hivatkozások: 1 Mikkelsen K, Stojanovska L, Prakash M, Apostolopoulos V. The effects of vitamin B on the immune/cytokine network and their involvement in depression. Maturitas. 2017 Feb;96:58-71. 2 Coppen A, Bolander-Gouaille C. Treatment of depression: time to consider folic acid and vitamin B12. J Psychopharmacol. 2005 Jan;19(1):59-65. 3 Lewis JE, Tiozzo E, Melillo AB, et al. The effect of methylated vitamin B complex on depressive and anxiety symptoms and quality of life in adults with depression. ISRN Psychiatry. 2013 Jan 21;2013:621453. Roberts SH, Bedson E, Tranter R. Half-baked? B vitamins and depression. Am J Clin Nutr. 2010 Aug;92(2):269-70. 5 Patrick RP, Ames BN. Vitamin D and the omega-3 fatty acids control serotonin synthesis and action, part 2: relevance for ADHD, bipolar disorder, schizophrenia, and impulsive behavior. FASEB J. 2015 Jun;29(6):2207-22. 6 Osher Y, Belmaker RH. Omega-3 fatty acids in depression: a review of three studies. CNS Neurosci Ther. 2009 Summer;15(2):128-33. 7 Wani AL, Bhat SA, Ara A. Omega-3 fatty acids and the treatment of depression: a review of scientific evidence. Integr Med Res. 2015 Sep;4(3):132-141. 8 Sealey R. Surviving unipolar depression - the effectiveness of Ginkgo biloba. J Orthomol Med. 1996;11(3):168-172. 9 Fehske CJ, Leuner K, Müller WE. Ginkgo biloba extract (EGb761) influences monoaminergic neurotransmission via inhibition of NE uptake, but not MAO activity after chronic treatment. Pharmacol Res. 2009 Jul;60(1):68-73. 10 Schubert H, Halama P. Depressive episode primarily unresponsive to therapy in elderly patients: Efficacy of Ginkgo biloba (EGb 761) in combination with antidepressants. Geriatr Forsch 1993; 3:45. 11 Woelk H, Arnoldt KH, Kieser M, Hoerr R. Ginkgo biloba special extract EGb 761 in generalized anxiety disorder and adjustment disorder with anxious mood: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. J Psychiatr Res. 2007 Sep;41(6):472-80.

Napszak:Mit vegyél be a Netamin válogatáscsomagból Depresszió esetére?
Reggeli előtt:1 db Netamin B-vitamin Komplex FORTE tabletta, 1 db Netamin Ginkgo Biloba tabletta bő folyadékkal.
Ebéd előtt:1 db Netamin B-vitamin Komplex FORTE tabletta.
Vacsora előtt:1 db Netamin Omega-3 koncentrátum bő folyadékkal.

Netamin B-vitamin komplex FORTE tabletta hatóanyag-táblázata:

HatóanyagA napi adag tartalmaz˙ (1 tabletta)NRV%
C-vitamin150 mg187%
B1-vitamin (Tiamin)100 mg9091%
B3-vitamin (Niacin)25 mg156%
B2-vitamin (Riboflavin)20 mg1428%
B5-vitamin (Pantoténsav)5,5 mg91%
B6-vitamin (Piridoxin)2 mg143%
Folsav400 mcg200%
Biotin30 mcg60%
B12-vitamin15 mcg600%

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula hatóanyag-táblázata:

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV%
Természetes E-vitamin (d-alfa-tokoferol)7,5 mg63%
Omega-3 zsírsavak750 mg (500 mg EPA - eikozapentaénsav, 250 mg DHA – dokozahexaénsav)-

Netamin Gingko Biloba tabletta SZUPER kiszerelés hatóanyag-táblázata:

HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%
Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből)300 mg-

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin válogatáscsomag Depresszió esetére
13 775 Ft
12 400 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal