fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
25 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
OUTLET
Netamin Vegán D-vitamin szájspray 3000 NE - OUTLET

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Vegán D-vitamin szájspray 3000 NE - OUTLET

15 ml - kb. 120 adag
OUTLET
Netamin Vegán D-vitamin szájspray 3000 NE - OUTLET
 • Közeli lejárati dátumú, OUTLET termék! Minőségét megőrzi: 2023.04.01!
 • Növényi D3-vitamin tartalmú szájspray, MCT kókuszolajjal, természetes narancs ízzel
 • 100% VEGÁN TERMÉK
 • Magas hatóanyag-tartalom: 3000 NE (75 mcg) egy fújás
 • A hagyományos kapszuláknál gyorsabb és hatékonyabb felszívódás
 • A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez
 • Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód! Részletek itt >>

Készleten
3 495 Ft
Egységár: 233 Ft/ml
Eredeti ár: 4 990 Ft
A te megtakarításod: 1 495 Ft (30%)
Újrahasznosítva
A termék készült. A termék karbonlábnyoma: 38,8
Karbonlábnyom

Folyékony napfény az optimális egészség fenntartásához – növényi forrásból!

Az enyhén narancsos ízű Netamin Vegán D-vitamin szájspray gyorsan, hatékonyan és kényelmesen biztosítja az egészséghez nélkülözhetetlen napi „napfényvitamin” adagot. Egy fújás = 3000 NE/75 mcg D3-vitamin. Természetes D-vitamin

100% VEGÁN! A termék D3V®-vitamint tartalmaz, ami 100%-ban növényi eredetű, GMO-mentes és fenntartható algából kinyert D3-vitamin (kolekalciferol). Megegyezik az emberi szervezet által természetesen előállított formával.

Spray használatával a D-vitamin a száj nyálkahártyáján keresztül felszívódva közvetlenül a véráramba kerül, kikerülve az emésztőrendszert. Kutatások szerint így a D-vitamin felszívódása jelentősen gyorsabb és akár 2,6-szer hatékonyabb is lehet, mint kapszulák/tabletták esetében.1 A termék kókuszolajból kinyert MCT olajban, oldott formában tartalmazza a D3-vitamint. Az MCT olaj olyan stabil zsírsavakból áll, amelyek fokozzák a zsírban oldódó D-vitamin felszívódását. A stabilitást emellett természetes E-vitamin (d-alfa-tokoferol) is segíti.

A D-vitamin jótékony hatásai*

 • hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához
 • hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
 • hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához
 • hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához
 • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
 • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
 • szerepet játszik a sejtosztódásban

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

A magyarok 95%-a D-vitamin-hiányban szenved!

A D-vitamin onnan kapta a „napfényvitamin” elnevezést, hogy bőrünkben a napfény UVB sugarainak hatására képződik (bár élelmiszerekben is előfordul, kisebb mennyiségekben). Modern életmódunk miatt egyre nehezebb biztosítani a szervezet megfelelő D-vitamin ellátottságát, még a nyári hónapokban is. Az októbertől márciusig tartó időszakban a napsugarak alacsony beesési szöge miatt még a legnagyobb igyekezett mellett is lehetetlen a szükséges D-vitamin mennyiséghez étrend-kiegészítés nélkül hozzájutni. Emiatt a lakosság 95%-a D-vitamin-hiányos a tél végére!

A D-vitamin-hiányra utaló jelek:

 • krónikus fáradtság, gyengeség
 • depresszió
 • alvászavarok
 • szorongás
 • gyenge, törékeny csontok
 • gyakori fertőzések (pl. megfázások)
 • magas vérnyomás
 • gyulladások, duzzanatok

D-vitamin pótlás könnyen, hatékonyan: mindössze egy fújás a Netamin Vegán D-vitamin szájspray-vel!

A D-vitamin étrend-kiegészítővel történő pótlása alapvetően mindenkinek javasolt, de kiemelt figyelmet érdemel az alábbi csoportok esetében:

 • Várandósok, szoptató édesanyák
 • 65 év felettiek
 • A szabad levegőn kevés időt töltő emberek
 • Naptejet használó emberek
 • Sötétebb bőrűek
 • Túlsúlyos/elhízott emberek

A Netamin Vegán D-vitamin szájspray nemcsak azoknak ideális, akik nem szeretnek kapszulákat vagy tablettákat beszedni: speciális formulájának köszönhetően gyorsabban, hatékonyabban juttatja el a D-vitamint a véráramba. A kellemes narancs ízről természetes ízesítővel gondoskodtunk.

Napi 1 fújás (3000 NE/75 mcg) elegendő az optimális D-vitamin szint fenntartásához.


D-vitaminról általánosságban a modern kutatások tükrében*

Tudományos kutatások során felfedezték, hogy jóformán testünk minden szövetében és sejtjében találhatóak D-vitamint érzékelő receptorok.2 Arra is fény derült, hogy a D-vitamin az emberi testet alkotó 30 ezer génből kb. 2000-re közvetlen vagy közvetett szabályozó hatással van.3,4 A D-vitamin és az egészséges csontozat, illetve immunrendszer közötti összefüggés viszonylag régóta ismert. A szezonális influenzajárvány például nem véletlenül télen tetőzik, amikor a napsütéses órák számának csökkenése miatt a legalacsonyabb a lakosság D-vitamin-ellátottsága.5,6 Az utóbbi években azonban felismerték, hogy a D-vitamin pozitív hatásai még ennél is sokkal szélesebb körűek! 

A D-vitamin-hiányt összefüggésbe hozták számtalan krónikus betegség kialakulásával vagy romlásával, például szívbetegségek, cukorbetegség, Alzheimer-kór, ízületi gyulladás, rák.7-11 Dr. Lakatos Péter, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinika egyetemi tanára egy interjúban kiemelte: ha mindenki egész évben gondoskodna a megfelelő D-vitamin bevitelről, a daganatok száma harmadával, a combnyaktöréseké negyedével, a kardiovaszkuláris megbetegedéseké pedig tizedével csökkenne. Emellett az átlagéletkor 2-3 évvel nőne.12 * *Ez az ismertető nem a Netamin Vegan D-vitamin szájspray-re vonatkozik - általában véve mutatja be a D-vitaminról rendelkezésünkre álló tudományos ismereteket. A termék hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált.


OGYÉI szám: 24002/2020. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. 

Hivatkozások

Hivatkozások: 1 Grammatikopoulou MG, Gkiouras K, Nigdelis MP, et al. Efficacy of Vitamin D3 Buccal Spray Supplementation Compared to Other Delivery Methods: A Systematic Review of Superiority Randomized Controlled Trials. Nutrients. 2020 Mar 4;12(3). pii: E691. 2 Lappe JM. The role of vitamin D in human health: a paradigm shift. J Evid Based Comp Alt Med. 2011;16:58-72 3 Nagpal S, Na S, Rathnachalam R. Noncalcemic actions of vitamin D receptor ligands. Endocr Rev. 2005 Aug;26(5):662-87. 4 Holick MF. Vitamin D deficiency. N Engl J Med. 2007 Jul 19;357(3):266-81. 5 Cannell JJ, Vieth R, Umhau JC, et al. Epidemic influenza and vitamin D. Epidemiol Infect. 2006 Dec;134(6):1129-40. 6 Cannell JJ, Zasloff M, Garland CF, et al. On the epidemiology of influenza. Virol J. 2008 Feb 25;5:29. 7 Apostolakis M, Armeni E, Bakas P, et al. Vitamin D and cardiovascular disease. Maturitas. 2018 Sep;115:1-22. 8 Berridge MJ. Vitamin D deficiency and diabetes. Biochem J. 2017 Mar 24;474(8):1321-1332. 9 Jayedi A, Rashidy-Pour A, Shab-Bidar S. Vitamin D status and risk of dementia and Alzheimer's disease: A meta-analysis of dose-response. Nutr Neurosci. 2019 Nov;22(11):750-759. 10 Kostoglou-Athanassiou I, Athanassiou P, Lyraki A, et al. Vitamin D and rheumatoid arthritis. Ther Adv Endocrinol Metab. 2012 Dec;3(6):181-7. 11 Grant WB. A Review of the Evidence Supporting the Vitamin D-Cancer Prevention Hypothesis in 2017. Anticancer Res. 2018 Feb;38(2):1121-1136. 12 semmelweis.hu/hirek/2012/06/27/minden-masodik-magyar-nyaron-is-d-vitamin-hianyos/

Adagolás:Naponta 1 fújás a nyelv alá. 120 napi mennyiség.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 fújás)NRV%
D3-vitamin75 mcg1500%
Összetevők: MCT olaj (kókuszolajból), természetes narancs ízesítő, d-alfa-tokoferol, kolekalciferol (D3V®-vitamin, 100%-ban növényi eredetű, GMO-mentes és fenntartható algából)

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Vegán D-vitamin szájspray 3000 NE - OUTLET
4 990 Ft
3 495 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal