fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
K0300008

Tuti Fogyás Program Könyv

Tuti Fogyás Program Könyv
  • 42 napos életmód- átalakító fogyókúrás rendszer
  • valóban működő, kipróbált, tudományosan megalapozott módszer
  • magyar szerzőtől, kimondottan a hazai viszonyokra kifejlesztve
  • egészséges és tartós fogyás, végleges megoldás a túlsúlyra
  • pontos, részletes útmutatás

Készleten
1 990 Ft
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 1 791 Ft. Megtakarítás 597 Ft.

A Tuti Fogyás Program egy 42 napos életmód-átalakító fogyókúrás rendszer, amely kimondottan a hazai viszonyokra lett kifejlesztve. A netamin csapata eddig több mint ötvenezer embernek segített leszámolni a túlsúllyal. A tanácsadók által irányított Tuti Fogyás Programokban résztvevők 94%-a elégedett volt a programmal; az akár 15 kg-os fogyás mellett 86%-uknak javult az önbecsülése, 93%-uknak pedig a közérzete is. A Tuti Fogyás Program könyv-változata rávilágít azokra a törvényszerűségekre  és életmódtanácsokra, melyek a tartós és egészséges fogyáshoz szükségesek. Az olvasó a komplex program 42 napja alatt olyan életmódbeli változtatásokat tud az életében megvalósítani, melyekkel egy életre leszámolhat a túlsúllyal. A program minden napjára egy-egy motivációs levelet is talál a könyvben, amelyek külön segítenek abban, hogy valóban élete leglátványosabb átalakulásán menjen át.

Miért akciós?
A könyv kiadása óta eltelt évek bizonyos változásokat hoztak magukkal: sajnos találni fogsz olyan online hivatkozásokat, esetleg termékeket a könyvben, amelyek azóta már nem elérhetőek, könyvünk új kiadásán ezért jelenleg is dolgozunk. Ez azonban az alapinformációk értékéből (vagyis a konkrét életmód-átalakító fogyókúrás rendszeréből) semmit sem vesz el, azok továbbra is érvényesek és a tartós fogyásodat szolgálják.

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Tuti Fogyás Program Könyv
1 990 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér