fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
K0300009
Vegetáriánus táplálkozás könyv

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Vegetáriánus táplálkozás könyv

384 oldalas könyv
Vegetáriánus táplálkozás könyv

A tartalomból:

  • vegetáriánus életmód és tápanyagok
  • emésztés, anyagcsere, endokrinológia
  • külön fejezet a cukorbetegségről
  • hagyományos és fogyókúrás étrendek
  • várandósság és vegetáriánus életmód

Készleten
2 690 Ft
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 2 421 Ft. Megtakarítás 807 Ft.

Dr. Agatha Thrash - Dr. Calvin Thrash

Vegetáriánus táplálkozás Miért érdemes vegetáriánusnak lenni? - Növényi alapú étrend az orvos szemével

Kiadó: BIK Könyvkiadó Kiadás éve: 2018 Kötés: ragasztott Oldalszám: 384 


„A Vegetáriánus táplálkozás a leginspirálóbb könyv, amely a vegetarianizmusról megjelent. Az orvos házaspár kötete nem sorolható a manapság oly felkapott, öngyógyítást népszerűsítő kiadványok közé, mivel olvasmányos, közérthető, felnőttszámba veszi olvasóit, megjelöli a forrásokat, és nagyképűség nélkül fordítja le a tudósok nyelvét a laikusok számára. Részletekbe menően tárgyalja az alapvető tápanyagokat, így az érdeklődő könnyen megértheti a táplálkozás alapelveit. Külön fejezet mutatja be az emésztést, az endokrin rendszert, megismerhetjük a pajzsmirigy menopauzában és csontritkulásban játszott szerepét. A túlsúlyos emberek sem kívánhatnának maguknak ennél jobb könyvet, hiszen megérthetik belőle az elhízáshoz vezető mechanizmusokat, ugyanakkor segítséget kapnak a jó egészség és jó közérzet eléréséhez szükséges lépésekhez.” (Los Angeles Times, 1982. december 16.) 


Dr. Agatha és Dr. Calvin Thrash a Georgiai Orvostudományi Egyetemen végeztek. 1970-ben alapították az egészségneveléssel foglalkozó nonprofit intézményt, a Uchee Pines Intézetet, ahol egyszerű módszerekkel - például vízgyógyászattal, masszázzsal, diétával és természetes faszénnel - igyekeznek helyreállítani pácienseik egészségét. Három évtizeden át gyakorolták orvosi hivatásukat, tizenöt esztendőt a természetes gyógymódok tanulmányozásának szentelve.

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Vegetáriánus táplálkozás könyv
2 690 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér