fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Fejfájás ellen ajánlott termékek

Erős fejfájás? Elviselhetetlen migrén? Fronthatás okozta fejfájás? Már az is nagyon kellemetlen, ha csak ritkábban, elvétve jelentkeznek ilyen problémák, de a rendszeressé váló, állandó fejfájás igazi átok. Ellehetetleníti a mindennapokat, a feladatok ellátását, súlyosan rombolja az életminőséget.

Fejfájás típusai

A migrénes fejfájás lüktető, nyilalló, erős fájdalom, rohamokban jelentkezik és a fej egyik oldalát érinti, de lehet néha kétoldali is. A tenziós fejfájás kétoldali, nyomó vagy szorító, enyhe vagy közepesen erős és percekig, de akár napokig is eltarthat. A cluster fejfájás féloldali, rohamokban jelentkezik (15-180 percig tart), és igen heves, emellett gyakran kíséri könnyezés és orrfolyás.

Fejfájás okai

A fejfájás hátterében nagyon gyakran, talán leggyakrabban a fronthatás, frontérzékenység áll. Az is gyakori, hogy dehidratáltság vagyis kiszáradás, erősebb, hosszan tartó stressz, vagy kialvatlanság okozza a fejfájást. A menstruációs fejfájás sok nőt érint, ilyenkor az ösztrogénszint csökkenése a kiváltó ok. Sajnos krónikus betegségre, így például cukorbetegségre, magas vérnyomásra is utalhat a gyakori fejfájás, ezért fontos orvoshoz fordulni, ha újra és újra felüti fejét a probléma.

Fejfájás ellen házilag

A szintetikus, májat leterhelő fájdalomcsillapító gyógyszerek helyett érdemesebb természetes úton is próbálkozni, ha fejfájások gyötörnek minket. Például hideg borogatás, mély lélegzés, folyadék pótlása. Erre nagyon sokan nem is gondolnak, de bizonyos tápanyagok és vitaminok pótlásával is sokat tehetünk a gyakori, akár mindennapos fejfájás megelőzéséért, kezeléséért. Ilyen többek között a Q10 koenzim, magnézium, B2-vitamin, gyömbér és borsmenta is.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Netamin Facebook oldal Netamin Youtube csatorna Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér