fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Ízületvédelem, porcerősítés

A mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Ha hosszú, egészséges és boldog életet szeretnénk élni, akkor elengedhetetlen, hogy fizikailag aktívak maradjunk. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha törődünk mozgásszerveink egészségével, különösen az ízületek és porcok erősítésével, védelmével.

Testünk csontjai ízületekkel kapcsolódnak egymáshoz, ezek teszik lehetővé végtagjaink mozgását. A csontvégek egymás melletti könnyű, súrlódásmentes elcsúszását a felszínüket borító ízületi porc teszi lehetővé. Az ízületek és porcok azonban sérülhetnek, elhasználódhatnak, ez pedig fájdalmassá teheti még a leghétköznapibb mozdulatokat is.

Az ízületi fájdalmak vezető oka az ízületi gyulladás és porckopás. Okozhatja kevés mozgás, túlsúly, sportsérülés, túlerőltetés, de hormonális változás (menopauza, terhesség, gyógyszerek szedése) vagy szimplán az életkor is. 40 év felett sokakat érint, de sajnos már a fiatalabbakat sem kíméli.

Ízületvédő, porcerősítő hatóanyagok támogatják a porcépítő folyamatokat, az ízületi regenerációt és a fájdalmat okozó gyulladások csökkentését. Készítményeinkben a glükozamin, kondroitin, MSM, kollagén, és kurkuma is megtalálható, egyéb hasznos hatóanyagok mellett.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Netamin Facebook oldal Netamin Youtube csatorna Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér