Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Kollagén tartalmú étrend-kiegészítők

A kollagén a legnagyobb arányban előforduló fehérje a szervezetben. A kötőszövetek fő alkotóeleme, megtalálható az izomokban, csontokban, bőrben, vérerekben, emésztőrendszerben és az inakban is. A kollagén rugalmasságot biztosít a bőrünknek, összeköti az izmokat, a bőr kötőszöveteit, a szalagokat, és porcokat. 

Az évek múlásával testünk kollagéntermelése lelassul, melynek következménye, hogy megjelennek a ráncok, és felléphetnek ízületi fájdalmak. Bizonyos életmódbeli tényezők, mint például a magas cukorfogyasztás, dohányzás, túlzott napozás, szintén hozzájárulhatnak a kollagénszint csökkenéséhez.

A kollagént étrend-kiegészítők formájában is lehet pótolni. A legjobb kollagén tartalmú készítmények, melyek hidrolizált formában tartalmazzák a kollagént, ami azt jelenti, hogy a kollagén már le van bontva, ezáltal sokkal hatékonyabb a beépülése.

Ebben a kategóriában olyan Netamin termékeket találsz, melyek kollagént tartalmaznak különböző formában és forrásokból. Szerepel köztük kollagén por, kollagén és hyaluron tartalmú komplex készítmény és vegetáriánus kollagén kapszula is.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Netamin Facebook oldal Netamin Youtube csatorna Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel
Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér