fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Kuponbeváltási szabályok - Netamin.hu

Szabályzat a kedvezménykuponok netamin.hu Webshop-ban történő beváltására, mely érvényes 2022. 11. 30-tól visszavonásig.

A netamin.hu fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy jelen szabályzatban leírtaktól indokolt esetben eltérjen.

A kuponbeváltás módja:

Tedd a megvásárolni kívánt terméket vagy termékeket a Kosárba. Ezután a Kosár első oldalán látni fogsz egy Kedvezménykód mezőt. Ide kell beírni a kapott kuponkódot és megnyomni a mellette lévő „Beváltom” gombot!

Kedvezménykupon beváltása mező

Szabályzat a kedvezménykuponok netamin.hu Webshop-ban történő beváltására, mely érvényes 2022. 11. 30-tól visszavonásig.

A netamin.hu fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy jelen szabályzatban leírtaktól indokolt esetben eltérjen, de kizárólag pozitív irányban.

A kuponbeváltás fő szabályai:

Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be.

Kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza.

Az oldalon lévő kedvezmények és a kuponkedvezmények nem összevonhatóak, és nem halmozhatóak, ha az akciós termék oldalán szerepel az „Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód!” figyelmeztetés.

A kuponkedvezmény a szállítási költségre nem vonatkozik.

Amennyiben egy időszakos akció a netamin.hu Webshop teljes kínálatát érinti, az akció időtartama alatt kedvezménykupont nem lehet beváltani.

Az alábbi esetekben nem kerül levonásra százalékos kuponkedvezmény a termékek árából:

  • a termék akciós áron kapható (a termékoldalon szerepel a „Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód!” figyelmeztetés)
  • a termék közeli lejáratú, outlet áron kapható (a termékoldalon szerepel a „Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód!” figyelmeztetés)

Ha a Kosár további, a fenti két kategóriába nem eső terméket is tartalmaz, annak árából levonásra kerül a százalékos kuponkedvezmény. Százalékos kedvezményt biztosító kupon beváltása esetén a rendszer ellenőrzi a Kosár tartalmát, és a kedvezmény csak olyan termékek árából kerül levonásra, melyek nem tartoznak a két fent említett kategóriába. A kedvezmény végösszege ez alapján kerül kiszámításra.

Amennyiben összegszerű kedvezménykuponnal történik a vásárlás, a kedvezmény összege kizárólag olyan termékek árából kerül levonásra, melyek nem tartoznak az "Akciós termékek" vagy az "Outlet termékek" kategóriába. A rendelés végösszege (a kedvezmény levonása után) nem lehet ez esetben sem kevesebb mint 1 Ft.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

  • Hogyan juthatok Netaminos kedvezménykuponokhoz?

Nagyon egyszerű! Csak iratkozz fel hírlevelünkre, és soha nem maradsz le egyetlen akcióról és kuponról sem >> netamin.hu/feliratkozas-hirlevelre

  • A kuponom AJÁNDÉK terméket biztosít. Ezt beválthatom akkor is, ha akciós termék van a Kosaramban?

Igen, a kupon által biztosított AJÁNDÉK termék ez esetben is jár.

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér