fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Hol készülnek a Netamin termékek?

A Netamin missziója, hogy segítsünk neked egészségesebb és boldogabb életet élni. Ehhez az egészségtámogató termékek és az egészséges életmód kutatásainak középpontjában kell élnünk, ebben kell a legjobbnak lennünk. Tevékenységünk szíve ezért a kutatás és fejlesztés, erre tettük fel életünket, hogy a legjobbat fejlesszük és adhassuk neked - reális áron. Ahhoz azonban, hogy ebben a legjobbak lehessünk, gyártásban azokkal dolgozunk, akik pedig a abban a legjobbak. Gyártásban a legmodernebb technológiákkal dolgozó partnereink kapacitásaival dolgozunk.

Minden termékünk a szakértőink által legkiválóbbnak talált alapanyagok felhasználásával, nagyon magas szintű minőségbiztosítási körülmények között, szoros szakmai felügyelet alatt készül.
- A nagy múltú, magyar gyógynövény-tudományra támaszkodva sok Netamin termék Magyarországon készül;
- hogy elhozhassuk neked a legújabb világtrendeket és fejlesztéseket, ezért sok Netamin termék készül az USA-ban;
- hogy a világ élvonalában lévő, európai kutatások eredményeit is szállíthassuk neked, készülnek Netamin termékek Európa más országaiban is (mint Pl. Egyesült Királyság).
- Ha az adott alapanyag a világ egy bizonyos pontján készül a legmagasabb minőségben, akkor felkutatjuk és beszerezzük - így van japán hatóanyagunk is

Fontos tudnod, hogy cégünk nem importál Kínából sem élelmiszert, sem étrend-kiegészítőt!

Amiből sosem engedünk, az a minőség. Szinte minden termékünk a jogszabályi követelményeket meghaladva, GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készül (GMP - Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény). A Netamin termékek összetevői laboratóriumi vizsgálatokon esnek át.

A Netamin termékek ott készülnek, ahol a tudomány, a minőség és a tradíció találkozik.

Munkánk gyümölcse az egészség, öröm és boldogság, amit adni tudunk Neked.

Erőfeszítésünk, szívünk és lelkünk ott van minden Netamin termékben, melyet a kezedbe veszel. Hisszük, hogy erőfeszítéseink jobbá teszik az életedet.

Szeretettel és üdvözlettel:
Benkovics Péter
vezető életmód-tanácsadó
netamin.hu

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal