fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Jótékonyság

„A szeretetnek melege van a természet hidegében - és világossága van az élet sötétségeiben; és a szeretetnek ajkai vannak, amik mosolyognak velünk az örömben - és lecsókolják a könnyeinket a fájdalomban.” - Gárdonyi Géza


Amikor Netamin terméket vásárolsz, akkor nem csak egészségedért és környezetünk megóvásáért teszel – a jótékonysági tevékenységünket is segíted! Az, hogy a Netamin adhat a rászorulóknak, 100%-ban Neked köszönhető.


Meggyőződésünk, hogy az életben minden dolog csak az igazságosság mentén működhet hosszú távon. Mindannyian szívesen fogadunk segítséget akkor, amikor arra rászorulunk. Ha ezt másoktól szívesen vesszük, akkor úgy igazságos, ha mi is adunk, amikor lehetőségünk van rá. Ezt az igazságosságot hívják szeretetnek, ami nem egy érzés, hanem egy életelv. Hisszük, hogy ezen szeretet jegyében van csak értelme élni és dolgozni.


Habár úgy gondoljuk, az igazi szeretetből fakadó jótékonyság titokban történik; mi azonban szeretnénk, ha Te is részese lennél az örömünknek, ezért az alábbiakban bemutatjuk, hogy kiknek tudtunk segíteni eddig. Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz és ezzel lehetővé teszed mindezt!

Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel

Miben tudunk most a legjobban támogatni téged?

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér