fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Immunerősítők

Az immunrendszer sejtek, szövetek és szervek bámulatosan komplex hálózata, mely fáradhatatlanul védi szervezetünket a kórokozók (például vírusok és baktériumok) ellen. A gyenge immunrendszer jelei gyakori fertőzések, nehéz sebgyógyulás, krónikus fáradtság, emésztési problémák és bőrgyógyászati gondok.

Az immunrendszer működése során a kórokozó felismerésre kerül, majd elindul az immunválasz, amely során az immunsejtek elpusztítják az idegen anyagot. A védekezési folyamat azonban csak akkor működik optimálisan, ha egészségesen táplálkozunk, eleget alszunk, sokat mozgunk, figyelünk a folyadékbevitelre és a bélflóra egyensúlyára is (itt található az immunsejtek 70-80%-a!).

Az immunerősítésre ősszel és télen, a felső légúti fertőzések szezonjában kiemelten figyelnünk kell, de igazából egész évben fontos. A Netamin kínálatában mindent megtalálsz, ami ehhez szükséges: immunerősítő vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és immunerősítő gyógynövények.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Netamin Facebook oldal Netamin Youtube csatorna Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér