Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Rólunk

A Netamin márka missziója, hogy aki csak nyitott rá, annak segítsünk egészségesebben és boldogabban élni. Mikor 15 éve megálmodtam a Netamin márkát, ezt a víziót tűztem ki magam elé és az azóta eltelt évek sikertörténete igazolja, hogy csúcsminőségű, tudományos alapú, kiváló ár-érték arányú étrend-kiegészítőket és funkcionális élelmiszereket csakis szívből érdemes fejleszteni!

Akár terméket fejlesztünk, akár az egészséges életmódra inspiráló videós vagy írott tartalmakat készítünk, mi abban hiszünk, hogy a tudományos megalapozottság mellett fontos a gyakorlatiasság, és mindenek felett az, hogy amit Neked kínálunk, az örömteli egészségre vezessen. Végtére is az egészséges életmódnak a Te személyes boldogságodat kell szolgálni, nem pedig fordítva!

Benkovics Péter

Nemzetközi mércével is rendkívül magas tudományos színvonalú kutatás-fejlesztési tevékenységünk eredménye a több, mint 100-féle, folyamatosan bővülő és fejlődő Netamin termék.

Személyes meggyőződésem, hogy az emberi életben egyetlen tartós értéket lehet létrehozni – ez pedig az a pozitív hatás, melyet az emberek életére gyakorlunk. Minden más idővel elenyészik és semmivé foszlik, de ha valakinek segíteni tudok jobban, egészségesebben, boldogabban élni, az hitem szerint az örökkévalóságban visszhangzik.

Mi, a Netamin csapata erre a misszióra tettük fel életünket. Előtted nyitott könyv vagyunk: éljük, amit hirdetünk, szedjük, amit árulunk.

Vitamin-barátsággal:
Benkovics Péter
alapító, tulajdonos
Netamin


Olvass erről bővebben Zöld aloldalunkon!

Netamin csapat
Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér