fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Rólunk

MISSZIÓNK

„A Netamin csapata azért dolgozik minden nap, hogy aki csak nyitott rá, azt hozzásegítse egy egészségesebb és boldogabb élethez.”

Mikor 2010-ben megalapítottam a Netamint, egy olyan egészségtudatos közösséget álmodtam meg, ahol mindenki, aki egészségesebben akar élni, megítélés és kioktatás helyett elfogadással, baráti hanggal, gyakorlatban megvalósítható szakértelemmel, közérthető tudománnyal találkozhat. Ahol nem csak az egészségét támogató csúcstermékeket, de örömöt, békességet és biztonságot is talál.

100%-ban magyar vállalkozásom mára több, mint 100-féle csúcsminőségű étrend-kiegészítőt és gyógynövényes terméket fejleszt és forgalmaz, melyek valóban működnek.

Mi a Netaminnál tényleg elolvasunk több ezer tudományos publikációt, hogy neked már ne kelljen. Tudásunk eredményeképp születő termékek minden esetben tudományos alapon, csúcsminőséggel és kiváló ár/érték aránnyal kerülnek a kezedbe.

A Netamin azonban jóval több, mint vitaminmárka. Ingyenesen hozzáférhető cikkeink, tanulmányaink és videóink segítenek neked megtalálni az egészséges önmagad. Minden ember útja az egészséghez egyéni. A Netamin segít neked megtalálni a Te utadat, ami Neked működik, ami téged elvezet a te egészséges önmagadhoz, amiben te nem csak az egészségedet, de az örömödet is megleled! Mi abban hiszünk, hogy az egészséges életmód van a te boldogságodért, és nem viszont. Ha nem leled örömöd az egészségben, mit sem ér az egész.

Mi abban hiszünk, hogy az egészséges életmód van a te boldogságodért, és nem viszont.

Vitamin-barátodként segítünk neked eligazodni a vitaminok, étrend-kiegészítők és az egészséges életmód zavaros világában. Szigorúan tudományos alapon, de közérthetően és ami számunkra különösen fontos: fenntarthatóan. Mert minden életmódbeli változás annyit ér, amennyit fenn tudsz belőle tartani! Ha van olyan életmódbeli változás, amihez nem állsz még készen, akkor se szégyelld magad, inkább változtass valami más, számodra testhezállóbb dolgon. Sokszor egészen apró dolgokon hatalmas eredményeket lehet elérni! Ezen az úton állunk melletted – barátként.

Hisszük, hogy csak az lehet egészséges, ami a környezet egészségét is védi. Ezért a környezetünk védelmére is kiemelt figyelmet fordítunk Magyarországon egyedülálló környezetvédelmi hitvallásunkkal, melynek része a teljes karbonsemlegesség.
Erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Termékeink kiváló termékek, bízunk bennük, mi is ezeket használjuk. Életem szüntelen kutatás és fejlesztés az egészség és boldogság irányában. Felfedező életutamat - és hogy én tényleg úgy élek, ahogy azt a Netamin hirdeti - bárki követheti közösségi oldalainkon.

Benkovics Péter
Netamin tulajdonos

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal