fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Vegán vitaminok, étrend-kiegészítők

A növényi alapú táplálkozás számos előnnyel jár az egészségünkre nézve – ez vitathatatlan tény. Ugyanakkor az is tény, hogy a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb fontos tápanyagok tudatos pótlására növényi étrend mellett is nagy hangsúlyt kell fektetni! Sőt, bizonyos tápanyagok esetén kifejezetten étrend-kiegészítésre van szükség, mivel étrenddel optimális bevitelük nem lehetséges.

Vegetáriánus és vegán étrend esetén, vagy akár túlnyomórészt növényi étrend esetén is, a B12-vitamin, D-vitamin, kalcium, vas, jód, cink, szelén és az omega-3 zsírsavak rendszeres pótlása is alapvető – a veszélyes hiányállapotok elkerülése érdekében.

Kínálatunkban megtalálhatók a legfontosabb vegán vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövény-készítmények és egyéb hatóanyagok is, az egészség sokoldalú támogatására. 100% vegán termékeink semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak, sem gyártásukhoz, sem fejlesztésükhöz nem kellett egy állat életét sem feláldozni.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Netamin Facebook oldal Netamin Youtube csatorna Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal
Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges Nálunk minden vásárlásod 100%-ban karbonsemleges
A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán A Netamin már 15 éve a magyar étrendkiegészítők piacán
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás
Gyors, akár 1 munkanapon belüli kiszállítás Tematikus válogatáscsomagok állandó kedvezménnyel
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér