fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
C0100048
Béta-Immun csomag GYEREKEKNEK

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Béta-Immun csomag GYEREKEKNEK

2 havi adag
Béta-Immun csomag GYEREKEKNEK
 • Intenzív immunrendszer-támogató csomag gyerekeknek – az egészséges és vidám mindennapokért!
 • Béta-glükán + 9-féle vitamin + vas + cink + szelén + Echinacea-kivonat
 • Tudományosan elismert immunerősítő hatóanyagok kombinációja
 • A béta-glükánok biológiailag legaktívabb formájával: élesztőből, fermentálás útján kinyert 1,3/1,6 béta-glükánnal!
 • Kiválóan hasznosuló, szerves nyomelemekkel
 • Napi 1000 NE D-vitaminnal = a szakértői ajánlás 100%-a
 • A termékek szedése iskolás kortól elkezdhető 

Készleten
7 845 Ft
Állandó csomagkedvezmény
Eredeti ár: 9 470 Ft
A te megtakarításod: 1 625 Ft (17%)
A csomag tartalma:
 • 2 db Multivitamin+vas JUNIOR rágótabletta Echinaceával (2 x 1990 Ft)
 • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 1625 Ft)
 • 1 db Netamin Béta-glükán szinergia kapszula (1 x 5490 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 7 061 Ft. Megtakarítás 2 354 Ft.

Természetes immunerősítő gyerekeknek. Betegeskedés és iskolai hiányzások helyett kicsattanó egészség!

Senki sem szereti azt látni, hogy gyermekét egy betegség ledönti a lábáról és gondtalan vidámság helyett a kellemetlen tünetekről, azok enyhítéséről szólnak a mindennapok. Pedig sajnos kifejezetten gyakori probléma ez, főleg iskolás korú gyerekeknél: egyik fertőzésből a másika esnek, és emiatt az iskolából is újra és újra ki kell maradniuk. Előfordul, hogy akár többet vannak otthon, mint közösségben!

Egy iskolás gyereknek évente átlagosan 7-10 alkalommal van felső légúti megbetegedése (pl. megfázás, influenza).1 Emellett még egyéb fertőzések is gyakran felütik a fejüket, pl. évi 2-3 alkalommal előfordulhatnak hányásos-hasmenéses emésztőrendszeri problémák is.

A fenti számokból könnyen úgy tűnhet, hogy havonta egy megbetegedés „normálisnak” számít egy gyereknél, pedig ez legfeljebb csak akkor van így, ha szülőként nem teszünk semmit. Nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy gyermekünk immunrendszerét megerősítsük, szervezetét minél jobban felvértezzük a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók szüntelen támadásai ellen! Így ritkábban fognak lebetegedni, illetve az időnkénti betegségekből is jóval gyorsabban fel tudnak gyógyulni.

Ami a felnőtteknek a munkahely, a gyerekeknek az iskola: testileg és lelkileg egyaránt kihívásokkal teli élethelyzet. A nap nagy részét zárt közösségben töltik, ahol a kórokozók gyorsan és könnyen terjednek egyik gyerekről a másika. Ezt tetézi még, hogy rengeteg stressz is éri őket, izgulnak a dolgozatok, felelések miatt, ráadásul keveset mozoghatnak napközben – emiatt immunrendszerük még kevésbé tud hatékonyan védekezni.

Szerencsére a szervezet természetes ellenálló képessége gyerekkorban nagyon hatékonyan javítható, különösen kiegyensúlyozott, változatos étrenddel, jó sok testmozgással, valamint az immunerősítő vitaminok, nyomelemek és egyéb hatóanyagok célzott bevitelével is.

Szupererős immunvédelem gyerekeknek – a béta-glükán, echinacea, vitaminok és nyomelemek erejével!

A  Béta-Immun csomag GYEREKEKNEK terméket a gyerekek immunrendszerének intenzív támogatására, a kórokozók elleni védelem erősítésére állítottuk össze, kiemelten gondolva az iskolai időszak fokozott kihívásaira. Szakértőink a lehető leghatékonyabb, természetes és tudományosan megalapozott összetevőket kombinálták  – így biztos lehetsz abban, hogy mindent megtettél gyermeked egészségéért, a jókedvű és örömteli mindennapokért. Mert ez az, ami egy szülőnek minden kincsnél többet ér: gyermeke mosolya.

A csomag tartalma:

Multivitamin+vas JUNIOR rágótabletta Echinaceával

Komplex multivitamin, amely a legfontosabb immunerősítő vitaminok mellett vasat és Echinacea-kivonatot is tartalmaz! A tabletták mókás állatfigura (elefánt, víziló, oroszlán) formájúak és finom gyümölcsízűek (alapvetően szőlős jellegűek), ráadásul lenyelni sem kell őket, elég elszopogatni!

Összetevői közül:

 • Az A-vitamin, a B6-vitamin, a C-vitamin, a D3-vitamin és a vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
 • A B2-vitamin, a B3-vitamin, a B6-vitamin, a C-vitamin és a vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • Az Echinacea kutatások alapján hozzájárulhat a szervezet védekezőképességének megfelelő működéséhez és a felső légúti rendszer egészségéhez2-5
 • Az inulin prebiotikumként hozzájárulhat a mikrobiom (bélflóra) egészséges egyensúlyához, aminek fontos szerepe van az erős immunrendszer fenntartásában

Egy 2021-es, 4 hónapig tartó kutatásban az Echinacea 4-12 éves gyerekek körében 32,5%-kal csökkentette a felső légúti megbetegedések számát, 67,3%-kal csökkentette a lázas napok számát, 65%-kal a bakteriális felülfertőződés és szövődmények (tüdőgyulladás, mandulagyulladás, középfülgyulladás) előfordulását és 76,3%-kal az antibiotikumok szükségességét.6 Egy korábbi, 2020-as klinikai vizsgálat szintén arra jutott, hogy az Echinacea gyerekeknél gyorsítja az akut felső légúti fertőzések gyógyulását, és segít megelőzni a betegség visszatérését is.7

Netamin Béta-glükán szinergia kapszula

Négy hatóanyaggal, azaz négyszeres erővel támogatja a szervezet természetes védekezőképességét:

 • Élesztőből, fermentálás útján kinyert 1,3/1,6 típusú béta-glükán, amely a tudományos szakirodalom szerint a béta-glükán biológiailag legaktívabb formája8-10
 • Kiválóan hasznosuló, szerves kötésű cink és szerves kötésű szelén
 • Zuzmóból kinyert, vegán D3-vitamin, amely a D-vitamin szervezet számára legjobban használható formája

A béta-glükán növények, élesztők, gombák és baktériumok sejtfalában előforduló, immunerősítő poliszacharid, amihez kizárólag külső forrásból, táplálkozás és étrend-kiegészítés útján juthatunk hozzá. Számos formája van, ám NEM mindegyik egyformán hatékony! Tudományos kutatások alapján az emberi immunrendszerre gyakorolt hatás szempontjából az élesztő sejtfalában található, úgynevezett 1,3/1,6 típusú béta-glükán a leghatásosabb, ez mutatja a legmagasabb biológiai aktivitást.8-10

Az élesztőből származó 1,3/1,6 béta-glükánt számos klinikai vizsgálatban nagy sikerrel alkalmazták gyerekeknél a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség erősítésére. Különösképpen hatékonynak bizonyul a felső légúti fertőzések, megfázás, influenza ellen. Kutatások alapján a megbetegedések számának csökkentését, betegség esetén pedig a tünetek súlyosságának és időtartamának jelentős csökkenését is segíti.11-14 Egy kutatásban az élesztő béta-glükán közel 70%-kal lerövidítette a felső légúti fertőzés időtartamát és ugyanilyen mértékben csökkentette a fertőzések átlagos számát is a vizsgált időszakban.15

A termékben található D3-vitamin, szelén és cink egyes kutatások szerint a béta-glükánnal szinergiában, azaz vele együttműködve, egymás hatását felereősítve is támogathatják a megfelelő immunválaszokat.16-20 Emellett feltehetően a C-vitamin (a Multivitamin+vas JUNIOR rágótabletta egyik hatóanyaga) szintén szinergikusan fokozhatja a béta-glükán immunerősítő hatását.18,21

A csomagban található két termék összesen napi 1000 NE D3-vitamint biztosít – ez pontosan az a mennyiség, ami a magyarországi orvosok legfrissebb, 2022-ben publikált konszenzusajánlásában szerepel javasolt napi dózisként a 6 éven felüli gyermekek számára.22
 

Hivatkozások

Hivatkozások:

1 Eccles R. Understanding the symptoms of the common cold and influenza. Lancet Infect Dis. 2005;5(11):718-725.
2 Zhai Z, Liu Y, Wu L, et al. Enhancement of innate and adaptive immune functions by multiple Echinacea species. J Med Food. 2007;10(3):423-434.
3 Shah SA, Sander S, White CM, Rinaldi M, Coleman CI. Evaluation of echinacea for the prevention and treatment of the common cold: a meta-analysis [published correction appears in Lancet Infect Dis. 2007 Sep;7(9):580]. Lancet Infect Dis. 2007;7(7):473-480.
4 Schapowal A, Klein P, Johnston SL. Echinacea reduces the risk of recurrent respiratory tract infections and complications: a meta-analysis of randomized controlled trials. Adv Ther. 2015;32(3):187-200.
5 Hudson J, Vimalanathan S. Echinacea—A Source of Potent Antivirals for Respiratory Virus Infections. Pharmaceuticals (Basel). 2011;4(7):1019-1031.
6 Ogal M, Johnston SL, Klein P, Schoop R. Echinacea reduces antibiotic usage in children through respiratory tract infection prevention: a randomized, blinded, controlled clinical trial. Eur J Med Res. 2021;26(1):33.
7 Weishaupt R, Bächler A, Feldhaus S, Lang G, Klein P, Schoop R. Safety and Dose-Dependent Effects of Echinacea for the Treatment of Acute Cold Episodes in Children: A Multicenter, Randomized, Open-Label Clinical Trial. Children (Basel). 2020;7(12):292.
8 Zeković DB, Kwiatkowski S, Vrvić MM, Jakovljević D, Moran CA. Natural and modified (1-->3)-beta-D-glucans in health promotion and disease alleviation. Crit Rev Biotechnol. 2005;25(4):205-230.
9 Akramiene D, Kondrotas A, Didziapetriene J, Kevelaitis E. Effects of beta-glucans on the immune system. Medicina (Kaunas). 2007;43(8):597-606.
10 Dalonso N, Goldman GH, Gern RM. β-(1→3),(1→6)-Glucans: medicinal activities, characterization, biosynthesis and new horizons. Appl Microbiol Biotechnol. 2015;99(19):7893-7906.
11 Bhoite R, Satyavrat V, Premasudha Sadananda M. Clinical benefits of β-glucan supplementation in children: a review. Discover Food. 2022;2(1):37.
12 Vlassopoulou M, Yannakoulia M, Pletsa V, Zervakis GI, Kyriacou A. Effects of fungal beta-glucans on health - a systematic review of randomized controlled trials. Food Funct. 2021;12(8):3366-3380.
13 Stier H, Ebbeskotte V, Gruenwald J. Immune-modulatory effects of dietary Yeast Beta-1,3/1,6-D-glucan. Nutr J. 2014;13:38.
14 De Marco Castro E, Calder PC, Roche HM. β-1,3/1,6-Glucans and Immunity: State of the Art and Future Directions. Mol Nutr Food Res. 2021;65(1):e1901071.
15 Meng F. Bakers yeast beta-glucan decreases episodes of common childhood illness in 1 to 4 year old children during cold season in China. J Nutr Food Sci. 2016;6(4):518.
16 Rodriguez JAM, Bifano M, Roca Goma E, et al. Effect and Tolerability of a Nutritional Supplement Based on a Synergistic Combination of β-Glucans and Selenium- and Zinc-Enriched Saccharomyces cerevisiae (ABB C1®) in Volunteers Receiving the Influenza or the COVID-19 Vaccine: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study. Nutrients. 2021;13(12):4347.
17 Vetvicka V, Vetvickova J. Addition of Selenium Improves Immunomodulative Effects of Glucan. N Am J Med Sci. 2016;8(2):88-92.
18 Vetvicka V. Direct comparison of immunological effects of various nutritional supplements. J Clin Pathol Res. 2021,;41(12):2747-2755.
19 Bergandi L, Apprato G, Silvagno F. Vitamin D and Beta-Glucans Synergically Stimulate Human Macrophage Activity. Int J Mol Sci. 2021;22(9):4869.
20 Vetvicka V, Vetvickova J. Glucan and Vitamin D supplementation showed synergy in improvements of the immune response against an influenza challenge in mice. Arch Nutr Food Sci 2020;1(1):8-14.
21 Vetvicka V, Vetvickova J. Combination of glucan, resveratrol and vitamin C demonstrates strong anti-tumor potential [published correction appears in Anticancer Res. 2012 Feb;32(2):713]. Anticancer Res. 2012;32(1):81-87.
22 Takács I, Dank M, Majnik J, et al. Magyarországi konszenzusajánlás a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében. Orv Hetil. 2022;163(15):575-584.

8 éves kortól: napi 1 db Multivitamin+vas JUNIOR rágótabletta és 1 db Netamin Béta-glükán szinergia kapszula szedése javasolt bő folyadékfogyasztással, lehetőleg a reggeli első étkezés előtt.

Netamin Béta-glükán szinergia kapszula

HatóanyagNapi adag tartalmaz (1 kapszula)*NRV%Napi adag tartalmaz (2 kapszula)*NRV%
Béta-glükán 1,3/1,6 (élesztőből fermentált)150 mg-300 mg-
Szerves cink (cink-citrát)10 mg100%20 mg200%
Szerves szelén (L-szelenometionin)55 μg100%110 μg200%
D3-vitamin (zuzmóból, vegán)5 μg (200NE)100% 10 μg (400NE)200%


Multivitamin+vas JUNIOR rágótabletta Echinaceával

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 rágótabletta)NRV%
C-vitamin50 mg62%
Vas6 mg43%
B3-vitamin (Niacin)3 mg18%
B5-vitamin (Pantoténsav)2 mg33%
B1-vitamin (Tiamin)1 mg91%
B2-vitamin (Riboflavin)1 mg71%
B6-vitamin (Piridoxin)1 mg71%
A-vitamin 300 mcg37%
D-vitamin20 mcg400%
Biotin10 mcg20%
Kolin12,5 mg-
Inulin10 mg-
Echinacea-kivonat (5:1)5 mg-
Keserű narancs por5 mg-
Porított lenmag olaj2,5 mg-
Inozitol1 mg-

*=Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén)

-=Nincs meghatározható napi beviteli referencia érték

Hamarosan...
Béta-Immun csomag GYEREKEKNEK
9 470 Ft
7 845 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér