fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
C0100041
Netamin Férfierő vitamincsomag

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Férfierő vitamincsomag

1 havi adag
Netamin Férfierő vitamincsomag
  • Férfiként Neked is fontos, hogy...
  • ...fizikai teljesítőképességed maximumát nyújthasd?
  • ...szellemileg kiemelkedően teljesíts?
  • ...mindig férfierőd teljében legyél?

Készleten
11 045 Ft
Állandó csomagkedvezmény
Eredeti ár: 14 350 Ft
A te megtakarításod: 3 305 Ft (23%)
A csomag tartalma:
  • 1 db Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg (1 x 3570 Ft)
  • 1 db PoteVitál - potenciakapszula maca gyökérrel (1 x 8790 Ft)
  • 1 db Netamin Ginzeng 250 mg tabletta (1 x 1990 Ft)
  • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 3305 Ft)

Férfierő, természetesen!

A Netamin szakértői gondolnak azokra a tudatosan élő férfiakra, akik dinamikus mindennapjaikhoz olyan természetes és átfogó segítséget igényelnek, amivel minden egyes nap a maximumot tudják nyújtani! Egy férfi szervezete eltérő igényekkel rendelkezik, mint egy nőé. Ingyenes cikkeinkben folyamatosan foglalkozunk a férfiegészség megőrzésével is, hiszen tudjuk, a férfias magabiztosság titka a belülről fakadó egészség és életerő. A sebezhetetlennek hitt férfitest gyenge pontjai. 

OLVASD EL >>>  7 fontos egészségügyi tény, amit MINDEN férfinak tudnia kell. 

OLVASD EL >>>  A tudásanyag mellé a Netamin szakértői egy olyan különleges csomagot állítottak össze Neked, ami 3 különböző természetes terméket tartalmaz. Ezek hatóanyagaikkal egyedülálló módon támogatják a szervezetet a fizikai erőnlét megőrzéséért, a szellemi folyamatok megfelelő működéséért, illetve az egészséges és kiemelkedő szexuális élményekért!

3 termék egyedi kombinációja garantálja a kirobbanó férfierőt:

✔️ az Ashwagandha gyökér a szellemi, fizikai és szexuális teljesítmény támogatója; 

✔️ a PoteVitál kapszulában lévő cink hozzájárul a normál tesztoszteronszint fenntartásához,

✔️ a maca gyökér támogathatja a férfi nemi működést, szexuális vágyat,

✔️a ginkgo biloba pedig a vérkeringést javítja; 

✔️ a ginzeng segíti a fizikai állóképesség növelését! 

A termékek kizárólag olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek hatását tudományos kutatások is vizsgálták és igazolták! Ne dőlj be a kétes eredetű, csodákat ígérő, hatástalan termékeknek! A csomagban található minden termék kiváló minőségű, biztonságos, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi intézet (OGYÉI) által notifikált, természetes készítmény

Légy te is tudatos férfi, és használd ki a természet bölcsességét! Add meg a szervezetednek a kirobbanó fizikai, szellemi és szexuális teljesítményhez szükséges segítséget a Netamin Férfierő Csomaggal!

Mit tartalmaz a Netamin Férfierő csomag?

PoteVitál potenciakapszula maca gyökérrel (60 kapszula) 

A PoteVitál egy állandó szedésű, komplex potenciakapszula, amely 15 összetevővel és kiemelten magas hatóanyag-tartalommal támogatja a férfierő mindennapos fenntartását. Természetes összetevői közül a Maca támogathatja a férfi nemi működést, szexuális vágyat, illetve a fizikai és szellemi teljesítményt. A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, a ginkgo biloba hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez, a koreai ginzeng pedig támogatja a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

 

Netamin Ginzeng 250 mg (40 tabletta) 

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában az „élet gyökerének” nevezik. Értágító hatása révén elősegítheti a normális véráramlást, ami a megfelelő erekció létrejötte és fenntartása szempontjából is elengedhetetlen. A ginzeng további pozitív hatása, hogy hozzájárulhat a szellemi és fizikai erőnlét megőrzéséhez, a fáradékonyság csökkentéséhez és a koncentráció növeléséhez, illetve támogathatja az immunrendszer működését.

 

Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg

Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg (60 kapszula) 

Az Ashwagandha gyökerét az ősi indiai gyógyászatban több mint 4000 éve nagy becsben tartják. Javíthatja a szervezet ellenálló képességét a stresszel szemben, hozzájárulhat a mentális és fizikai jóllét fenntartásához. Tudományos vizsgálatokban a memóriát, a szellemi és a fizikai teljesítményt is javította, valamint a tesztoszteronszintet is növelte, ami pozitív hatással lehet a libidóra.1-4 Emellett a sperma minőségére és mennyiségére, így a termékenységre is kedvezően hathat.5 A ginzeng tabletta szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: magas vérnyomás esetén nem javasolt, befolyással lehet a vércukor szintre. Adaptogén hatása miatt fogyasztása 6 hétnél tovább nem javasolt!

Hivatkozások

1 Pingali U, Pilli R, Fatima N. Effect of standardized aqueous extract of Withania somnifera on tests of cognitive and psychomotor performance in healthy human participants. Pharmacognosy Res. 2014 Jan;6(1):12-8.
2 Choudhary D, Bhattacharyya S, Bose S. Efficacy and Safety of Ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) Root Extract in Improving Memory and Cognitive Functions. J Diet Suppl. 2017 Nov 2;14(6):599-612.
3 Wankhede S, Langade D, Joshi K, et al. Examining the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial. J Int Soc Sports Nutr. 2015 Nov 25;12:43.
4 Lopresti AL, Drummond PD, Smith SJ. A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled, Crossover Study Examining the Hormonal and Vitality Effects of Ashwagandha ( Withania somnifera) in Aging, Overweight Males. Am J Mens Health. 2019 Mar-Apr;13(2):1557988319835985.
5 Ambiye VR, Langade D, Dongre S, et al. Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:571420.
 

 

Időszak:Mit vegyél be a Netamin Férfierő vitamincsomagból?
Reggeli előtt:2 db Ashwagandha kapszula
Reggeli és ebéd között: 1 db Netamin Ginzeng 250mg tabletta
Vacsora előtt:2 db PoteVitál kapszula

Figyelmeztetés: Alacsony vérnyomásúaknak, illetve vérnyomáscsökkentőt szedőknek nem javasolt a PoteVitál kapszula fogyasztása.

 

PoteVitál potenciakapszula hatóanyag-táblázata:

HatóanyagA napi adag tartalmaz (2 kapszula)NRV%
Magnézium250 mg67%
Cink10 mg100%
B6-vitamin7 mg500%
D3-vitamin33 mcg660%
L-arginin125 mg-
Görögszénamag-kivonat (6:1)83 mg-
Maca-kivonat (10:1)40 mg-
Orvosi vízitorma-kivonat (4:1)25 mg-
Spárgagyökér-kivonat (4:1)25 mg-
Ginkgo biloba-kivonat (50:1)25 mg-
Fokhagyma-kivonat (100:1)20 mg-
Brokkolicsíra-kivonat (10:1)20 mg-
Zabkivonat (10:1)20 mg-
Koreai ginzenggyökér-kivonat (50:1)20 mg-
Feketebors10 mg-
Netamin Ginzeng 250mg hatóanyag-táblázata:
HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%
Ginzeng (porított)250 mg-
Netamin Ashwagandha hatóanyag-táblázata:
HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV%
Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérpor250 mg-

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Férfierő vitamincsomag
14 350 Ft
11 045 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér