fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Zellerpástétom recept

Ízletes, krémes, egészséges pástétom, hideg téli, vagy meleg nyári estékre.

zellerpastetomÍzletes, krémes, egészséges pástétom, hideg téli, vagy meleg nyári estékre. Hozzávalók:

  • 2 közepes zellergumó
  • 3-4 ek. olívaolaj
  • 1 tk. mustármag
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 ek. kókuszzsír
  • ½ csokor petrezselyem
  • 1 ek. sörélesztőpehely
  • himalaya só, ételízesítő - igény szerint

Elkészítés: A két közepes méretű zellert meghámozzuk és kockákra vágjuk. Olívaolajjal kikent tepsiben 150 fokon, 20 perc alatt megsütjük. Közben forgatjuk, nehogy leégjen. Amíg sül a zeller, vízen megpároljuk az apróra vágott lilahagymát. A zellert – miután kihűlt – egy magas falú tálba tesszük, ízesítjük mustármaggal és sóval Botmixerrel alaposan összeturmixoljuk. Ezután adjuk hozzá a megpárolt hagymát, a kókuszolajat, az apróra vágott petrezselyemzöldet, és a sörélesztőpelyhet. Ha szükséges, egyénileg továbbfűszerezhetjük. Forrás: Dankóné R. Magdolna blogja

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér