Az eper tökéletes C-vitamin és antioxidáns forrás, tele van rostokkal, így segíti az emésztést. Ajánlott gyümölcs még fogyókúra idején is, de sport után fogyasztani különösen hasznos káliumtartalma miatt - ha már unod a banánt... Használd ki, hogy végre kapható frissen - jó a fagyasztott is, de mégis a friss gyümölcs az igazi. Ebben a krémes shakeben a kókusszal alkot tökéletes ízharmóniát.
Hozzávalók:
- 2 marék eper
- 1 marék kesudió vagy fehér mandula
- 1 adag kókuszos Vegan Protein Triplex
- 2,5 dl mandulatej (vagy más, semleges ízű növényi tej)
- 2-3 jégkocka (elhagyható)
- kevés növényi szirup, ha édesszájú vagy
Elkészítés:
Robotgépben daráld finomra a kesut vagy mandulát (használhatsz helyettük egy kanál magkrémet is). Add hozzá a többi hozzávalót és addig turmixold, amíg homogén, krémes fagyishaket nem kapsz. Azonnal érdemes fogyasztani, lehetőleg egy napos ablakba vagy erkélyre kiülve, élvezve a még nem annyira égető napsugarakat! Egészségedre!