fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
15000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Receptek
Meggyes-gyömbéres turmix izomlázra

Meggyes-gyömbéres turmix izomlázra

Gyulladáscsökkentő, izomregenerációt segítő alapanyagokból összeállított finom, krémes vegán turmix recept. Izomláz ellen nyújts, hengerelj és idd ezt!

Ismered az érzést, mikor egy jó edzés után kellemes izomlázad van? És azt, amikor másnap már érzed, hogy ez kicsit sok volt, harmadnapra pedig úgy tudsz csak mozogni, mint egy ólomrobot? Legjobb persze ésszerű keretek közt tartani az erősítést, rendszeresen és alaposan nyújtani levezetés gyanánt. Ha még így is fáj a másnap, akkor kapd elő a hengered vagy/és masszírozó eszközeid, kicsit mozgasd át magad, végy egy forró fürdőt és miközben a meleg vízben kellemesen ellazulnak a feszülő izmok, kortyold el ezt a direkt izomlázra összeállított turmixot! A fehérje segíti az  izomregenerációt. A gyömbér fájdalom- és gyulladáscsökkentő, a meggyben található különleges flavonoidok és antocianin vegyületek szintén erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásúak. Így több oldalról is támogatod az izmok regenerációját - és egy kellemes gasztronómiai élményben is részed lesz ;)!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Nincs más dolgod, mint mindent jól összeturmixolni és már ihatod is. Egészségedre!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér