Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
4000 Ft felett ingyenes szállítás!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Receptek
Őszi diós piskóta

Őszi diós piskóta

A hűvös időjárás beköszöntével, feldobhatjuk a hangulatot, egy finom és tápláló süteménnyel. Mivel az idény gyümölcsöket, olajos magvakat érdemes elsődlegesen fogyasztani, az ajánlatunk: a diós piskóta.

Diós piskóta(vegán)A hűvös időjárás beköszöntével, feldobhatjuk a hangulatot, egy finom és tápláló süteménnyel. Mivel az idény gyümölcsöket, olajos magvakat érdemes elsődlegesen fogyasztani, az ajánlatunk:

a diós piskóta.

Hozzávalók:

40 dkg liszt (fele teljes kiőrlésű, fele finomliszt)

20 dkg nyírfacukor vagy 15 dkg barna cukor

10 dkg darált dió

1 ek. foszfátmentes sütőpor

10 ek. napraforgóolaj

*½ l tej

Elkészítés:

Előbb összekeverjük a piskóta száraz hozzávalóit, majd hozzáadjuk az olajat és a tejet is. Az egészet alaposan elkeverjük, majd 10-15 percig állni hagyjuk. Végül olajjal megkent, lisztezett tepsibe téve 170 C-fokon, 35 perc alatt kisütjük.

*: állati termék mentes étrend esetén helyettesíthető növényi tejjel

Forrás: Dankóné R. Magdolna blogja

Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér