fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Padlizsán négymagvas bundában

A rántott ételek csodáját bizonyítja, hogy a karfiol, gomba és a padlizsán is hirtelen fogyasztható, sőt kifejezetten finom csemege lesz mindazoknak, akik egyébként rá sem néznének ezekre a zöldségekre – így például a gyerekeknek is! Az ízélményt lehet tovább fokozni úgy, hogy közben még egészségesebb is lesz a főztünk! Sokszor kipróbált példa erre a négymagvas bundában sült padlizsán.

Hozzávalók:padlizsán

2-3 padlizsán

Liszt

Fokhagyma

Kurkuma

Búzacsíra

Víz

Tökmag

Szezámmag

Lenmag

Napraforgómag

Készítsük el először a panír-keveréket, amely egy sűrű-palacsintatészta liszt, víz, fokhagyma, kurkuma, búzacsíra és só felhasználásával.

A padlizsán-szeleteket áztassuk vízbe kicsit, hogy ragadjon rá a liszt. A vizes áztatás után lisztbe forgatjuk, majd jön a panír-keverékbe mártás. Ezután az összetört tökmag, szezámmag, lenmag és napraforgómag keverékbe forgatjuk, majd egy enyhén olajozott tepsiben 200 fokra előmelegített sütőben kisütjük – egyszer mindenképp forgassuk meg sütés közben, hogy egyenletesen süljön!

Finom, ropogós, személyes javaslatom a krumplipüré és paradicsomsaláta mellé.

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér