Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
14900 Ft felett ingyenes szállítás!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Cikkek
Az avokádó és a lazac remek párosítás salátában is.

Színkavalkád saláta avokádóval, grapefruittal és lazaccal

Avokádó, lazac és grapefruit zöld salátával: nem csak szemet gyönyörködtető látvány, de az ízlelőbimbók is hálásak lesznek érte. Nem mindennapi recept a cikkben!

Ez a saláta nem csak szín-, de igazi ízkavalkád is! Előételnek, könnyű ebédnek, vagy vacsorára is pompás! Ez az étel igazán megérdemli, hogy kényelmesen, ráérősen falatozzuk úgy, hogy mindenből kerüljön egy darabka a villára! ;-)

Az avokádó és a lazac remek párosítás salátában is.Hozzávalók adagonként:

5 dkg füstölt lazac

1 marék zöldsaláta (nálam madársaláta)

fél érett puha avokádó

fél grapefruit

negyed fej lilahagyma

Öntethez:

1 evőkanál grapefruitlé

1 teáskanál balzsamecet

2 evőkanál olívaolaj

só, bors

A zöldsalátával megágyaztam egy nagy tányéron, a lilahagymát vékonyra szeleteltem, a grapefruitot szintén vékony szeletekre vágtam, úgy, hogy a fehér hártya ne kerüljön rá. Az avokádót hosszában a mag mentén félbevágtam majd egy mozdulattal szétcsavartam, így kettévált. Lehúztam róla a héját és szintén hosszában felszeleteltem. Az öntet hozzávalóit csak simán rácsorgattam csak a salátára, de össze is lehet előre keverni, sózni, borsozni aztán egyben ráönteni, picit összeforgatni és kész is.


Forrás: Pálmafa Project Blog, Zsuzsi blogja

Ezt láttad már?
Fekete retek, a téli vitaminbomba: receptek
Netamin Facebook oldal Netamin Tiktok oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér