fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk

Póréhagymás kínai kel saláta

DSC_7471Nagyon egyszerű, finom, egészséges, olcsó saláta :-).

Hozzávalók:

  • 1 szál póréhagyma
  • 1/2 kínai kel
  • 15 dkg olajbogyó
  • 15 dkg natúr tofu
  • 4-5 ek. extra szűz olívaolaj
  • 1 ek. sörélesztőpehely
  • himalaya só - ízlés szerint
  • citromlé - ízlés szerint

Elkészítés:

Miután megmostuk, a póréhagymát felkarikázzuk, a kínai kelt pedig felaprítjuk.

A tofut felkockázzuk, az olívabogyóról lecsepegtetjük a levét, úgy adjuk hozzá.

Mindezt egy nagy tálba tesszük.

Az öntethez az olajat kikeverjük a sörélesztőpehellyel, sóval és citromlével.

Ezt tálalás előtt 10-15 perccel öntsük csak a saláta alapra.

Forrás: Dankóné R. Magdolna blogja

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal