Készíts palacsintát liszt és tojás nélkül! Igazi tartalmas és laktató reggeli, ezzel jó indítani a napot! A csokoládés fehérjepor izgalmas ízt ad neki, nincs is szükséged egyéb más édesítésre. Kellemesen eltelít és elegendő energiát ad egész délelőttre! Megpakolhatod gyümölcsökkel, de készíthetsz hozzá növényi tejszínből habot is.
Hozzávalók 8 adaghoz:
- 1 adag csokoládés Vegan PROT3IN TRIPLEX fehérje
- 100 gramm zabpehely
- 1 banán
- 250 ml mandulatej
- 1 csapott teáskanál sütőpor
Elkészítés:
- Keverd össze a hozzávalókat egy közepes méretű tálban. A tésztának sűrűnek kell lennie. Ha túl száraz, adj hozzá több mandulatejet.
- Melegíts fel egy közepes méretű teflonbevonatú palacsintasütőt alacsony hőfokon. Púpozott evőkanállal mérd ki a palacsintákat, és olaj nélkül süsd őket meg.
- Süsd mindkét oldalt barnára alacsony hőfokon, hagyj sülni egy oldalt legalább 1-2 percig, mielőtt megfordítanád. Helyezz nyomást a palacsintákra, hogy kilapuljanak és belülről is átsüljenek. Hagyd a kész palacsintákat állni néhány percig, hogy kihűljenek és megkeményedjenek.
Tálalhatod mogyoróvajjal és gyümölcsökkel, vagy juharsziruppal.