fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
C0100010
Netamin PCOS / Inzulinrezisztencia + Fogyás válogatáscsomag

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin PCOS / Inzulinrezisztencia + Fogyás válogatáscsomag

1 havi adag
Netamin PCOS / Inzulinrezisztencia + Fogyás válogatáscsomag
 • Speciális fogyókúrás összeállítás inzulinrezisztencia és/vagy PCOS esetére
 • Komplex és természetes támogatás…
 • a hormon- és anyagcserezavarok elleni küzdelemhez
 • az egészséges vércukor- és inzulinszint fenntartásához
 • a zsír energiává történő alakításához, testsúly csökkentéséhez

Nincs készleten
A te megtakarításod: 1 305 Ft (9%)
Jelenleg nem rendelhető
A csomag tartalma:
 • 1 db Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg (1 x 2990 Ft)
 • 1 db Netamin Mio-Inozitol por (1 x 4490 Ft)
 • 1 db Netamin Almaecet 400 mg kapszula (1 x 2675 Ft)
 • 1 db HERBAL zsírégető tabletta (1 x 4370 Ft)
 • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 1305 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 11 898 Ft. Megtakarítás 3 966 Ft.

Rendezd a felborult inzulinháztartást és aktivizáld a zsírégető folyamatokat!

Egészséges, alacsony energiatartalmú étrend és sok mozgás – ennyi a sikeres fogyás titka, ugye? Sajnos az inzulinrezisztenciában szenvedők számára a képlet mégsem ennyire egyszerű. Felborult inzulinháztartással sokszor még a legnagyobb eltökéltség mellett sem akar megmoccanni a mérleg nyelve.

az inzulinrezisztencia ördögi köre

Szervezetedben az inzulin feladata, hogy a vérben lévő cukor (glükóz) bejutását segítse a sejtekbe. Az inzulin tulajdonképpen egy kulcs, ami kinyitja a sejtbe vezető ajtót a glükóz számára. Ha már bejutott, a sejt energiaként felhasználja azt.

Inzulinrezisztenciáról beszélünk, ha a sejtek nem képesek megfelelően felhasználni a glükózt, mivel ellenállnak az inzulinnak (rezisztensek rá). Olyan ez, mintha az ajtókon lévő zárak berozsdásodtak volna: a kulcs már nem fordul el bennük, ezért a glükóz sem tud bejutni a sejtbe.

A véráramban felhalmozódó glükózt a tested zsírként raktározza el, de így a sejtek nem jutnak energiához, ezért üzennek is az agynak, hogy táplálékra van szükségük. Eluralkodik rajtad a farkaséhség, amit szénhidrátban gazdag ételekkel csillapítasz: az „ördögi kör” pedig újraindul.

Mi tudja megtörni ezt az ördögi kört? A sejtek inzulinérzékenységének javítása!

A növekvő inzulinérzékenység hatására csökken az inzulinigény, ami alacsonyabb vércukorszintet, kevesebb zsírraktározást, aktívabb zsírégetést, több energiát és csökkent éhséget eredményez.

Speciális válogatáscsomagunk olyan tudományosan bizonyított hatóanyagokból áll, amelyek megfelelő étrend és rendszeres fizikai aktivitás mellett támogatják:

 • a szervezet inzulinérzékenységét, így az egészségesebb glükózanyagcserét és a vércukorszint optimalizálását,
 • az étvágy szabályozását,
 • a zsír energiaként történő felhasználását.

A csomag a plusz kilók ellen küzdő, policisztás petefészek szindrómában (PCOS) szenvedő hölgyek számára is tökéletes választás, hiszen ez a hormonális probléma majdnem minden esetben kéz a kézben jár az inzulinrezisztenciával. Ebből következően a hatékony fogyás PCOS esetén is csak az inzulinháztartás helyreállításával lehetséges!

A csomag tartalma:

HERBAL zsírégető tabletta

HERBAL zsírégető tabletta

Az anyagcsere sebessége nagyon fontos tényező a fogyásban. A lassú anyagcserével rendelkezők nem égetnek el sok kalóriát nyugalmi állapotban, könnyebben híznak, nehezebben fogynak. Kutatások igazolják, hogy sajnos a PCOS és inzulinrezisztencia kéz a kézben járnak a lassabb anyagcserével.1,2 A HERBAL zsírégető tabletta természetes összetevőivel segít a lomha anyagcsere pörgetésében, a testsúlykontrollban és a túlzott étvágy leküzdésében. A benne lévő króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Netamin Mio-Inozitol por

A mio-inozitol egy vitaminszerű anyag, ami nélkülözhetetlen a sejtek közötti kommunikációhoz. Kutatások szerint a mio-inozitol természetes inzulinérzékenyítő, ezért nagy sikerrel alkalmazható például PCOS, inzulinrezisztencia, metabolikus szindróma, 2-es típusú cukorbetegség esetén.3,4 Egyes tudományos vizsgálatok szerint a mio-inozitol akár ugyanolyan hatékony lehet az inzulin- és egyéb hormonszintek javításában és a testsúly csökkentésében, mint az inzulinrezisztencia és diabétesz esetén leggyakrabban alkalmazott gyógyszeres kezelés!5-7

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mgNetamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

Az alfa-liponsav csaknem minden emberi sejtben természetesen jelen van. Kofaktorként részt vesz az egészséges glükózanyagcserében és energiatermelésben. Egy 2018-as tudományos összefoglaló cikk szerint az ALA csökkenti az éhgyomri vércukorszintet, inzulinszintet és inzulinrezisztenciát.8 Egy 2017-es összefoglaló szerint az ALA csökkenti a testtömeg-indexet és átlagosan 1,27 kg-mal több fogyást eredményez, mint a hatóanyagmentes placebo.9

Netamin Almaecet kapszula 60 dbNetamin Almaecet 400 mg kapszula

Az almaecet alkalmazásának nagy hagyománya van a diétázók, fogyni vágyók körében. Kutatások alapján az almaecet segíthet az éhségérzet és kalóriabevitel csökkentésében, míg egy 2009-es vizsgálat szerint a mindennapi ecetfogyasztás csökkenti a testsúlyt, testtömeg-indexet, zsigeri zsírt és derékbőséget.10-12 Kutatások azt is kimutatták, hogy a rendszeres ecetfogyasztás javíthatja az inzulinérzékenységet és segíthet kiegyenlítettebbé tenni a vércukorszintet.10,13-1

Hivatkozások

Hivatkozások: 

1 Georgopoulos NA, Saltamavros AD, Vervita V, et al. Basal metabolic rate is decreased in women with polycystic ovary syndrome and biochemical hyperandrogenemia and is associated with insulin resistance. Fertil Steril. 2009;92(1):250-255.
2 Maciak S, Sawicka D, Sadowska A, et al. Low basal metabolic rate as a risk factor for development of insulin resistance and type 2 diabetes. BMJ Open Diabetes Res Care. 2020;8(1):e001381.
3 Croze ML, Soulage CO. Potential role and therapeutic interests of myo-inositol in metabolic diseases. Biochimie. 2013;95(10):1811-1827.
4 Unfer V, Facchinetti F, Orrù B, et al. Myo-inositol effects in women with PCOS: a meta-analysis of randomized controlled trials. Endocr Connect. 2017;6(8):647-658.
5 Nas K, Tűű L. A comparative study between myo-inositol and metformin in the treatment of insulin-resistant women. Eur Rev Med Pharmacol Sci. 2017;21(2 Suppl):77-82.
6 Nehra J, Kaushal J, Singhal SR, et al. Comparison of Myo-inositol versus Metformin on anthropometric parameters in polycystic ovarian syndrome in women. Int J Pharm Pharm Sci 2017;9:144-8.
7 Shokrpour M, Foroozanfard F, Afshar Ebrahimi F, et al. Comparison of myo-inositol and metformin on glycemic control, lipid profiles, and gene expression related to insulin and lipid metabolism in women with polycystic ovary syndrome: a randomized controlled clinical trial. Gynecol Endocrinol. 2019;35(5):406-411.
8 Akbari M, Ostadmohammadi V, Lankarani KB, et al. The effects of alpha-lipoic acid supplementation on glucose control and lipid profiles among patients with metabolic diseases: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Metabolism. 2018;87:56-69.
9 Kucukgoncu S, Zhou E, Lucas KB, et al. Alpha-lipoic acid (ALA) as a supplementation for weight loss: results from a meta-analysis of randomized controlled trials. Obes Rev. 2017;18(5):594-601.
10 Liljeberg H, Björck I. Delayed gastric emptying rate may explain improved glycaemia in healthy subjects to a starchy meal with added vinegar. Eur J Clin Nutr. 1998;52(5):368-371.
11 Johnston CS, Buller AJ. Vinegar and peanut products as complementary foods to reduce postprandial glycemia. J Am Diet Assoc. 2005;105(12):1939-1942.
12 Kondo T, Kishi M, Fushimi T, et al. Vinegar intake reduces body weight, body fat mass, and serum triglyceride levels in obese Japanese subjects. Biosci Biotechnol Biochem. 2009;73(8):1837-1843.
13 Johnston CS, Kim CM, Buller AJ. Vinegar improves insulin sensitivity to a high-carbohydrate meal in subjects with insulin resistance or type 2 diabetes. Diabetes Care. 2004;27(1):281-282.
14 Brighenti F, Castellani G, Benini L, et al. Effect of neutralized and native vinegar on blood glucose and acetate responses to a mixed meal in healthy subjects. Eur J Clin Nutr. 1995;49(4):242-247.
15 Johnston CS, Steplewska I, Long CA, et al. Examination of the antiglycemic properties of vinegar in healthy adults. Ann Nutr Metab. 2010;56(1):74-79.

Időszak:Mit vegyél be a Inzulinrezisztencia/PCOS + Fogyás válogatáscsomagból?
Reggeli előtt: 2 gramm Netamin Mio-inozitol por (2 csapott mokkáskanálnyi, vagy 4 ml-nek megfelelő mennyiség) folyadékban elkeverve
Ebéd előtt:1 db Netamin Almaecet kapszula, bő folyadékkal
Ebéd és vacsora között, lehet mindig ugyanazon időszakban:1 db Netamin Alfa-liponsav kapszula. 1 db Herbal Zsírégető tabletta
Vacsora előtt:1 db Netamin Almaecet kapszula, bő folyadékkal

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)
Alfa-liponsav200 mg
Netamin Almaecet 400 mg kapszula
HatóanyagA napi adag tartalmaz (2 kapszula)*NRV%
Almaecet por (5% savtartalommal)800 mg-
Netamin Mio-Inozitol por
HatóanyagA napi adag tartalmaz (2 gramm)*NRV%
Inozitol (myo-inositol)2000 mg-
Netamin Herbal Zsírégető tabletta 
HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%
Króm100 mcg250%
Guarana-kivonat (21% koffeintartalommal)200 mg-
Szibériai ginzeng-kivonat150 mg-
Keserű narancs (6% szinefrintartalommal)50 mg-
Virágpor20 mg-
Fehér fűz kéreg5 mg-

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér