fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
V0200001
Netamin Natúr Borsó fehérje 500g

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
1 290 - 1 590 Ft

Netamin Natúr Borsó fehérje 500g

500 g (15 adag)
Netamin Natúr Borsó fehérje 500g
  • Borsóból kinyert természetes növényi fehérje
  • 80%-os fehérjetartalom
  • Használhatod turmixokhoz, főzéshez, sütéshez
  • Alkalmas sportoláshoz, fogyókúrához
  • Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára is
  • Fogyaszd az egészséges életmód részeként!
  • 8780,-/kg

Készleten
4 390 Ft
Egységár: 8780 Ft/kg
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 3 951 Ft. Megtakarítás 1 317 Ft.
Újrahasznosítva
A termék csomagolása környezetbarát kraft zacskóból készült. A termék karbonlábnyoma: 27,0
Karbonlábnyom

Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Magas, 80%-os fehérjetartalom! 100 grammban 80 gramm protein!

A borsó fehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik, nem csak tápértéke, de emészthetősége és hasznosulása miatt is. A borsó fehérje aminosav profilja kiváló (tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat), elenyésző mennyiségű szénhidrátot és zsírt, valamint 0% koleszterint tartalmaz. Ennek köszönhetően tökéletes megfelel az aktív, egészséges életmódot követő embereknek. 

A borsó fehérje könnyen emészthető, nem okoz kellemetlen emésztési zavarokat, és felszívódási aránya rendkívül magas, 98 százalékos!1 A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni. Várandós és szoptató kismamák is biztonsággal fogyaszthatják, a kiegyensúlyozott és változatos étrend kiegészítéseként, a fokozott fehérjeigény kielégítésére. A legújabb kutatások szerint terhesség idején napi 1,7-1,8 g/testsúly kg fehérje bevitelére lehet szükség.

Használhatod főzéshez és sütéshez is!

A borsó fehérje meleg vagy hideg receptekhez is felhasználható. Hő hatására a fehérjetartalom nem csökken, a fehérje mindössze denaturálódik, azaz megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy a tojás sütésekor az állaga megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a teljes mennyiséget. 


Ideális választás:

•    A glutén- és laktózérzékenyeknek 

•    Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára 

•    A szóját vagy állati eredetű fehérjét tartalmazó termékek helyettesítésére 

•    Ha magas fehérjetartalmú (80g/100g) fehérjeport keresel 

•    Ha természetesen tiszta, mesterséges összetevőktől mentes fehérjére vágysz 

•    Fogyókúrához, sportoláshoz 

•    Egészséges fehérjedús, illetve diétás ételek elkészítéséhez 


A Netamin Natúr Borsó Fehérje garantáltan:

•    Gluténmentes 

•    Laktózmentes 

•    GMO mentes 

•    Nem tartalmaz szóját 

•    Nem tartalmaz cukrot vagy édesítőszert 

•    Nem tartalmaz adalékanyagot 

•    Nem tartalmaz állati eredetű összetevőt 


A borsó fehérje 5 jótékony hatása

Számtalan táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy a borsó fehérje az egyik legtökéletesebb fehérjeforrás az emberi szervezet számára. Olyan pozitív egészségügyi hatásokkal bír, melyek felülmúlják az állati eredetű fehérjéket és az egyéb növényi fehérjéket is.

1. Segíti a fogyást

A fehérjék ún. „termikus” hatással bírnak, vagyis emésztés során a szervezetben hő keletkezik. Mivel a fehérjék megemésztéséhez sok energiára van szükség, egy magas fehérjetartalmú étrenddel több kalóriát és több zsírt égetünk el. De ez még nem minden: egy 2011-ben publikált kutatás szerint az étkezés előtt 30 perccel elfogyasztott borsófehérje turmix jobban telít, mint a tejsavó fehérje. 2

2. Támogatja a szív egészségét

2009-ben kanadai tudósok kimutatták, hogy a borsó fehérje képes csökkenteni a magas vérnyomást.3 Egy másik, az American Journal of Epidemiology című szaklapban publikált kutatás szerint az étrendben található állati eredetű fehérjék lecserélése növényi fehérjékre csökkenti a koszorúér-betegség kockázatát. 4

3. Csökkentheti a vesebetegség kockázatát

Kanadai kutatók azt találták, hogy a borsó fehérje fogyasztása akár késleltetheti vagy meg is akadályozhatja a krónikus vesebetegség kialakulását. 5 A borsó fehérje kiváló táplálék a már kialakult krónikus vesebetegség esetén is, elsősorban vérnyomáscsökkentő tulajdonsága miatt (a vesebetegség ugyanis súlyos szív- és érrendszeri problémákhoz vezethet).

4. Erősíti az izomzatot

Egy 2015-ben publikált kutatás alapján a borsó fehérje ugyanolyan pozitív hatással van az izomnövekedésre és izom regenerációra, mint a tej alapú fehérjeporok.6 Emellett a borsó fehérjének kiemelkedő az l-arginin tartalma, ami egy izomépítést nagymértékben segítő aminosav.

5. Segíthet a vércukorszint szabályozásában

A Torontói Egyetem 2014-ben közzétett kutatási eredményei szerint a borsó fehérje javítja a vércukorszint-szabályozást. A kutatók azt figyelték meg, hogy borsó fehérje fogyasztása után a vércukorszint alacsonyabb volt, mint egyébként az étkezések után lenni szokott.7

Netamin Natúr Borsó fehérje, fantasztikus áron >> illeszd be Te is étrendedbe!

Adagolás: Fehérjeturmixként 3 csapott evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez. 


 

Hivatkozások

Hivatkozások: 1 http://www.naturalnews.com/046958_pea_protein_amino_acids_hypoallergenic.html 2 Abou-Samra R et al. Effect of different protein sources on satiation and short-term satiety when consumed as a starter. Nutr J. 2011 Dec 23;10:139. 3 http://www.medicalnewstoday.com/articles/143262.php 4 Kelemen LE et al. Associations of dietary protein with disease and mortality in a prospective study of postmenopausal women. Am J Epidemiol. 2005 Feb 1;161(3):239-49. 5 http://www.medicalnewstoday.com/articles/143262.php 6 Babault N et al. Pea proteins oral supplementation promotes muscle thickness gains during resistance training: a double-blind, randomized, Placebo-controlled clinical trial vs. Whey protein. J Int Soc Sports Nutr. 2015 Jan 21;12(1):3. 7 Mollard RC et al. Acute effects of pea protein and hull fibre alone and combined on blood glucose, appetite, and food intake in healthy young men--a randomized crossover trial. Appl Physiol Nutr Metab. 2014 Dec;39(12):1360-5.

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Natúr Borsó fehérje 500g
4 390 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal