fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100011
Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg

60 kapszula - 2 havi adag
Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg
 • Napi 250 mg ashwagandha (indiai ginzeng), növényi kapszulában, 60 napi adag
 • Az ashwagandha segíthet neked, ha:
 • ...lemerültek a fizikai és/vagy szellemi tartalékaid
 • ...folyton fáradt vagy és emiatt a hangulatod is rossz
 • ...növelni szeretnéd az energiaszinted és állóképességed

Készleten
3 570 Ft
Egységár: 60 Ft/kapszula
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 3 213 Ft. Megtakarítás 1 071 Ft.
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 80,0
Karbonlábnyom

Ha egyszerűen maga alá gyűr a fáradtság… Ha kimerült vagy és ez a hangulatodra is rányomja a bélyegét... Ha fizikai és szellemi frissességre van szükséged…

Válaszd a Netamin Ashwagandha kapszulát! A termék napi adagja (1 kapszula) 250 mg ashwagandha (indiai ginzeng, Withania somnifera) gyökérport biztosít. Az ashwagandha támogathatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét, a gyengeség és a krónikus fáradtság leküzdését.

Ashwagandha: 4000 éve a vitalitás szolgálatában

A vitalitás maga az életerő, a testi és szellemi erőnlét, amire feladataink elvégzéséhez a mindennapokban szükségünk van. Már őseink is tudták, hogy milyen fontos a vitalitás megőrzése, de azt még ők sem sejthették, hogy később csak még inkább felértékelődik: a 21. század rohanó, stresszes világában igazi „Szent Grál” az egészséges energiaszint, a testi-lelki-szellemi egyensúly. Az ashwagandha egy Indiában és Délkelet-Ázsiában honos gyógynövény, aminek a gyökerét az ősi indiai gyógyászatban, az Ájurvédában több mint 4000 éve nagy becsben tartják. Az egyik fő „rasajana”, azaz fiatalító, életerővel feltöltő készítmény. Nem véletlenül ismert „indiai ginzeng” néven is: az ashwagandha hatékony és természetes ellenszere a kimerültségnek, fáradtságnak és gyengeségnek. Emellett a fizikai stressz okozta ideges tüneteket is enyhítheti, javítja az energiaszintet és a hangulatot, nyugtató hatással bírhat az idegrendszerre.

Az ashwagandha szervezetünkre gyakorolt tulajdonságai

A sok évezredes hagyományos felhasználás után a modern orvostudomány is felfigyelt az ashwagandha jótékony tulajdonságaira. Adaptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy olyan fitonutrienseket tartalmaz, melyek segítik a szervezetet a fizikai vagy mentális stresszhez való alkalmazkodásban. Az adaptogéneket a stressz negatív hatásainak csökkentésére, a szorongás enyhítésére, illetve az ellenálló képesség és fizikai/szellemi teljesítmény javítására használják.1 

✔️ Javíthatja a szervezet ellenálló képességét a stresszel szemben 

✔️ Hozzájárulhat a mentális és fizikai jóllét fenntartásához 

✔️ Segíthet a fizikai és mentális képességek fenntartásában gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén

 ✔️ Segíthet a mentális egyensúly és érzelmi stabilitás fenntartásában 

✔️ Támogathatja a tanulást, memóriát és az emlékezési képességet 

✔️ Támogathatja a mentális funkciók fenntartását idős korban 

✔️ Támogathatja az elalvást, hozzájárul az optimális relaxációhoz 

✔️ Antioxidáns hatása révén védheti az általános egészséget 

✔️ Támogathat mentális és idegi feszültség, idegesség idején

Kiknek ajánlott az ashwagandha használata?

 • Fizikailag vagy szellemileg megterhelő munkát végzőknek
 • Fokozott és/vagy hosszan tartó stressz alatt lévőknek
 • Fáradékonyságban, krónikus fáradtságban, energiahiányban szenvedőknek
 • Szorongásban, hangulati zavarokban szenvedőknek
 • Koncentrációhiánytól, memóriaproblémáktól szenvedőknek
 • Rosszul alvóknak, álmatlanságban vagy egyéb alvászavarban szenvedőknek
 • Legyengült immunrendszerűeknek, illetve betegségből lábadozóknak
 • MINDENKINEK, aki plusz energiára vágyik!

A Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg-ot tartalmaz az Ashwagandha (indiai ginzeng, Withania somnifera) gyökerének őrleményéből, növényi kapszulában. 100% vegán termék, 60 napra elegendő adag!

Figyelmeztetés: terhesség vagy szoptatás alatt  kérje ki kezelőorvosa tanácsát a termék szedéséről! A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált. Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem "egyenszínűek", a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk - így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.

OGYÉI szám: 23537/2020. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Hivatkozások

1 Wankhede S, Langade D, Joshi K, et al. Examining the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial. J Int Soc Sports Nutr. 2015 Nov 25;12:43.

Adagolás:Felnőtteknek napi 1 kapszula, bő folyadékkal, reggeli étkezés előtt.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV%
Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérpor250 mg-
Összetevők: Ashwagandha gyökérpor, növényi kapszula, emulgeálószer (dikalcium foszfát, mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg
3 570 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér