fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
1000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
N0100175
Netamin UroVitál hölgyeknek

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin UroVitál hölgyeknek

60 kapszula
Netamin UroVitál hölgyeknek
  • Természetes segítség hölgyeknek vizelet-visszatartási problémák/inkontinencia esetére
  • Csakis természetes hatóanyagok
  • Klinikai vizsgálatok igazolják hatékonyságát
  • Vizeletcsöpögés, vizelet-visszatartási nehézségek, hiperaktív hólyag

Készleten
3 990 Ft
Egységár: 67 Ft/kapszula
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 3 591 Ft. Megtakarítás 1 197 Ft.
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 81,8
Karbonlábnyom

A vizeletinkontinencia (vizelet-visszatartási nehézség) életminőséget rontó, kínzó probléma. A hölgyek egymás között sem szívesen beszélnek róla, így az érintetteknek még inkább úgy tűnhet: egyedül vannak a problémával. Pedig a statisztikák nem ezt mutatják! Az Egyesült Államokban végzett átfogó felmérés alapján 4-ből 1 nő tapasztal valamilyen vizelet-visszatartási problémát már 30 és 59 éves között is.

Mi sorolható a komolyabb vizelettartási problémák közé?

-    vizeletcsepegés: általában tüsszentés, köhögés, erőteljes nevetés, fizikai aktivitás hatására -    akaratlan vizeletvesztés: a vizeletürítés kontrolljának elveszítése -    hiperaktív hólyag: hirtelen vizelési inger érzése, miközben a húgyhólyag még csak félig telt meg. -    gyakori éjszakai vizelési inger: alvási nehézségek, amelyek hátterében gyakori vizelési inger áll (éjszakánként legalább 2-3 alkalom).

Kiket érinthet vizelet-visszatartási probléma hölgyek körében?

Léteznek házi gyógymódok a felfázásraHölgyek esetén 3 nagyobb csoportot különíthetünk el, akiket jellemzően érint ez a probléma. A 3 csoport 3 különböző életszakaszhoz köthető, melyek a következők:

1) Várandósság, szülés utáni időszak

A terhesség alatt a nők többsége tapasztal vizeletcsepegést, de sokaknál a szülés után is fennáll a probléma. Az Inko Klub Egyesület 210 fő megkérdezésével végzett kutatásában a válaszadók 92%-a szülést követően enyhe fokú inkontinenciát tapasztalt, 7%-uk pedig közepesen erőset. Minden negyedik nő még évekkel a szülés után is küzd ezzel a problémával (ezt is hívják ún. stressz inkontinenciának). 1

2) Változókor (menopauza, klimax)

A menopauza során bekövetkező hormonális változások nem csak hőhullámokat, hangulatingadozást okozhatnak, hanem vizeletcsepegést, vagy akár komolyabb inkontinenciát is.

3) Időskor

Az izmok gyengülése, a hormonális változások következtében 60 éves kort követően évről évre nő az esélye annak, hogy a kellemetlen panaszok valamelyike jelentkezzen. 70 éves kor fölött már kb. 80% az esélye annak, hogy az inkontinencia valamilyen súlyosságban rendszeres gondot okozzon.

Természetes segítség vizelet-inkontinencia esetére

Friss kutatások igazolták, hogy a tökmagkivonat és szójacsíra-kivonat együttesen hatékony segítséget nyújthatnak a hölgyeknek ebben a zavaró problémában. A tökmagot már évezredek óta használják húgyhólyag-és veseproblémák esetén. Bizonyítottan hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségéhez, segít fenntartani a normális húgyhólyag működést és a vizelet normál áramlását. 

A szója-izoflavonokat sikerrel alkalmazzák a klimax kellemetlen tüneteinek enyhítésére. A benne található L-argininnek tulajdonítják azt, hogy serkenti a szervezet nitrogén-oxid termelését, ami hozzásegíti a húgyhólyagot egy ellazult állapothoz. Ebben az esetben az ellazulás azt jelenti, hogy az izmok nem feszülnek, így megnő a húgyhólyag vizelettartó kapacitása.

Milyen változásokról számoltak be, akik a tökmagkivonat és szójacsíra-kivonat kombinációját alkalmazták inkontinencia problémájukra?

Egy 2001-es Japán kutatásba 39 hölgyet vontak be, akik már túlvoltak a menopauzán és inkontinencia problémákkal küzdöttek. Tökmagkivonatot és szójacsíra-kivonatot kaptak 6 héten át, majd az alábbi tünetek alakulását figyelték náluk: -    a vizeletinkontinencia gyakorisága -    vizelés gyakorisága a nap folyamán -    vizelés gyakorisága az éjszaka folyamán -    alvás nyugodtsága 

Legyél felszabadultan egészségesAz eredmények megdöbbentőek voltak! Az első héten az alanyok átlagosan napi 7,3 kisebb-nagyobb inkontencia „balesetről” számoltak be. Hat hét elteltével ez a szám 1,5-re csökkent. 79%-os javulás! A vizelés általános gyakorisága is jelentősen csökkent, ahogy az inger miatti éjszakai ébredések is. Az első héten még csak az résztvevők 16%-a nyilatkozott úgy, hogy nyugodtak az éjszakái, a 6. hét után ez a szám 60%-ra emelkedett. A kutatási időszak végén a résztvevők 3/4-e egyértelműen úgy nyilatkozott, javulást tapasztalt helyzetét illetően.2 

A Netamin UroVitál ezekre a klinikai kísérletekre alapozva született meg. Aktív hatóanyagai a tökmagkivonat és szójacsíra-kivonat, abban az arányban, ahogy a tudományos eredmények indokoltnak látják. Ne hagyd, hogy ez a probléma megkeserítse az életedet! A gond nem egyedi és sokan képesek voltak már megküzdeni vele. Lépj be ebbe a táborba Te is! Élvezd a hétköznapok apró pillanatait, merj nevetni, hosszú sétákra menni ismét

Fokozd a hatást egyszerű, bármikor elvégezhető tornagyakorlatokkal, ezekről ide kattintva olvashatsz. 

OGYÉI szám: 17754/2016. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. 

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem "egyenszínűek", a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk - így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt. 


 

Hivatkozások

Forrás: 1 http://www.origo.hu/itthon/20060918azinkontinencia.html?pIdx=1 2 Sogabe H, Terado T. Open clinical study of effects of pumpkin seed extract/soybean germ extract mixture-containing processed food on nocturia. Jpn J Med Pharm Sci. 2001 Nov;46(5):727-37.

Felnőtteknek napi 2 kapszula, lehetőleg étkezés közben. A termék szóját tartalmaz!

HatóanyagA napi adag tartalmaz (napi 2 kapszula)NRV%
Tökmagkivonat520 mg-
Szójacsíra-kivonat (40% izoflavon)80 mg-

Összetevők:

Tökmagkivonat, emulgeálószer (mikrokristályos cellulóz), növényi kapszula, szójacsíra kivonat, csomósodást gátló (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), maltodextrin

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin UroVitál hölgyeknek
3 990 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér