fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
5000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Y0100009
Netamin Pocaklakó© terhesvitamin

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Pocaklakó© terhesvitamin

30/90 tabletta
Netamin Pocaklakó© terhesvitamin
  • Ebből a termékből többféle kiszerelést választhatsz! A nagyobb kiszerelés árban mindig kedvezőbb!
  • JÓDMENTES multivitamin a várandósság és szoptatás idejére
  • KOMPLEX támogatás: 20-féle létfontosságú tápanyag kombinációja
  • Biológiailag aktív foláttal, szerves szelénnel, magasabb E-vitamin-tartalommal
  • Jól felszívódó és hasznosuló, szerves vassal
  • Már a terhesség tervezésétől szedhető, a várandósság teljes ideje és a szoptatás alatt is

Készleten
2 990 - 7 490 Ft
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 63,3
Karbonlábnyom

Terhesvitamin biológiailag aktív foláttal, szerves szelénnel és szerves vassal!

Köszöntünk életed egyik legboldogabb időszakában! A gyerekvállalás az élet egyik legizgalmasabb kihívása, ugyanakkor rengeteg felelősséggel is jár. Ez a felelősségvállalás abban a pillanatban elindul, ahogy megfogant a kicsi élet, hiszen onnantól az ő fejlődéséhez szükséges tápanyagokat is a Te szervezeted biztosítja. Mindkettőtökről Te gondoskodsz, a Te egészséged most egyúttal az ő egészségét is jelenti. Ebben a nemes feladatban szeretnénk támogatni Téged, ezért alkottuk meg a Netamin Pocaklakó© terhesvitamint. A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin összetételét egyedülálló módon, a szakértői ismereteket és a fogyasztói véleményeket is figyelembe véve fejlesztettük ki. Így jött létre egy tudományosan megalapozott, rendkívül hatékony formula, amely…: 

✔️ Elképesztően komplex: 20 különböző vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz 

✔️ Jódmentes, ezért az alacsony jódtartalmú étrendet követők is használhatják 

✔️ Jól felszívódó és hasznosuló, szerves formában tartalmazza a folátot, szelént és vasat 

✔️ Kíméletes és könnyen beszedhető, a napi adag csak 1 tabletta 

✔️ Több, mint egy szimpla terhesvitamin: az egészséges fogantatást és termékenységet, a magzat növekedését és fejlődését, valamint a szülés utáni szoptatás időszakát is támogatja.

A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin tartalmazza a baba és anyuka számára legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, úgymint…:

 VAS, mert a várandósság és a szoptatás idején egyaránt megnövekszik szervezeted vasszükséglete. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a részt vesz a szervezetben a normál oxigén-szállításban, amelyre fejlődésben lévő babádnak is nagy szüksége van. 

C-VITAMIN, mert fokozza a vas felszívódását és számos növekedési folyamatban létfontosságú. A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a csontozat, a porcok, a fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához. 

B2-VITAMIN, szintén a megfelelő vérképzés, a baba számára szükséges oxigén-ellátottság biztosítása céljából. A B2-vitamin hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a normál vasanyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. 

FOLÁT, mert kutatások bizonyítják, hogy szedése csökkenti a magzati velőcső-záródási rendellenességek (pl. nyitott gerinc, hasfalhiány) kialakulásának kockázatát.1 A folát szerepet játszik a sejtosztódásban, terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. 

B12-VITAMIN, mivel a folát felvételéhez és a sejtekben történő raktározásához is különösen szükséges. A B12-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. 

CINK, az egészséges magzati fejlődéshez, mivel jelentős szerepe van a sejtosztódásban, illetve az örökítőanyag (DNS) előállításában is. Az édesanya és a magzat szempontjából fontos az is, hogy a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

B6-VITAMIN, amely segíthet a terhesség alatt jelentkező hányinger érzésének csökkentésében.2-4 A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. 

SZELÉN, szerepe már a várandósság tervezésétől fontos, hiszen a pajzsmirigy megfelelő működéséhez szükséges; a pajzsmirigy problémái pedig kihathatnak a termékenységre is. Az első trimeszterben a megtapadást is segíti, később fontos szerepet tölt be a magzat fejlődésében. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez és az immunrendszer egészséges működéséhez. 

D3-VITAMIN, amely a fogantatás előtt is fontos szerepet játszik a női hormonegyensúly és termékenység fenntartásában. A várandósság alatt a babának és az édesanyának is kiemelten nagy szüksége van rá, többek között az izmok, csontok egészsége miatt is. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

RÉSZLETES HATÓANYAG-TARTALOM ÉS SZEDÉSI ÚTMUTATÓ A RÉSZLETEK FÜL ALATT OLVASHATÓ, VAGY IDE KATTINTVA.

netamin_pocaklako_terhesvitamin_szuper_kiszereles_1200x628L-metilfoláttal, szerves kötésű nyomelemekkel: miért fontos ez?

A folsav és a folát kifejezéseket gyakran szinonimaként használják, pedig nem ugyanazt jelentik. A folsav biológiailag nem aktív, a szervezetnek át kell alakítania foláttá. Kimutatták azonban, hogy Magyarországon a nők 56%-a nem képes a folsav megfelelő átalakítására – ez akár vetéléshez, koraszüléshez is vezethet.5 

A Netamin Pocaklakó© terhesvitaminban biológiailag aktív L-metilfolát található, amit a szervezet bármiféle átalakítás nélkül képes hasznosítani. Már az első trimeszter, vagyis a terhesség legkorábbi szakasza is kiemelten fontos az embrió fejlődése szempontjából, ugyanis ekkor alakul ki a velőcső, amiből az idegrendszer fejlődik, valamint a méhlepény a köldökzsinórral. Ha már ebben a fázisban rendelkezésre állnak a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok - legfőképp a folsav -, jó eséllyel elkerülhetőek az olyan velőcső záródási rendellenességek, mint például a nyitott gerinc. 

Ezért ajánlják a szakemberek a magzatvédő készítmények szedését már a lehető legkorábban, vagyis a tervezés fázisában. A nyomelemek biológiai hasznosulása a szerves kötésű vegyületformákból jellemzően magasabb, mint a szervetlen formákból. A szerves nyomelemek emellett kíméletesebbek is a gyomorral és a béltraktussal. Ezért tartottuk fontosnak, hogy a Netamin Pocaklakó© terhesvitamin megújult formulája a biológiailag aktív folát mellett szerves szelént (L-szelenometionin) és szerves vasat (vas-fumerát) tartalmazzon, garantálva a kiemelkedő felszívódást és hasznosulást.

Jódmentes terhesvitamin: miért fontos ez?

Sajnos egyre több nőt érintenek olyan pajzsmirigy problémák, gyógyszeres kezelések, melyek befolyásolják, hogy mennyi jódot fogyaszthatnak. Az ő lehetőségeik különösen leszűkültek terhesvitaminok terén, ezért döntöttünk a jódmentes verzió mellett. A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin ideális választás, ha endokrinológusod, kezelőorvosod alacsony jódtartalmú étrendet írt elő számodra vagy eltiltott a plusz jód bevitelétől. 

Azoknak a kismamáknak, akiknek nincs ilyen problémájuk a várandósság ideje alatt természetesen szükséges jód fogyasztása is, de a megfelelő mennyiséget étrenddel alapvetően is biztosítjuk (mivel ebből nem szükséges nagy mennyiség). A szükséges mennyiségű jódot kesudió, jódozott só, tengeri halak, bizonyos ásványvizek fogyasztásával is lehet biztosítani, így a Netamin Pocaklakó© terhesvitamin valójában mindenki számára megfelelő.

Mikortól szedheted?

A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin szedését a tervezett fogantatás előtti 3. hónaptól kezdve egészen a szoptatási időszak végéig ajánljuk. Ajánlott napi adagja 1 tabletta. Magzatvédő terhesvitaminunkkal mindössze napi 100 forintból fedezheted mindazt a megnövekedett vitamin- és ásványi anyag szükségletet, amit a terhesség és szoptatás alatti időszak folyamán a szervezeted megkíván.

Már csomagban is kapható, Omega-3-mal és Kalcium-magnéziummal!

Netamin POCAKLAKÓ vitamincsomag terhesvitaminnalÖsszeállítottunk egy komplex csomagot a várandósság idejére, ami mindent tartalmaz: vitaminokat, ásványi anyagokat és esszenciális (azaz nélkülözhetetlen) zsírsavakat. A közkedvelt Netamin Pocaklakó© terhesvitamin mellett Omega-3 Koncentrátum és Kalcium-magnézium tabletta vár a csomagban, ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mintha külön-külön vennéd meg őket. Az Omega-3 zsírsavak azért fontosak a baba és a mama szervezetének, mert 

● elősegítik az idegrendszer fejlődését és védelmét, 

● gyulladáscsökkentők, 

● immunerősítő hatásúak,

● kedveznek a keringési rendszernek, ezáltal jótékony hatásúak az erekre nézve (többletsúly → visszér), 

● támogatják a sejtképződést és regenerációt. A magnézium szintén védi az idegrendszert, megakadályozza a görcsöket, segíti a B-vitaminok hasznosulását és részt vesz a porcok és csontok felépítésében (csakúgy, mint a kalcium).

> Kattints ide, ha érdekel a Pocaklakó vitamincsomag <


OGYÉI szám: 20385/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőségbiztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin bejegyzett védjeggyel rendelkezik. 


* Azt, hogy az egészség minden kismamának jár, mi igazán komolyan vesszük. 2015-ben a Lea-otthon – családok átmeneti otthona intézményének 300 db Netamin Folsav terméket adományoztunk. Várandós és szoptatós kismamák jutottak így hozzá legalább fél éves folsav adagjukhoz. Még ugyanebben az évben a Netamin vásárlóinak segítségével 140 000 Ft-tal támogattuk a Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért közhasznú szervezetet. A Netamin termékeket vásárlásával Te is hozzájárulsz ezekhez! Köszönjük, hogy velünk együtt segítesz! A termék hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált! 


 

 

Hivatkozások

Hivatkozások 1 Pitkin RM. Folate and neural tube defects. Am J Clin Nutr. 2007;85(1):285S-288S. 2 Babaei AH, Foghaha MH. A randomized comparison of vitamin B6 and dim. in the treatment of nausea and vomiting in early pregnancy. Iran J Nurs Midwifery Res. 2014;19(2):199-202. 3 Sahakian V, Rouse D, Sipes S, et al. Vitamin B6 is effective therapy for nausea and vomiting of pregnancy: a randomized, double-blind placebo-controlled study. Obstet Gynecol. 1991;78(1):33-36. 4 uptodate.com/contents/nausea-and-vomiting-of-pregnancy-treatment-and-outcome 5 Czeizel E, Tímár L, Botto L. A metiléntetrahidrofolát-reduktáz (MTHFR) gén polimorfizmusának (C677T) magyarországi gyakorisága. Orvosi hetilap. 2001 jún. 10;142(23):1227-1229.

Felnőtteknek napi egy tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 tabletta)NRV%
Kalcium500 mg63%
C-vitamin60 mg75%
E-vitamin23 mg192%
B3-vitamin (Niacin)20 mg125%
Vas17 mg121%
Cink15 mg150%
B5-vitamin (Pantoténsav)10 mg166%
B6-vitamin2 mg143%
Réz2 mg200%
Mangán2 mg100%
B2-vitamin (Riboflavin)1,7 mg121%
B1-vitamin (Tiamin)1,5 mg136%
A-vitamin690 mcg86%
Folát400 mcg200%
Biotin300 mcg600%
Króm120 mcg300%
K-vitamin25 mcg33%
D-vitamin25 mcg500%
Szelén20 mcg36%
B12-vitamin6 mcg240%

Összetevők:

kalcium-karbonát, emulgeálószerek (mikrokristályos cellulóz, kroszkarmellóz-nátrium, hidroxipropil-metilcellulóz, povidon), aszkorbinsav, vas-fumarát, dl-alfa-tokoferil-acetát, bevonó anyagok (polivinil-alkohol, talkum, hidroxipropil-metilcellulóz), csomósodást gátló (nátrium-alumínium-szilikát, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), niacinamid, cink-oxid, kalcium-d-pantotenát, kolekalciferol, szelénnel dúsított élesztő, retinil-acetát, mangán-szulfát-monohidrát, króm-pikolinát, színezékek (valódi kármin, béta-karotin), fényezőanyag (polietilén-glikol), piridoxin-hidroklorid, réz-oxid, tiamin-mononitrátű, riboflavin, metilkobalamin, fillokinon, kalcium-L-metil-folát, biotin

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Pocaklakó© terhesvitamin
2 990 - 7 490 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal Black Friday modal háttér