fbpx
Loading...
9985 Ft felett ingyenes szállítás!
12 000 Ft felett ajándék!
Minden, ami vegán Környezetvédelmi hitvallásunk
Y0100009
Netamin Pocaklakó© terhesvitamin

Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé

Netamin Pocaklakó© terhesvitamin

30/90 tabletta
Netamin Pocaklakó© terhesvitamin
  • Ebből a termékből többféle kiszerelést választhatsz! A nagyobb kiszerelés árban mindig kedvezőbb!
  • JÓDMENTES multivitamin a várandósság és szoptatás idejére
  • KOMPLEX támogatás: 20-féle létfontosságú tápanyag kombinációja
  • Biológiailag aktív foláttal, szerves szelénnel, magasabb E-vitamin-tartalommal
  • Jól felszívódó és hasznosuló, szerves vassal
  • Már a terhesség tervezésétől szedhető, a várandósság teljes ideje és a szoptatás alatt is

Készleten
2 990 - 7 490 Ft
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 63,3
Karbonlábnyom

Terhesvitamin biológiailag aktív foláttal, szerves szelénnel és szerves vassal!

Köszöntünk életed egyik legboldogabb időszakában! A gyerekvállalás az élet egyik legizgalmasabb kihívása, ugyanakkor rengeteg felelősséggel is jár. Ez a felelősségvállalás abban a pillanatban elindul, ahogy megfogant a kicsi élet, hiszen onnantól az ő fejlődéséhez szükséges tápanyagokat is a Te szervezeted biztosítja. Mindkettőtökről Te gondoskodsz, a Te egészséged most egyúttal az ő egészségét is jelenti. Ebben a nemes feladatban szeretnénk támogatni Téged, ezért alkottuk meg a Netamin Pocaklakó© terhesvitamint. A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin összetételét egyedülálló módon, a szakértői ismereteket és a fogyasztói véleményeket is figyelembe véve fejlesztettük ki. Így jött létre egy tudományosan megalapozott, rendkívül hatékony formula, amely…: 

✔️ Elképesztően komplex: 20 különböző vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz 

✔️ Jódmentes, ezért az alacsony jódtartalmú étrendet követők is használhatják 

✔️ Jól felszívódó és hasznosuló, szerves formában tartalmazza a folátot, szelént és vasat 

✔️ Kíméletes és könnyen beszedhető, a napi adag csak 1 tabletta 

✔️ Több, mint egy szimpla terhesvitamin: az egészséges fogantatást és termékenységet, a magzat növekedését és fejlődését, valamint a szülés utáni szoptatás időszakát is támogatja.

A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin tartalmazza a baba és anyuka számára legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, úgymint…:

 VAS, mert a várandósság és a szoptatás idején egyaránt megnövekszik szervezeted vasszükséglete. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a részt vesz a szervezetben a normál oxigén-szállításban, amelyre fejlődésben lévő babádnak is nagy szüksége van. 

C-VITAMIN, mert fokozza a vas felszívódását és számos növekedési folyamatban létfontosságú. A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a csontozat, a porcok, a fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához. 

B2-VITAMIN, szintén a megfelelő vérképzés, a baba számára szükséges oxigén-ellátottság biztosítása céljából. A B2-vitamin hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a normál vasanyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. 

FOLÁT, mert kutatások bizonyítják, hogy szedése csökkenti a magzati velőcső-záródási rendellenességek (pl. nyitott gerinc, hasfalhiány) kialakulásának kockázatát.1 A folát szerepet játszik a sejtosztódásban, terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. 

B12-VITAMIN, mivel a folát felvételéhez és a sejtekben történő raktározásához is különösen szükséges. A B12-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. 

CINK, az egészséges magzati fejlődéshez, mivel jelentős szerepe van a sejtosztódásban, illetve az örökítőanyag (DNS) előállításában is. Az édesanya és a magzat szempontjából fontos az is, hogy a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

B6-VITAMIN, amely segíthet a terhesség alatt jelentkező hányinger érzésének csökkentésében.2-4 A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. 

SZELÉN, szerepe már a várandósság tervezésétől fontos, hiszen a pajzsmirigy megfelelő működéséhez szükséges; a pajzsmirigy problémái pedig kihathatnak a termékenységre is. Az első trimeszterben a megtapadást is segíti, később fontos szerepet tölt be a magzat fejlődésében. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez és az immunrendszer egészséges működéséhez. 

D3-VITAMIN, amely a fogantatás előtt is fontos szerepet játszik a női hormonegyensúly és termékenység fenntartásában. A várandósság alatt a babának és az édesanyának is kiemelten nagy szüksége van rá, többek között az izmok, csontok egészsége miatt is. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

RÉSZLETES HATÓANYAG-TARTALOM ÉS SZEDÉSI ÚTMUTATÓ A RÉSZLETEK FÜL ALATT OLVASHATÓ, VAGY IDE KATTINTVA.

netamin_pocaklako_terhesvitamin_szuper_kiszereles_1200x628L-metilfoláttal, szerves kötésű nyomelemekkel: miért fontos ez?

A folsav és a folát kifejezéseket gyakran szinonimaként használják, pedig nem ugyanazt jelentik. A folsav biológiailag nem aktív, a szervezetnek át kell alakítania foláttá. Kimutatták azonban, hogy Magyarországon a nők 56%-a nem képes a folsav megfelelő átalakítására – ez akár vetéléshez, koraszüléshez is vezethet.5 

A Netamin Pocaklakó© terhesvitaminban biológiailag aktív L-metilfolát található, amit a szervezet bármiféle átalakítás nélkül képes hasznosítani. Már az első trimeszter, vagyis a terhesség legkorábbi szakasza is kiemelten fontos az embrió fejlődése szempontjából, ugyanis ekkor alakul ki a velőcső, amiből az idegrendszer fejlődik, valamint a méhlepény a köldökzsinórral. Ha már ebben a fázisban rendelkezésre állnak a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok - legfőképp a folsav -, jó eséllyel elkerülhetőek az olyan velőcső záródási rendellenességek, mint például a nyitott gerinc. 

Ezért ajánlják a szakemberek a magzatvédő készítmények szedését már a lehető legkorábban, vagyis a tervezés fázisában. A nyomelemek biológiai hasznosulása a szerves kötésű vegyületformákból jellemzően magasabb, mint a szervetlen formákból. A szerves nyomelemek emellett kíméletesebbek is a gyomorral és a béltraktussal. Ezért tartottuk fontosnak, hogy a Netamin Pocaklakó© terhesvitamin megújult formulája a biológiailag aktív folát mellett szerves szelént (L-szelenometionin) és szerves vasat (vas-fumerát) tartalmazzon, garantálva a kiemelkedő felszívódást és hasznosulást.

Jódmentes terhesvitamin: miért fontos ez?

Sajnos egyre több nőt érintenek olyan pajzsmirigy problémák, gyógyszeres kezelések, melyek befolyásolják, hogy mennyi jódot fogyaszthatnak. Az ő lehetőségeik különösen leszűkültek terhesvitaminok terén, ezért döntöttünk a jódmentes verzió mellett. A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin ideális választás, ha endokrinológusod, kezelőorvosod alacsony jódtartalmú étrendet írt elő számodra vagy eltiltott a plusz jód bevitelétől. 

Azoknak a kismamáknak, akiknek nincs ilyen problémájuk a várandósság ideje alatt természetesen szükséges jód fogyasztása is, de a megfelelő mennyiséget étrenddel alapvetően is biztosítjuk (mivel ebből nem szükséges nagy mennyiség). A szükséges mennyiségű jódot kesudió, jódozott só, tengeri halak, bizonyos ásványvizek fogyasztásával is lehet biztosítani, így a Netamin Pocaklakó© terhesvitamin valójában mindenki számára megfelelő.

Mikortól szedheted?

A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin szedését a tervezett fogantatás előtti 3. hónaptól kezdve egészen a szoptatási időszak végéig ajánljuk. Ajánlott napi adagja 1 tabletta. Magzatvédő terhesvitaminunkkal mindössze napi 100 forintból fedezheted mindazt a megnövekedett vitamin- és ásványi anyag szükségletet, amit a terhesség és szoptatás alatti időszak folyamán a szervezeted megkíván.

Már csomagban is kapható, Omega-3-mal és Kalcium-magnéziummal!

Netamin POCAKLAKÓ vitamincsomag terhesvitaminnalÖsszeállítottunk egy komplex csomagot a várandósság idejére, ami mindent tartalmaz: vitaminokat, ásványi anyagokat és esszenciális (azaz nélkülözhetetlen) zsírsavakat. A közkedvelt Netamin Pocaklakó© terhesvitamin mellett Omega-3 Koncentrátum és Kalcium-magnézium tabletta vár a csomagban, ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mintha külön-külön vennéd meg őket. Az Omega-3 zsírsavak azért fontosak a baba és a mama szervezetének, mert 

● elősegítik az idegrendszer fejlődését és védelmét, 

● gyulladáscsökkentők, 

● immunerősítő hatásúak,

● kedveznek a keringési rendszernek, ezáltal jótékony hatásúak az erekre nézve (többletsúly → visszér), 

● támogatják a sejtképződést és regenerációt. A magnézium szintén védi az idegrendszert, megakadályozza a görcsöket, segíti a B-vitaminok hasznosulását és részt vesz a porcok és csontok felépítésében (csakúgy, mint a kalcium).

> Kattints ide, ha érdekel a Pocaklakó vitamincsomag <


OGYÉI szám: 20385/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőségbiztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin bejegyzett védjeggyel rendelkezik. 


* Azt, hogy az egészség minden kismamának jár, mi igazán komolyan vesszük. 2015-ben a Lea-otthon – családok átmeneti otthona intézményének 300 db Netamin Folsav terméket adományoztunk. Várandós és szoptatós kismamák jutottak így hozzá legalább fél éves folsav adagjukhoz. Még ugyanebben az évben a Netamin vásárlóinak segítségével 140 000 Ft-tal támogattuk a Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért közhasznú szervezetet. A Netamin termékeket vásárlásával Te is hozzájárulsz ezekhez! Köszönjük, hogy velünk együtt segítesz! A termék hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált! 


 

 

Hivatkozások

Hivatkozások 1 Pitkin RM. Folate and neural tube defects. Am J Clin Nutr. 2007;85(1):285S-288S. 2 Babaei AH, Foghaha MH. A randomized comparison of vitamin B6 and dim. in the treatment of nausea and vomiting in early pregnancy. Iran J Nurs Midwifery Res. 2014;19(2):199-202. 3 Sahakian V, Rouse D, Sipes S, et al. Vitamin B6 is effective therapy for nausea and vomiting of pregnancy: a randomized, double-blind placebo-controlled study. Obstet Gynecol. 1991;78(1):33-36. 4 uptodate.com/contents/nausea-and-vomiting-of-pregnancy-treatment-and-outcome 5 Czeizel E, Tímár L, Botto L. A metiléntetrahidrofolát-reduktáz (MTHFR) gén polimorfizmusának (C677T) magyarországi gyakorisága. Orvosi hetilap. 2001 jún. 10;142(23):1227-1229.

Felnőtteknek napi egy tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 tabletta)NRV%
Kalcium500 mg63%
C-vitamin60 mg75%
E-vitamin23 mg192%
B3-vitamin (Niacin)20 mg125%
Vas17 mg121%
Cink15 mg150%
B5-vitamin (Pantoténsav)10 mg166%
B6-vitamin2 mg143%
Réz2 mg200%
Mangán2 mg100%
B2-vitamin (Riboflavin)1,7 mg121%
B1-vitamin (Tiamin)1,5 mg136%
A-vitamin690 mcg86%
Folát400 mcg200%
Biotin300 mcg600%
Króm120 mcg300%
K-vitamin25 mcg33%
D-vitamin25 mcg500%
Szelén20 mcg36%
B12-vitamin6 mcg240%

Összetevők:

kalcium-karbonát, emulgeálószerek (mikrokristályos cellulóz, kroszkarmellóz-nátrium, hidroxipropil-metilcellulóz, povidon), aszkorbinsav, vas-fumarát, dl-alfa-tokoferil-acetát, bevonó anyagok (polivinil-alkohol, talkum, hidroxipropil-metilcellulóz), csomósodást gátló (nátrium-alumínium-szilikát, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), niacinamid, cink-oxid, kalcium-d-pantotenát, kolekalciferol, szelénnel dúsított élesztő, retinil-acetát, mangán-szulfát-monohidrát, króm-pikolinát, színezékek (valódi kármin, béta-karotin), fényezőanyag (polietilén-glikol), piridoxin-hidroklorid, réz-oxid, tiamin-mononitrátű, riboflavin, metilkobalamin, fillokinon, kalcium-L-metil-folát, biotin

Hamarosan...

Kapcsolódó termékeink

Netamin Pocaklakó© terhesvitamin
2 990 - 7 490 Ft
Netamin Facebook oldal Netamin Instagram oldal Netamin Pinterest oldal Netamin Youtube csatorna Netamin kapcsolat oldal